icon

Je to hnedá alebo blond farba vláskov?

3. sep 2021
Strana
z2
syslik81
3. sep 2021

toto paperie odpadne a az kdesi cosi narastu vlasy kt sa casom este mozu zmenit(farba) ale toto co tam je je skor spinava blond

zuzubb007
3. sep 2021

Spinava blond

evita_g
3. sep 2021

akých vlasov? 😅 sorry, nedalo mi 😉

pribinak
3. sep 2021

Farba? Plesata 🤣🤣🤣 Vlasky mu ešte len začínajú rast, to sa bude ešte všetko meniť

yanni
3. sep 2021

Presne ako
@pribinak pise. Farba plesata😂 A je dolezie eko je to albo to bude farba vlasov? Ono to może byt aj rysava. A teraz si vyber.

autor
3. sep 2021

Ja viem že vlásky ešte len rastu ale tak som zvedava na akú farbu zatiaľ idu :/ na slnku sú ako biele

kristiii
3. sep 2021

To je úplne jedno, na akú farbu idú. Môj syn mal v cca dvoch rokoch doslova biele blonďavé vlasy a asi rok nato mu začali tmavnúť. Teraz má 11 a svetlohnedé. Ja som mala ako malá tmavohnedé až čierne..časom doryšava a teraz mam obyčajné hnedé, také asi najbežnejšie so šedivým nádychom 🙂

zuzka1_zuzka1
3. sep 2021

Tieto vlásky nerieš, dcérka sa narodila vlasatá, čierno čierne háro, má rok a pol a vlásky hnedé, až blond... 😉😉

polodrahokam
3. sep 2021

Tá farba sa väčšinou zmení.

simca06022011
3. sep 2021

a nie je to jedno na aku farbu idu ? :DDD ved vypadnu a budu uplne ine.

autor
3. sep 2021

Prvé už vypadli a s tých prvých ostalo ešte toto vzadu

deti95060810
3. sep 2021

farba červenkastá...

autor
5. sep 2021

Hm?

miriam11
Odpoveď bola odstránená
prunee
5. sep 2021

Netrpezliva maminka 😀 Mozu byt blond alebo aj hnede. Ale pobavila ma ta plesatucka chlpkava hlavicka 😉

kamajka
5. sep 2021

Podla mna su tieto vlasky svetlohnede. Ale mozu sa zmenit kludne. Moj syn sa narodil s blond vlasmi a ostali mu take. Ma 11 a stale ma take iste vlasy ako pri narodeni.

luccija
5. sep 2021

Máš to jedno moja dcéra bola úplná blondína do 3 r teraz má hnede

autor
5. sep 2021

Take ma vonku

matenka
5. sep 2021

Hneda, blond vyzera uplne inak

hlubik
5. sep 2021

bojiš sa že bude ryšava?

autor
5. sep 2021

Bojim sa ze bude blond ja nechcem veľmi blondaka (ale jasne nič s tým neurobím) on na každej foto ma iné vlasy... vo vnútri ma uplne ako biele a vonku keď sme ma také ako na fotke

kamajka
5. sep 2021

Su to hnede vlasky. Tak mozes byt spokojna.

anjelaa
5. sep 2021

Hnede

katulik123
5. sep 2021

Tak podľa mňa záleží aj od toho ake vlasy máš ty a aké otec.😀 Hlavne nech je zdravé, farba vlasov sa časom zväčša stmaví. 😉

autor
5. sep 2021

Stále ma iné vlásky akokeby :( tu ma ako biele neviem už ..muž bol keď maly bol blondak mal až biele vlasy ja mam tmavé hnede

katulik123
5. sep 2021

A prečo ti na tom až tak záleží?😅 Nie je to jedno? Bude mať takej farby vlasov aké sa mi budu hodiť 😉

mabenn
5. sep 2021

Pocas prvych 3rokov syn prechadzal zo svetlo blond cez jemne blond rysavu na svetlo hnedu...a zrejme to este nie je finalne...

evaachesa
5. sep 2021

Ja mám hnedé vlasy, muž čierne. Syn sa narodil s hnedými vlasmi a po roku má špinavé blond. Tvoj má tiež blond a možno sa mu ešte zmenia.

ailiba
5. sep 2021

To sú ešte veľmi malé vlasky... Neviem, aké staré je babo, ale ešte sa to bude meniť. Cez leto svetlejsie, cez zimu tmavšie... Uvidíte neskor

ailiba
5. sep 2021

@miriam11 presne, aj môj mal husté čierne vlasy pri narodení... Teraz ma rok a pol a ma také svetlo orieškov hnedé, skoro plave. Ale on mal vždy riadnu hrivu....a predsa sa mu poriadne zmenili.

Strana
z2