Kedy môj 5,5 mesačný synček prespí celú noc?
Môj syncek sa budi v noci kazdu 1,5 nie preto ze chce papat ale preto aby si pocmulal prsnik....ako ho to odnaucit ???
my sme prvu celu noc prespali ked sme prestali kojit..takze mal 13 mesiacov 🙂 takze vydrzat 🙂
Pri takychto otazkach sa vzdy schuti zasmejem... neviem ako je to s oducanim cumlania prsnika ale moj maly bol na UM a celu noc prespal az okolo roku a pol ked sme presli na kravske a v noci som ho vysadila uplne. Maly sa pekne cez den najedol tak v noci uz nebol hladny
mame 5 rokov,a nie vzdy prespi celu noc,ale uz nas nebudi prejde z detskej k nam lahne a pokracuje v spani,niekedy si vypyta kakao 🙂
tiez som pred par dnami zalozila takuto temu, ale nie ako otazku, ale diskusiu. Mame rovnaky problem az na to, ze moja mala ma 8 mesiacov. Nepises ci tvojmu malemu uz idu zubky alebo nie. U nas idu 4 naraz a hrozne je nekludna. Pokial som sa v jej 5 mesiacoch este nevyspala, teraz je to ine. Riesim to tak, ze spi s nami, len vytiahnem tricko a spim aj ja. Netvrdim ze som vyspata a oddychnuta, ale uz nepocitam kolkokrat sme v noci hore... keby som pocitala, tak mozno sme aj pri 20ke. Z odpovedi ktore som ja dostala ti prezradim, ze to nie je nic zvlastne a pravdepodobne ti maly prespi noc az ked ho odstavis. Jaj, a este jedna drobnost... ked ho odstavis, to este stale neznamena ze prespi celu noc... zial kazde babo je ine.
Napriek tomu drzim palce nech sa to u teba cele utrasie...tieto 24hodinove sichty su tazke ...

my máme len 9 mesiacov a ešte neprespal celú noc 2krát sa budí 😀 už som si zvykla po novom stávame o piatej ráno 😉