icon

Hranie sa hrkálkou za uškom 4-mesačného bábätka

20. okt 2023

Ahojte doma sme sa báli či dieťatko4 mes dobre počuje a ako som zašla do sprchy tak súrodenec starší skúšal s hrkallu pri jednej aj druhej strane uška zahŕkal a viac krát to zopakoval pri4mesacnemu bábätku myslíte že to ties nemohlo uškodiť na ten sluch malo to pri najsilnejším zahrkani 78az po 89db ? 🫤

viestta
20. okt 2023

Predvcerom susutava hracka, dnes hrkalka... Keby to bolo skodlive pre sluch, tak ich asi nepredavaju. Ci?

belllinka
20. okt 2023

Áno, detské hrkálky bežne poškodzujú sluch dieťaťa.
Ty si tá hysterka, čo sa minule pýtala, či poškodila dieťaťu sluch, keď mu zašušťala pri uchu hračkou?

autor
20. okt 2023

@viestta ale blizko pri ušku nie pred tváričkou

jaskolka
20. okt 2023

Autorka, neverím, ze už máš staršie dieťa. Ako si to "prežila" v zdraví s nim? Lebo keď budeš teraz takto riešiť každú hlúposť, tak sa o pár mesiacov rovno zbláznis, keď ti napríklad dieťa zje hlinu.
A nie, nijako mu to nemohlo ubli akurát možno byť nepríjemné. Ale inak nič, aj keby mu tam hrkal celé minúty.

jj298
Odpoveď bola odstránená
autor
20. okt 2023

@jj298 áno vychovala už chodí do školy a samé 1 a je veľmi šikovné a múdre

jj298
Odpoveď bola odstránená
lucka_ke
20. okt 2023

kým mu starší súrodenec nestrieľal zo vzduchovky blízko pri hlave tak sa mu nič nestane

autor
20. okt 2023

@lucka_ke hrkal viac krát len s hrkalkou a keď som to merala najsilnejšie zahrkanie malo od 78-do89db ale to cez mobilovu apku

jj298
Odpoveď bola odstránená
viestta
20. okt 2023

Appkou na mobile? Ta ma fakt neoddiskutovatelnu vypovednu hodnotu... 🙄

autor
20. okt 2023

@jj298 môže byť že po ockovi ja som ale ties taká nebola keď som nemala deti som bola úplne flegmaticka semnu nerozhodelo nič a terás od kedy mám druhé dieťatko a po dlhej dobe darenia som akási dosť bojazlivo ☹️

zuzliq
20. okt 2023

To v žiadnom prípade nie je správne namerané.
Hrkaním hrkálkou sa sluch dieťa nedá poškodiť.

januska12323
20. okt 2023

Neverím, že si toto nevymýšlaš na zahnanie nudy.

jj298
Odpoveď bola odstránená
patka06
20. okt 2023

Upokoj sa, viac ako hrkanie hrkálky, či zvuk šušťavej hračky, ublíži babätku tvoj stres
Teda samozrejme ak je to to reálna téma, čomu veľmi neverím

sili82
20. okt 2023

Ja si vždy, keď tu čítam niektoré témy, tak si myslím, že väčšiu hlúposť sa už ani nemôže niekto opýtať a potom BUM - decibely hŕkajúcej hŕkalky.

danyelia
20. okt 2023

Určite z toho ohluchne, čo si to za matku, mať v blízkosti dieťaťa hrkálku, hrôza. Pre istotu mu daj štuple do uší, čo ak mu pri ušku zazvoní mobil alebo si niekto kýchne? A kúp si prosím Ťa, poriadny merač decibelov na zvuky a odmeraj aj zvuk ulice, či je bezpečné vyjsť von 😲 Tie dnešné matky, takto zvukmi ohrozujú svoje deti...

basulaak
20. okt 2023

Nestresuj, kup mu toto.

svokrinjazykmonika
30. okt 2023

Bože ženy vy ju vôbec nechápete. 🙈 On hŕkal bábätku nie pred tvárou, ale vedľa tváre!!! Pri UCHU!!! 😱 To je prúser JAKO KRÁÁVA 😂