icon

Kam ísť na rodičovské združenie? Škôlka či škola?

Dnes o 09:24

V jeden den mamw rodicko tam aj tam, neviem kde ísť?? Muz bude s detmi. V skolke je v novej triede a zase škola dcéru ma nove učiteľky, kde by ste sli?

thereisabear
Dnes o 09:33

Do školy.

andrejka1974
Dnes o 09:35

@anonym_autor určite do školy s učiteľkami v škôlke si každý den , mne sa stavalo , že som mala rodicko na troch školách naraz tak som vždy vybrala kde to bolo najnutnejšie

mogaa
Dnes o 09:38

škola....v škôlke sa spýtaj či niečo súrne treba lebo na rodičovské musíš ísť do školy...

anonym_856716
Dnes o 09:49

Do skoly, v skolke si s triednou kazdy den vie ti poskytnut informacie hned bud rano alebo poobede pri vyzdvihnuti ale v skole treba dohadovat zvlast stretnutie alebo emailovo riesit.

anonym_ebea27
Dnes o 09:58

Ja by som šla s jedným dieťaťom do škôlky a muž s druhým do škôlky. Máme rodičovské v škôlke, chceme ísť spolu, berieme aj dieťa.

januska12323
Dnes o 09:58

Do školy, v škôlke sa nič dôležité nerieši.

katica06
Dnes o 10:15

Tiež som brala dieťa ak bolo treba,

anonym_2ff8f9
Dnes o 10:15

Ako tu odznelo, vybrala by som si rodičovské v škole.

anonym_65729b
Dnes o 11:05

Škola. Dieťa by som brala na RZ len vtedy, keď by vydržalo sedieť a nerušili druhých. Lebo je to otrasné. Keď sú tam deti a vyrušujú.

anonym_8c176d
Dnes o 11:19

načo na rodičko v mš. V živote sme neboli. Riešia nepodstatné veci.
škola je dôležitejšia.

anonym_ed64cf
Dnes o 11:20

Určite škola, veď to je povinná dochádzka a tým pádom to má vyššiu prioritu. V škôlke si vieš dohodnúť stretnutie hocikedy.

ameixa
Dnes o 11:59

@anonym_autor jeden do skoly, druhy do skolky, deti doma pri telke, nevyrabat problemy, kde nie su... my sme mali tri deti po sebe a aj to sa dalo, ist na 1/2 casu na jedno rodicko a odbehnut na druhe

anonym_b067c0
Dnes o 12:04

@anonym_autor Do skoly. Do skolky iba v pripade, ze by slo.o cerstvo nastupujuceho skolkara a skolak by nebol prvak.. V skolke sa ale zvycajne neriesia az tak strasne dolezite veci, staci sa opytat na dalsi den ucitelky, co bolo.
Horsie bolo, ked sme mali rodicovske na zakladke. Nastastie len uvodne je spolocne, potom su uz len konzultacie.

anonym_2bc12d
Dnes o 12:10

Skola. Logicky. Mas dve deti, nauc sa rozhodovat a logicky uvazovat.