icon

Kedy môj 5,5 mesačný synček prespí celú noc?

lonska
4. máj 2013

Môj syncek sa budi v noci kazdu 1,5 nie preto ze chce papat ale preto aby si pocmulal prsnik....ako ho to odnaucit ???

Strana
z2
sssimi
4. máj 2013

Skús mu dať cucnúť fľašu s vodou, ale recept na nočný spánok to nie je. Moju menšiu v noci nekojím od 7 mesiacov a aj tak sa mi budí aj 10 a viac krát za noc. Raz je to vypadnutý dudlík, potom jej je chladno, lebo je stále rozkopaná, potom jej je zase teplo, chce vodu, pritúliť sa alebo len skontrolovať či som pri nej. A samozrejme aj zubky bolia, možno občas nejaký zatúlaný prdík.... Chce to len čas. Neboj raz to príde a potom sa budeš aj sama budiť a kontrolovať ho či vôbec dýcha, kým si zae zvykneš, že môžeš celú noc prespať 😉

sorciera24
4. máj 2013

musis vydrzat je este maly, moj robil to iste, vydrzala som do roka, potom som zrusila nocne kojenie a odvtedy spi celu noc, ale chciet od 5 mes. aby spal celu noc?hmmm

bimbas
4. máj 2013

no teda,treba vydržať...naša má 13 mesiacov a túto noc bola hore snáť 10-krát

iv01
4. máj 2013

no u naj je to ako pise @bimbas

srnqqa
4. máj 2013

Juj, môj má rok a hore som pri ňom každých 45 minút. Aj čas by sa ním mohol riadiť 🙂 Stále si však hovorím, treba vydržať.. 😝

inffinity
4. máj 2013

Moje mala prespala celu az sem ju prestala kojit to mela cca 2,5 roka 🙂 to cicmani ho neodnaucuj miminka to potrebujou uklidnujou se tak 🙂 a ja pri nej nespim celou noc ani dne stale ji kontroluju jestli je prikryta a nebo se na ni divam jak spinka 🙂 jsem na ni zavisla 🙂

sisaha
4. máj 2013

U nas nastala prva prespata noc v 2,5 roku 😀. Neboj, v 15-tich bude drichmať nielen v noci, ale aj cele doobedie 😀 😀

snopkulka
4. máj 2013

Potrebuje ťa 😉 buď rada, že každú 1,5 hodinu, môj sa do 15-tich mesiacov budil 2x ZA HODINU 😅 Prvú noc prespal ako 15-mesačný, keď som ho prestala kojiť

gumidekmomo
4. máj 2013

aj moj synacik sa budi aj 3-4x za noc ale niekedy prespi pomaly celu noc ktovie preco a tiez este kojim ..ale ako som ho asi pred mesiacom zacala davat do spiaceho vaku tak spinka pokojnejsie ..zacal sa dost odkopavat takze sme to takto vyriesili aby som aj ja sa vyspala a nemusela ho stale prikryvat 😉 a na noc mu davam najest dobrej hustej kase mozno aj to pomohlo ..treba skusat ale dieta ma take obdobia vseliake takze ked bude chcet spinkat tak bude aj bez cicíku jak ten nas 🙂

henikav
4. máj 2013

Tak na toto ti nikto neda presnu odpoved, pretoze kazde dietatko je ine. Niektore zacinaju prespavat cele noci v 2-3 rokoch a ine aj od prveho dna, ako napriklad moja spachtoska, spi cele noci a aj takmer cele dni. Syn naopak zacal prespavat ako 2 a polrocny a doteraz (bude mat 13) nevieme kedy zas vstane a bude matozit po dome a my skaceme, ci tu nemame zlodejov 😀

lucia006
4. máj 2013

Moj ma 6 a pol mes.a budi sa aj 15krat za noc,a nevim dvovod lebo papa iba raz vnoci a to ho nekojim

miku1
4. máj 2013

Moja začala lepšie spávať až potom ako som ju v 17 mesiacoch prestala kojiť...Teraz má 2 roky, a stále sa aspoň 1x za noc zobudí. Takže pevné nervy do ďalších nocí 🙂

onino
4. máj 2013

no je mi luto ked toto tu citam ze kolko x-krat vase deti stavaju.moje dievcence od narodenia sa budili 2krat v noci od 3 mesiaca len raz a od pol roka uz prespali celu noc.

lubina
4. máj 2013

starsia dcera prespala sama celu noc az ked prestala pit v noci mlieko a to mala uz 17 mes. Mladsia spinkala lepsie, ale tiez do roka celu noc neprespala, takze 5,5 mesacny asi celu noc neprespinka 😉

zumza
4. máj 2013

no moj syn ma 8,5 mesiaca a este veru celu noc neprespal ☹ Tiez cakam na ten den, resp,. na tu noc ako na spasenie 🙂

evuska32
4. máj 2013

švagriná ma dvojičky, v júli budú mať 2 roky, síce nekojí, ale ešte neprespali nikdy celú noc. Jedia 3x za noc 😀

zuzana581
4. máj 2013

Daj mu na noc dudlík (ak nechceš, tak ti neostáva iné, len sa zmieriť s tým, že miesto dudlíka bude používať prsník alebo neskôr palček, lebo detičky proste potrebujú dudkať) a nechaj ho spať pri tebe. Odpočívaj, buď kludná a pozitívne naladená a aj malý by potom mal byť kludný.

