icon

Je normálne, ak 7-ročné dieťa chytá otca za genitálie?

88lienka
9. aug 2020

Pre mna trosku nezvycajne, ale mozno mate inu skusenost. Je normalne ked 7rocne dieta, sa hra, tak ze chyta otca za genitalie? Doma, vonku, cez oblecenie i bez neho.

Strana
z2
michellemary
9. aug 2020

@modrava predpokladám, že to bude syn buď priamo manžela, alebo brata autorky.

panelacikova
9. aug 2020

@88lienka pripájam sa k názorom, že je to divné správanie predovšetkým od otca chlapca, ktorý si toto nechá "robiť" a ešte to pokladá za srandu.

mareka49
9. aug 2020

Tu bude chyba tatko.
Decko v takom veku asi tazko rozoznava.
Ked to otcovi nevadi, maly schmatne.
Otec je cudny.
Mozno som pruderna, ale ak by syn chytal manzela za ..
Stalo by sa to len raz zo zvedavosti a s vysvetlenim_
To sa nerobi

88lienka
autor
9. aug 2020

Nie ja nie som sucastou rodiny nie je to moje dieta, preto sa pytam ci nie som prilis kriticka, mozno len nepoznam chlapcenske hry.. Ja som pred synom naha chodila tiez, no nikdy sme neriesili genitalie jedine ak prsia.. Bol dlho kojeny a potom mu bolo smutno ☺️... Priatelov chlapec mam pocit je v mnohych veciach bez hranic, neustale rozkazuje a otec sa mu len milo prihovara donekonecna vysvetluje a robi vsetko co dieta rozkaze. Vlastne v celej rodine je ako princ ktoreho treba obskakovat. Suhlasim s tym ze vychovu ma v rukach rodic a casto aj ocakavam od otca nejaku realciu. Niekedy pride a niekedy nie. Kazdopadne mnohe veci ktore jemu pripadaju vtipne mne pridu divne.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
gladys_07
9. aug 2020

som jedina ktorej napadlo, ze chlapcovi mozno niekto ublizuje? A ze povazuje za normalne chytat otca „down there“, lebo niekto chyta jeho...?
Kazdopadne je to velmi zvlastne, 7rocny chlapec musi vediet, ze toto su intimne partie

marca12
9. aug 2020

A to tomu otcovi nevadi bolest? Ved take rozjasene decko mu neda masaz vajec,ale ho tam musi riadne udriet

miadi
9. aug 2020

Tak si pohovor s chlapom on je dospely a toto chovanie podporuje .. maleho este chapem chce extra pozornost tak taha otca za cicinu ste mix rodina asi to nema uplne poriešene drobec v hlave a otec ho rozmaznava vsetko mu dovoli. Mne to nepride uchylne ale uz neprimerane k jeho veku Ved 7r uz by sa nemal chovat ako 3-4r. Je tvoj syn mladšI od neho ? Mozno ziarli a chce tak uputat pozornost . Jednoducho mu to musi otec raznejšie zakazovat ale ked on v tom problem nevidi tak prenho si asi divna ty?

wieruska1
9. aug 2020

@ptmt1011 kebysi zila v domoch je jedno WC a aj to spojene s kupelnou prislo by ti to totalne normalne 😂😂😂 vsetkym treba ist zasadne na wecko ked si ktokolvek napusti vanu

lucinkab
9. aug 2020

@88lienka ten tvoj muz je ako pedofil...a to ako.sa sprava 7r? Ze drzy atd ako pises? Dostal.by taku na rit.... Spravanie dietata je vyzitka a kopirak rodicov

vanilka83
9. aug 2020

Boze robite tu všetky z toho dramu vsetky ste si uz predstavili aky je otec pedofil a dieta uchylne... 7 rocny chlapec je este dieta podľa mna a mozno to niekde vypozoroval v skole medzi detmi nevedno mozno sa iba deti o tom bavili a pride mu to smiešne mozno vtipne a zabavne ale tu treba jednoducho len vysvetliť ze to nie je vhodne slusne a podobne su aj horšie veci verte mi... Minule tu 1 mamicka spomínala ako si robi jej 11 rocna dobre aj pred rodicmi... Co je myslim uz dost prekerna situacia. Tu sa to malo zarazit v zaciatku hned vysvetliť ze to nie je ok ani vtipné ani nic smiesne a možno zabavit dieta nejak inac. V tomto citlivom veku sa uz fornuje sexualita a moze sa tu zle nastsvit hrabica v intimite ale nevidím na tom nic zvrhle je to v tomto veku bezne.

