icon

Kedy môj 5,5 mesačný synček prespí celú noc?

lonska
4. máj 2013

Môj syncek sa budi v noci kazdu 1,5 nie preto ze chce papat ale preto aby si pocmulal prsnik....ako ho to odnaucit ???

Strana
z2
0550
4. máj 2013

my máme len 9 mesiacov a ešte neprespal celú noc 2krát sa budí 😀 už som si zvykla po novom stávame o piatej ráno 😉

adriana84
4. máj 2013

my sme prvu celu noc prespali ked sme prestali kojit..takze mal 13 mesiacov 🙂 takze vydrzat 🙂

nanulik
4. máj 2013

Pri takychto otazkach sa vzdy schuti zasmejem... neviem ako je to s oducanim cumlania prsnika ale moj maly bol na UM a celu noc prespal az okolo roku a pol ked sme presli na kravske a v noci som ho vysadila uplne. Maly sa pekne cez den najedol tak v noci uz nebol hladny

dudduli
4. máj 2013

mame 5 rokov,a nie vzdy prespi celu noc,ale uz nas nebudi prejde z detskej k nam lahne a pokracuje v spani,niekedy si vypyta kakao 🙂

katkaseiner
4. máj 2013

tiez som pred par dnami zalozila takuto temu, ale nie ako otazku, ale diskusiu. Mame rovnaky problem az na to, ze moja mala ma 8 mesiacov. Nepises ci tvojmu malemu uz idu zubky alebo nie. U nas idu 4 naraz a hrozne je nekludna. Pokial som sa v jej 5 mesiacoch este nevyspala, teraz je to ine. Riesim to tak, ze spi s nami, len vytiahnem tricko a spim aj ja. Netvrdim ze som vyspata a oddychnuta, ale uz nepocitam kolkokrat sme v noci hore... keby som pocitala, tak mozno sme aj pri 20ke. Z odpovedi ktore som ja dostala ti prezradim, ze to nie je nic zvlastne a pravdepodobne ti maly prespi noc az ked ho odstavis. Jaj, a este jedna drobnost... ked ho odstavis, to este stale neznamena ze prespi celu noc... zial kazde babo je ine.
Napriek tomu drzim palce nech sa to u teba cele utrasie...tieto 24hodinove sichty su tazke ...

Strana
z2