icon

Kedy ste dali prepichnúť dievčatkám ušká?

simuska99
25. apr 2014

Lebo svokra zistila,ze uz v porodnici sa prepichuju a chce aby sa dali hned,len neviem ci je lepsie teda hned alebo neskor...

Strana
z3
mimibb
25. apr 2014

ja som dala malej prepichnut ked mala 2 tyzdne...ani nemrnkla..bolo to v pohode a ked budeme mat aj druhe dievcatko tak sa chystam hned pri odchode z porodnice... 🙂

moll
25. apr 2014

Osobne si myslim ze v porodnici je to naj ...ale nasa mala prestreleme v 4 mesiacoch a tiez to bolo super bez placu ...

klincek
25. apr 2014

mne sa to zda skoro..dala som v 4 mes., robila to nasa pediatricka, a neprepichovala, ale nastrelovala. mozem len odporucat.
a neda mi to, ale co ma svokra s usami tvojho dietata? to ma byt tvoje rozhodnutie..

kika2111
25. apr 2014

ja som dala prepichnut nasej pediatricke asi v 6.mesiaci a bolo to strasne,hnisalo,krvacalo,bolelo..asi rok...dala som ich prec a v 2.rokoch dala nastrelit v klenotnictve a je to super!🙂
ty si matka,ty rozhodujes!

marissenka
25. apr 2014

nasej malej prepichli uska v porodnici.trosku jej to hnisalo,davala som jej na to framykoin a pri kojeni aj par kvapiek mliecka.podla mna je lepsie takto skoro,neskor si uz babatko chyta uska a horsie sa to hoji...

zuzu448
25. apr 2014

Ja som dala hned v pôrodnici myslim ze je to najlepsie aspon sa nechyta este za uška a tak...a aj dosť rychlo sa zahojili...a este k tomu zadarmo no za bombonieru ale to sa starali o nas 5 dni🙂

quixina
25. apr 2014

toto mám najradšej "...svorka povedala..." , "...svokra hento...", "...svokra tamto..."
TY SI MATKA, svokra mala možnosť sa realizovať keď boli jej deti malé

maltinta100
25. apr 2014

Ja som jej davala ked sme odchazali s porodnice, chvilku si poplackala a bolo dobre. Ani to nekrvacalo, iba jej jedno usko trosku hnisalo ale potierali sme ich a je vsetko oki 🙂

denisafono
25. apr 2014

ja som dala nastrelit ked mala 6mesiacov po 2.ockovani, V ULK v BA to maju ako podmienku, vyslo to cca 25e. Prepichnut by som nedala ja mam prepichovane ihlou a mam krivo, ked si dam napr nausnice-kruhy. Po 6tyzdnoch sme vybrali tie co nam dali pri nastreleni a dali sme normalne zlate.

lilla83
25. apr 2014

Moja dcerka ma 2,5 roka a my sme prepichovanie presvihli, teraz pockam, kym si sama vypyta nausnicky. Keby som sa mohla rozhodnut este raz, dam hned v porodnici, alebo ked bola este uplne male babo. Pretoze teraz uz tazko dame prepichnut, ked je taka ziva....

martina05
25. apr 2014

máme 4 rocky a žiadne náušnice - nech sa sama rozhodne či ich vobec chce...

wewe22
25. apr 2014

ja som vom avala hne v poroke a v pohoe a namensej sme ali az ke mala 2mes a uz sa trepala a ma ich ost nakrivo sory nejak strajkuje lklavesnica

nefertitka
25. apr 2014

nasa ma 5 rokov a tiez nema, sama sa rozhodne

hargasova
25. apr 2014

ja som malej nedala vôbec. .. (2,5) .. Ja osobne som si nechala prepichnut usi az na vyske. 😝 Aj mala so moze rozhodnut ked bude vacsia

kalalajka
25. apr 2014

dali sme nastrelit ked mala pol roka, vsetko ok, ziadny problem, rychle zahojenie, ziadne hnisanie, super 😉