vanilka83
9. aug 2020

@88lienka a mimochodom bezne chodime s muzom po byte nahi... Mame 3,5 roc. Syna aj mi vojde do kupelne ked sa sprchujem alebo na wc a nie sme nikto ziadni zvrhlici moj muz sa s malym sprchuje spoločne nevidim vazne na tom nic cudne

thoughtfulweirdo
9. aug 2020

Ja mám 7 ročného brata a pipiky sú najväčšia mánia (teda až po Minecrafte) u chalanov v tomto veku 😅 plieskať druhých po rozkroku je pre nich ohromná zábava, tak to brácho pár krát skúsil aj doma, kým mu nebolo rázne vysvetlené, že takto teda nie. Takže chlapec isto nie je nijako úchylný, je to normálny vývojový stupeň, akurát tomu otcovi by to mal niekto vysvetliť.

miadi
9. aug 2020

Ked budete vonku a maly to zas urobi urob to aj ty 😂uvidis ci sa mu to bude zdat este stale vtipnè. ( aj ked na vas budu asi ludia mega čumiet ) snad vtedy tvoj chlap pochopi že uz treba dake hranice .on je na to uz moc zvyknuty vlastne obaja, takto im to možno znechutiš. Tuto hru 😆

88lienka
autor
9. aug 2020

@miadi no ja to skusim.. Myslim ze si reakciu viem predstavit.. Poriadne by ho to prekvapilo a iste by mu to prijemne nebolo 😉vyskusam

88lienka
autor
9. aug 2020

@vanilka83 tuto hru ho naucil mam pocit otec...robi to syn otcovi a potom sranda velka aj otec synovi ako doberacka nahanacka a tak

miadi
9. aug 2020

@88lienka vyskušaj a povedz mu ze ked to bude robit maly dalej budes aj ty sa hrat. Snad mu to už trkne že už to Nie je vtipne a takto dalej to nejde.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
sunny8
9. aug 2020

Chorá rodina 🤦 mám dve dcéry som žena ale neprezliekam sa pred nimi nie to ešte aby som chodila nahá alebo v prádle. Neviem si predstaviť že ako k tomu môže dôjsť vôbec .. ale fuj

danielinaa
9. aug 2020

ja rozmyslam ci nemohol vidiet ten syn ked bol mensi otca pri sexe, alebo napr. predohre, ked ho chytala partnerka a teraz to opakuje. Ved niektori sa nestitia milovat aj ked v spalni s nimi dieta spi. Mysleli ze spal a on mozno nespal. A teraz mu to ostalo.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
gitusmezeiova
9. aug 2020

No mne toto pride divne hlavne od strany otca. Ale pokial jemu to neprekaža a vidi v tom hru.. no neviem.. 🙃 mamu som nahu videla ako dieta ale otca nie.. to je aj s mojimi deťmi. Pred dcerou sa o všetkom aj rozpravame, síce ona je hambliva povie "chod von už" a muža naheho nevidela on ani v spodnom pradle nechodi. Ked sa jej narodil brat a prebalovala som ho na pulte, ona pozerala a povedala " jej mami?!ja to vidim prvy krat"😁 myslela pipik a to uz mala 10 rokov😂

sunny8
9. aug 2020

@ptmt1011 tak príde mi to choré. U nás to takto nikdy nebolo ani čo ja som bola malá ani pri mojich deťoch to tak nie je .. ešte možno do tých 3 rokov čo ešte nerozumie tak ok ale pred 6 ročným ako spomínaš to už nie je vhodné podľa mna. Akože nič decku nechýba k šťastiu len vidieť nahého rodiča. 🤷

tncka
9. aug 2020

@88lienka 7r.uz hadam pochopi ked mu povies ze je to nevhodne a nepatri sa to. Moja mala jeden cas chytala starku za prsia,nie cielene,len ze ju akoze chcela pohladkat. Mala 5r.a ked sme jej vysvetlili ze takto sa to nerobi,pochopila

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
sunny8
12. aug 2020

@ptmt1011 veď nech si každý robí čo chce podľa svojho najlepšieho úsudku. My to máme takto neobliekam sa pred dievčatami sprchujem sa keď už spia vždy sa prezliekam zavretá v kúpeľni. Ani sa spolu nekupeme kúpem iba ich dve dokopy. A na kúpaliská tiež nechodíme ani sme nikdy nechodili o mykozu nestojím 😉 a teraz čo je korona tak to už vôbec

Strana
z2