Hľadám vhodný opaľovací krém pre moje dieťa
Ahojte čim natierať drobca v tomto teple kúpila som Astrid detský 50 a celý sa vyhádzal. Mate niekto taky problém 😞co používať keď je taky citlivý?
V lekárni si vyber... Ono vyhádzať sa môže pod niektorými hutnejsimi, ak sa zvykne spotit. Na citlivú detskú kožu sú napr. LA roche , aj DM je fajn a daylong -tieto sme mali... Poraď sa v lekárni, niektoré opalovaky majú aj minimálny vek urceny. Napr nemám osobne dobrý skúsenosť s biodemou... Aj ja aj dcéra sme s ním zhoreli hneď..
Tu je velmi dobry clanok:
https://www.bocianiehniezdo.sk/content/zinok-vs...
Ja som malej kúpila daylong baby. Poradila mi to lekarnicka aj pediatricka...zatiaľ sme spokojný ☺
@martusik2305 ja pouzivam pri mojich dcerkach prirodny ochranný krém od spoločnosti Forever, aloe vera produkty
A môže sa vlastne natierať dieťa mladšie ako 1 rok? Niekde som počula, že nie....
mne poradili baby na mk biosolis alebo badger balm, oba maju mechanicke filtre, ale bez nanocastic. kupila som ten badger balm, zatial vsetko ok.

@martusik2305 skús la roche posay, my od nich mame mlieko na opaľovanie pre bábätka od 6. mesiacov, je hypoalergenny a neparfumovany..Astridu by som osobne pri malých deťoch moc nedoverovala