simca06022011
25. apr 2014

Ja cca v mesiaci v poradni, v pohode to bolo, trochu poplakala, ale lepsie ako vacsie dievcata ktorym uska prepichovali.. robili cirkus.. to by som uz radsej isla nastrelit a nie prepichovat ;) Podla mna je to individualne, ja by som to ale dala hned. Nie je to o rozhodovani alebo nie, dievcatko aj tak tie nausnice nosit bude ;)

zab37
25. apr 2014

nám prepichla detská lekárka keď mala dcérka 7 dní, bez plaču, hneď sa to zahojilo... a mali sme pokoj. neľutujem to . náušničky jej veľmi svedčia 🙂

jasminet
25. apr 2014

v den odchodu z porodnice - spiacu mi ju odviezli, spiacu priviezli, cele to netrvalo ani 3 minuty. uska nehnisali, netahala si to....

usiko
25. apr 2014

ma tri a polroka a este nemame,......nechame to n nu, ked bude chciet nausnicky, dame nastrelit...ked nebude chciet, nedame.....

tintinamartina
25. apr 2014

Pred trinastimi rokmi nemala dcera ani rok a prepichli jej ich v poradni. A bolo to v pohode. Teraz som ostala prekvapena ked mi pri druhej dcere povedali ze az ako 6mesacnej... tak som jej dala nastrelit nausnicky ako 6 mesacnej v zlatnictve a bolo to tiez ok.

veverica7
25. apr 2014

my sme dali prepichnut v 2 mesiacoch u nasej dr. a uplne bez problemov, jediny bol ze plakala od toho ze sa nemohla hybat a nie ze jej prepichovali pri tom pomaly ani nemrkla 🙂

mimi3706
25. apr 2014

ja som vymýšľala pri dcére, bolo mi ľúto ju trápiť ako bábo...tak sme dali nastreliť ako 10mes...bol to prúser, mykala sa, nedalo sa to, revala ako pavián...nastrelili jej len 1 ucho a konec..tak sme jej náušničku vybrali lebo si ju strhávala...potom ako 3ročnej až, ale s traumou...pri druhom dám čo najskôr, deti sa nehýbu a nepamätajú si to...je to menej komplikované...

marbalulka
25. apr 2014

my mame 13 mesiacov a chystam sa dat v najblizsej dobe, ale chcela by som dat nastrelit u lekara

zuzkat1
25. apr 2014

Moja ma 4r a nema nausnice. Dame asi ked pojde do skoly...babatky by som nedala.aj druha dcera dostane az ked do skoly pojde

lenka.s
25. apr 2014

chceli sme v porodnici, ale u nas neprepichuju uska, tak sme sa dohodli s nasou detskou lekarkou hned na prvej poradni

edvelyn
25. apr 2014

V porodnici...ani raz nezaplakala a uska ma v poriadku

zuju2
25. apr 2014

V 3 mesiacoch, keď mali po prvom očkovaní a dobre to prežili aj ušká mali v poriadku.

libelle
25. apr 2014

Ahoj, ak ich teda chces dat,tak ti poradim, nedavat v porodnici, pockat aspon do 6mesiaca,aby boli uska vacsie- predide sa moznej deformite, zlemu umiesteneniu dierky atd. Dala by som nastrelit,nie prepichnut, od niekoho,kto ma dobre referencie.

ela_79
25. apr 2014

Obom som dala nastrelit v ULK. Starsej ked mala asi 9 mesiscov, bolo to zaciatkom leta takze jej o uska nesuchala ziadna capica. Pri nastrelovani plakala ale to len preto lebo ju drzala sestricka s to sa jej nepacilo. Akonahle som ju vzala na ruky ja bolo po placi. Po dobrej skusenosti som dala aj mladsej tam, tiez zaciatkom leta, mala rok. Ju som drzala ja a povedala len AU. Ziaden zapal ani nic podobne ..

lucinkab
25. apr 2014

ja som dala prepichnut ked sme si domov z porodnice na novorodeneckom 🙂 bolo to 96 hodin po porode (4dni ) 😉 a nelutujem , ani nemukla a teraz len preliehovavam...asi mesiac sa to musi a menej si pamätá bolest 🙂 a pretacam pri kojeni vzdy 🙂

Strana
z3