icon

Kedy prespí noc kojené bábätko?

zuzkahsz
27. mar 2013

vopred ďakujem za vaše príspevky🙂

Strana
z3
marcelatje
27. mar 2013

To by som aj ja rada vedela 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 kojím už 6 mesiacov a budíme sa stále, niekedy 2x inokedy aj 10x a mám pocit že vekom sa to len zhoršuje 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

adkasmolka
27. mar 2013

@zuzkahsz bud ked ho to sama naucis(oducis od nocneho papania), alebo az ked bude mat 2 roky 🙂

lalinko2010
27. mar 2013

@zuzkahsz nehnevaj sa, ale podobné témy už tu sú, keby dieťa prespí celú noc, no nikdy, si chcela dieťatko alebo spať celú noc? môj syn má vyše dva roky, spí celú noc, ale ja nie, lebo ho kontrolujem - či neni odokrytý, či je zakrytý a podobne! čiže máš zdravé dieťatko a nerieš spánok na celú noc!

julllka
27. mar 2013

@zuzkahsz v dvoch mesiacoch sa budil iba raz okolo tretej v noci, teraz v troch mesiacoch prespi komplet noc, od osmej vecer do rana do siedmej. Je to velmi individualne u kazdeho babatka. 😉

kvetinka211
27. mar 2013

@zuzkahsz neviem, odkedy spi pri mne, tak neriesim pocet kojeni v noci, lebo spim 😉 Ale po roku sa mi zda ze zacal spavat aj celu noc, obcas sa stane ze ma horsi den, nieco zle sa sniva alebo proste potrebuje mliecko, vtedy sa budi castejsie. Ale uz to je vacsinou super.

marcelatje
27. mar 2013

@kvetinka211 presne tak, spinkať spolu a nepočítať koľko krát papáme 😀 😀 😀 😀 😀
@zuzkahsz nečakaj kedy už konečne príde tá noc čo prespí, lebo ver mi ty aj tak spať nebudeš 😀 😀 😀 budeš v strese čo sa deje. Užívaj si to čo je a neboj určite raz bude lepšie 😉

gilmorka
27. mar 2013

My az po odstaveni v 22. mesiacoch 🙂 Ale clovek to ozaj v noci ani nerata, spaval s nami, tak sa to dalo.

albao
27. mar 2013

Cha 😀 Prve co ma napadlo - ked rpestanes kojit 😀 Ale nie vazne, kojenie v noci ma prestalo uplne trapit pri oboch detoch vtedy, ked spinkala vedla mna. Ani netusim kolko vlastne kojim, rano sa zda mala napapana a ja vyspata 😝 😀 Tzv. samoobsluzny bar - iba sa otocim an bok a spim dalej 😝

zuzkahsz
autor
27. mar 2013

@lalinko2010 neide o to, ci som chcela babo ci nie!!!ale po niekolkych mesiacoch navyspavosti pocitis na psychike, ked spis toko za tyzden kolko iny za noc!!!

zuzkahsz
autor
27. mar 2013

@lalinko2010 neide o to, ci som chcela babo ci nie!!!ale po niekolkych mesiacoch nevyspavost pocitis na psychike, ked spis tolko za tyzden kolko iny za noc!!!..

zuzkahsz
autor
27. mar 2013

@lalinko2010 a inac nemas cas prestudovat 200 stran o tejto teme, preto som nahodila novu temu!!!!krasny den.

lalinko2010
27. mar 2013

@zuzkahsz moja, ja viem o čom píšeš, nevyspatosť, ja to poznám tiež. mne malý spával zo začiatku od večera do rána 10 minút a bol hore a tu som. dlho sa nevyspíš ešte, lebo keď ti bude spať celú noc, tak budeš riešiť iné problémy a starosti, nie jeho nespánok. takže nauč sa s tým žiť, že nebudeš toľko spávať ako si spávala.

lalinko2010
27. mar 2013

@zuzkahsz za to ja nemôžem, ale v tých 200 stranách by si našla odpveď na svoj problém, bez založenia diskusie!

andelok
27. mar 2013

@zuzkahsz Moja dcera ma 15 mesiacov, je kojena a zatial prespana noc nehrozi 🙂 Ked je dobra noc, zobudi sa "len" 3-4 razy. Spime spolu, takze sa to da vydrzat. Ale z pocutia viem, ze vacsinou zacnu prespavat az po odstaveni. Prip. niektore maminy si naucia tak, ze sa koji len cez den a v noci spinkaju. Mozno aj ja niekedy vyskusam, ale som leniva 😀

ninive16
27. mar 2013

1.dcéra prespala noc cca po 16 mesiacoch, 2.dcéra spí celú noc od 1 mesiaca. Obe dojčené...

