Kedy ste nechali deti prvýkrát na noc u starých rodičov?
Kedy ste vaše deti nechali na prvú noc samé ? Vidím že je s nimi ok len ja sa neviem odpútať. Nemá ani rok a pol. Spí celú noc. Viem že je to individuálne a nehejtujte ma, som s ňou 24h a zrazu budem preč. Ďakujem za normálne odpovede
ako ďaleko bývajú starkí? Aby si nebola prekvapená v prípade volania.
Moje deti spávali u starkých od malinka - len bývali sme spolu a spálňu mali o posch. nižšie.
@anonym_autor syn mal 4 roky
8 mesiacov, od roka pravidelne 1 víkend v mesiaci u starých rodičov
Prvý krát mal syn 3 mesiace, potom znovu spal na cely víkend keď mal 8 mesiacov. Teraz ma 3 a pol roka a bezne spáva u stark6ch. Rád tam chodí, aj sam sa pýta k nim spat.
Rok a kusok mal ked bol uplne sam (nie len ze strazili, kym sme sli na veceru alebo do kina).
Záleží aké máš dieťa. Mám 2 ročnú neter ktorá by bez rodičov neprežila ani hodinu - ale oni sú s ňou 24/7
Skutocne prva noc ked mal cosi cez dva mesiace, bolo to nevyhnutne, pravidelne chodil na vikendy k babke nieco po roku. Nemal ani tri ked bol s nimi na dovolenke
Syn mal cca. pol roka, odvtedy spava pravidelne u mojich rodicov aj u svokry a vzdy sa velmi tesi, ma skvely vztah so starymi rodicmi 🤗.
Aj moja ma rok a pol a bezo mna nikdy nebola.. maximalne tak asi 2hodky… aj to horko tazko..
Dcéra má 3 roky a ešte nebola a tak skoro ani nepôjde. So starkymi je v pohode, cez deň ju strážia, keďže už chodím na 2 hodiny do práce, takže vždy je buď u našich alebo u svokry, keďže manžel pracuje v tom čase tiež, ale teda na noc by som ju nedala, aj keď ju už pýtali párkrát.
@anonym_autor fuuu...1,5r...to boli moji zavislaci a este som dojcila. Dat spat vecer svokra...to sa dalo okolo 1,5r...ale byvame s nou.
U mojich rodicov na prazdniny az po 4r.zvladli.
Náš bude mať 6 rokov a ešte u nikoho nespal bez nás. Ale ani si ho nikto na noc nepýtal a ja som ho sama od seba nikomu nenúkala 🙂
Zatiaľ ani raz. 7rocna a skoro 6ročná.
@anonym_autor moje deti od 3 rokov pravidelne , keď pribudol 3 syn tak na striedačku vždy dvaja raz za mesiac aj všetci traja počas víkendu
Jedno okolo 3 a druhé malo 6. Ale nikdy dlhšie ako jednu noc
@anonym_autor obe deti naraz vo veku 6mes a 18mes (šli sme na svadbu).
Moja 9rocna dcéra ešte nespala u babky a dedka. Nepýtajú si ju, my im ju nevnucujeme, takto nám to vyhovuje.

Naše keď malo pol roka.