icon

Je 350 eur dosť za stráženie dieťaťa denne?

Dnes o 10:30

Ahojte myslíte že 350 eur je málo/dosť keby mi chodila pani pomáhať do domácnosti a postarat sa o dieťa ? Každy deň na 3,4 hodinky ?

Strana
z2
anonym_7d03c4
Dnes o 15:38
@anonym_autor

@namornicka keď do škôlky nemôže ísť lebo nám dali že rok odklad nerozpráva nepýta sa na wc a robí si čo len ona chce hádže sa o zem, už sme boli aj v CPP ide robiť test na autizmus ale ja už nevládzem proste 😭

@anonym_autor je to málo, ale niekoho nájdeš.Len sa čudujem, že máš odvahu dieťa s nejakým problémom dať strážiť niekomu cudziemu mala môže dostať ešte väčšie hysaky, ale vyskúšaj.Najprv nech ti pomáha s domácnosťou, prechádzkou ..kým sa zoznámia.Len horšie je, že študentky budú môcť iba určitý čas, staršia dôchodkyňa bude mať svoje maniere, ideál by bola nejaká Ukrajinka, nezamestnaná, ktorá potrebuje peniaze.Bezna suma je 8-10 eur jednorázovo, ale ak niekto bude vedieť, ze si za mesiac privyrobi 350 to je iné.

anonym_1fbcff
Dnes o 16:49

no ešte dieťa so špeciálnymi potrebami tak to ozaj máličko, skús špeciálnu škôlku aspoň na 3 doobedia v týždni

nitranka03
Dnes o 16:54

@anonym_autor dcéra chodí strazit v Ba a berie medzi 12-15€ na hodinu+ v nocnych hodinach jej rodina platí aj Bolt. Nevarí, neupratuje.

anonym_d9fe1b
Dnes o 17:02

Platili sme 5 eur na hodinu. Môj plat bol v čistom 6,25 na hodinu ( školstvo)....tak si prípadne zaplať za tej sumy tolko hodín, koľko ti vyjde. A odporúčam centrum včasnej intervencie. Prídu a zhodnotia čo sa u vás deje. Odporučia čo ďalej. Odporúčam aj konzultáciu so psychológom, ktorý ti poradí ako s dieťaťom pracovat. Z dlhodobého hľadiska ti to pomôže viac ako výpomoc. Výpomocou by som však " zalatala" toto obdobie, kedy je toho na teba už privela. Niekoho určite nájdeš aj za tú sumu. Aj keď možno skôr na viac hodín a menej dní v týždni. Nech sa im oplatí cestovať.
Ak máte v okolí špeciálnu škôlku, tak po stanovení diagnózy skús tu.

anonym_054691
Dnes o 18:42

Rátaj 8 eur/hod. Čiže ak ti bude pomáhať 4h denne x 20 dní do mesiaca = 640 eur.

anonym_54bb83
Dnes o 19:57

Veru. Zrovna cez vikend sme mali navstevu. A hovorila kamoska ze jej dcera chodi takto. Niekedy iba starostlivost o dieta. Inokedy upratat, zehlit...
a cenovo 8-10-12€/1hodinu. Zalezi co vsetko v dany den robila.
Ja osobne co podla svojich deti-bud by som sa starala o dieta-hrala. Nejake aktivity. Isla na prechadzku a pod. Alebo iba upratovala. Neda sa byt na 100% aj operka aj upratovacka.
Nepises ani odkial si. Je asi ina cenova ponuka mozno niekde na vychode. A ine v bratislave. Ine ci aj vikendy. Proste orientuj sa na hodinu. Pod 8€ ale nečakaj.

anonym_68846f
Dnes o 20:10

vsetko je to o dohode... mozno ak mas limit 350EUR tak nebude chodit denne, ale tak hadam to bude lepsie ako nic, cenu si iste podla lokality vies aj dohodnut. Zalezi od toho kto by to bol, z kade by dotycna osoba chodila atd.. jednoznacne potrebujes aj cas pre seba, ani na dieta a jeho vyvoj vobec dobre neposobi, ak mas ty stres stale, nestihas. Ale ja by som to potom riesila mozno aj inak. Proste napr dva full dni v tyzdni, ak by to dieta davalo a nie len pod mojim dohladom nejaka opatera, to proste sa clovek neodreaguje a dokopy ani nic neurobi.

anonym_eca379
Dnes o 20:36

Pozri, mozno niekoho najdes.
Ale nasa opatrovatelka napr si pyta 7e na hodinu. (Robi to uz roky, normalne na zivnost). Vyuzivam ju len raz za cas na par hodin, ked potrebujem, kedze jednoducho je to vela.

Nech Ti vari frajer ked pride z prace, vecer moze vzdy navarit na dva dni pre vsetkych. A nejake domace prace pre 3 clennu rodinu (predpokladam, ze nemate 5 izbovy dom ci statok) snad zvladnes aj pri trojrocnom, alebo sa postriedajte, ak je to narocne dieta s moznou Dg. a je s nim tazko.

anonym_60186e
Dnes o 21:16
@anonym_autor

@anonym_7ed044 350 eur za mesiac ..mám 3 ročné dieťa a úplne ho nezvládam nezvládam ani prácu v domácnosti úplne som hotová tak som si myslela či by to nebola dobrá voľba, ale peňazí viac nemám tak len robím prieskum v podstate by išlo o to aby mi pomohla navariť trošku upratať kým príde partner z roboty

@anonym_autor To je dost malo mesacne, ak ma ist o denne strazenie na 3-4 hodiny. A co takeho mas, ze nezvladas jedno dieta a domacnost? Robis popro nom z domu ci co?

Strana
z2