sisi1503
27. mar 2013

@zuzkahsz no mne sa deti este len po 6 mesiaci zacali budit viacej ako predtym.Lebo zacali im ist zubky a vtedy sa budili aj 8krat za noc,to som ich nestacila prekladat s postielky do postele a naopak az som rezignovala a potom spavali uz pri mne v posteli.Tak to uz bolo lepsie aspom v tom,ze ma tak krize a chrbat neboleli.A to zubky im isiel jeden za druhym tak tie nocne kojenia boli neustale.Lebo kojenie nie je len o papani,ale aj o ukludnovani babätka... 🙂Ale inak je to velmi individualne... Tak vela trpezlivosti zelam a drzim palceky 🙂

reanda
27. mar 2013

@zuzkahsz ked mu vyberies baterky

martinaxx
27. mar 2013

@zuzkahsz my máme 15 mesiacov,ale budí sa mi na kojenie normálne 4x a potom spí ďalej a niekedy sú horšie noci,tak sa budí aj 8x-no ja som si už na to akosi zvykla 🙂 ani spánok mi už nechýba 🙂 ale začiatky boli strašné,keď spala malá cez deň,spala som s ňou 🙂

tadaminka
27. mar 2013

@zuzkahsz co viem od kamosiek tak kazde dieta to ma inak, moj syn zacal spat celu noc ked mal 15 mesiacov a tym sa aj odstavil od kojenia lebo uz sme kojili len v noci. ale nespal tak kazdu noc. v podstate kazdu noc a celu zacal spavat az tak od 3 rokov 😖

monda17
27. mar 2013

Ked sa jemu bude chcieť 😀 Za rok, za dva, možno aj tri a to neznamená že sa budí preto, že je kojene 😅
@zuzkahsz

erikasadek
27. mar 2013

@zuzkahsz kazde dieta je ine, individualne 😉

moje deti spali velmi skoro celu noc , ale neboli plne kojene od 1 mesiaca plne celu noc;; moja dcera teraz je plne kojena, spi od 4 dna svojho zivota skoro celu noc teda od 21 hodiny vecer az do 5 rana, teraz ma 2 mesiace a vydrzi do 7 rana... 😉

su deti co nespia v skorom velu celu noc a neskor spia pokojne celu noc mas deti ktore prespia celu noc coskoro , ale v starsom veku sa budia....
v skratke nic to neznamena, kazde dieta je ine 😉

saranata
27. mar 2013

kojenie je o inom ako len o hlade, a preto aj tie noci su ine ako u detí ktorých zasyti UM , takze moc sa na tie prespane noci neupínaj 😀 😀
deti mi prespali celu noc az ked som ich odstavila od nočneho kojenia, napr, druha dcera mala dva roky ked som ju v noci odstavila lebo som nevladala zit, v tej dobe som bola v 6 mesiaci tehotenstva , kojila som dalej len nočne sme stopli, trvalo to tri noci a spala celu noc, tak som si nachvílu oddychla , teraz tom mam dvojmo a zase, nepočítam kolko krat som hore, spíme spolu , v noci sa napapa a spíme dalej , uplny ideal 😀 😀 😀
a čím boli staršie sa v noci viac budili na dojčenie , ale aj tak su to okamihy ktore si treba vychutnat lebo su jedinečne a nikdy sa nevratia
aspon ja si to uzívam , prajem vela mliečka a zdrave babatko 😉

cecil36
27. mar 2013

kojene mi spavalo lepsie ako nekojene, respektive kojene mi prespalo celu noc takmer od narodenia a nekojene t.c. 15 mesacne este stale neprespi celu noc. Takze o kojeni to nie je 😉

reni12
27. mar 2013

To je strašne individuálne, naša dcérka prvý mesiac papala iba raz za noc a od druhého mesiaca spí celú noc. Proste večer ju nakojím a vydrží do rána 10-12 hodín.

andrea129
27. mar 2013

Nasa takisto spi velmi pekne....ide cca o 8-8.30 vecer spat, zobudi sa raz na kojenie v noci a potom spi do 8 rana...(klop, klop 🙂

zdenin
27. mar 2013

Nasa tak uz spi hadam aj vyse mesiaca... klop klop od 19.30/20.30 do 6.30/7.30

anjelicek26
27. mar 2013

@zuzkahsz - v 2,5 roku 😀 😀 Som ta asi nepotesila 😀

bubelko
27. mar 2013

@zuzkahsz starsi prespal cca. od 3 mesiacov, mladsi od 4.5 😉

katren
27. mar 2013

@zuzkahsz ked bude chciet.....co ti na to odpovedat 😅

vikuska.
27. mar 2013

Fakt je to velmi individualne. Ale zase, nocne kojenie podporuje mliekotvorbu, hormony su vtedy najvyssie, a okrem toho, od cca 6teho mesiaca je pre deti fyziologicke, ze sa deti budia v noci castejsie. Ale to je vseobecne tvrdenie: napr. moj starsi syn spal pomerne celu noc skoro a budil sa len na jedno kojenie. Dcera, ta teraz vstava kazdu hodinu...Treba si to hlavne co najviac zjednodusit, mat babo blizko pri sebe a neriesit to. Ich mozog pre svoj vyvin potrebuje vela cukru a teda casty prijem potravy. Asi tak.

Strana
z3