martini
4. máj 2013

🙂 no ten môj má rok a pol a už je na nutrilone a o celej prespatej noci môžem len a len snívať...ale človek si akosi na to zvykne, aj ked nebudem klamať, že už by som bola rada, keby sa prestal v noci budiť. On nechce jesť, chce pohladkať, pritúliť...

nadula01
4. máj 2013

sa odnauci ,ked budes v porodnici 🙂!

santiega
4. máj 2013

moje budu mat 3 roky a este ich raz v noci krmim. Tiez cakam....asi som ta nepotesila 😀

angelin84
4. máj 2013

Mne to robila asi od polroka dcéra, do roka ju to držalo a potom som jej dávala už len cez deň. Lebo sme sa budili aj každých 20 minút. Mne lekárka povedala, že musím len vydržať...že niektoré detičky sú také...teraz má 15 mesiacov, už síce nekojím, ale hore sme dve tretiny noci. Cucne si čaju a spí. Toto máme aj 10-krát.

manzanillaa
4. máj 2013

Môj malý prespal prvýkrát celú noc asi keď mal 2 roky a 2 mesiace..ale občas sa ešte 1x za noc zobudí, ale to už je malina, oproti 10 x za noc- to sa budil asi do 1 roku 😀 len vydržať!!!

soldi
4. máj 2013

@lonska
moj maly prespal celu noc ako pol rocny. prispeli k tomu dva faktory:
1. zacal spavat vo vlastnej izbe (po par dnoch sa prestal budit na kojenie)
2. kvalitny denny spanok.

ale temy o spanku su vzdy nadlho a skutocne sa to neda vyriesit "otazkou"

kattrin5
4. máj 2013

Uspavas na prsniku? Ak Ti to vadi tak jedine odnaucit babo od zaspavania na prsniku..moja mala je kojena ale ja som ju musela odnaucit od zaspavania na prsniku kvoly praci a pod. Takze teraz zaspava sama a v postielke a omnoho lepsie spinka ci cez den ci v noci..budi sa 2 krat na papanie..ale pred tym tiez boli noci ked bola hore aj 6, 7, 8 krat. A ako uz bolo povedane ked babatko nespi dobre cez den, nebude spat dobre ani v noci..denny spanok je velmi dolezity

zapka21
4. máj 2013

Moja dcerka ma takmer 16 mesiacov a do dnesneho dna prespala celu noc asi 5x, pricom uz 7 mesiacov ani raz... 😅

miska030
4. máj 2013

Nasa mala ma 6mesicov a od narodenia prespi celu noc,o osmej vecer,najneskor o pol deviatej ju ulozim spinkat a spi nam celu noc,zobudza sa az okolo pol siedmej.Ale taka ista bola aj nasa teraz u tri a pol rocna dceraka,od narodenia prespala celu noc a spinka dodnes 🙂 🙂 🙂

vinifred
4. máj 2013

..až dozrie čas.. 😀 môj nespal do roka a pol..

nasta197
4. máj 2013

:D kedy? to som sa aj ja pýtala sama seba 🙂 a bolo to ked mal vyše kora ked sam behal... 😉

yasminka137
4. máj 2013

Ahojte dievčatá...môj starší synček,aj keď som ho kojila len 2týždne,takže bol poriadne napapaný...ledva zaspal pred polnocou a do rana po hodinách hore...a to nechcel jesť,len sa pohrajkať,popozerať,pohladkať...cez deň pospal tak hodinku maximálne,druhý synček,hneď ako sme prišli z pôrodnice spal od 7mej večer do rána do 7mej...nemohla som tomu uveriť...aký rozdiel medzi nimi,no ja som i tak poriadne nespala,keďže som stále chodila na neho pozerať,či naozaj spinká,aj cez deň prespal 4-5 hodín...teraz čakáme tretie bábätko,tak som veľmi zvedavá,ako to bude teraz...držím všetkým palčeky... 🙂

p.j.jacky
4. máj 2013

moja mala bude mat dva roky a este nespime celu noc.Zobudi sa bud na to ze je pocikana,alebo chce cajik.Alebo zly sen.Pyta si mamu.Pred.cca 2mesiacami sa sama odstavila od mliecka(bola na umelom).
A ked jej isli zubky stavala som k nej aj 15x za noc!Alebo sa zobudila rano o 1 a bolo hore do 4 a vstavala o 6tej...:D

Strana
z2