icon

Kočiar bez pruženia

avigen
28. júl 2017

Ahojte. Kúpili sme kočiarik ktorý nepruží takže sa s dieťatkom nedá tak kývať. Ja som nechcela odpružený kočiar no manžel sa ma opýtal, že keď pôjde s bábom vonku a začne mu plakať alebo sa prebúdzať tak by ho pohojdal aby sa utíšilo. Jeho zvyk z rodiny. Máte nejaké skúsenosti aby ho v zime nemusel vyberať kedže to bude zimné bábo ? Ďakujem 🙂

zabina27
28. júl 2017

proste bude natriasat celym kocikom, pripadne zo strany na stranu kyvat. ale podla mna je odpruzeny lepsi...

janickacrazy
28. júl 2017

@avigen Niektoré kočíky sa dajú trochu hojdať do strany (do boku). Vyskúšaj, či to nejde aj na vašom. Ja som mala len trochu odpružený, ale brala som to ako výhodu, malý bol od začiatku zvyknutý, že sa nehojdá a ked sme prešli na iný športiak, tak tam kludne zaspal v pohode. Kamoškin bol zvyknutý na hojdanie v hlbokom kočíku a potom bol problém, ked prešli na golfáč, ktorý sa nedal hojdať.

avigen
autor
28. júl 2017

@janickacrazy no to mate pravdu v tom ze ked si zvykne tak mozno ani nebude treba. A je aj pravda ze svagrinej babo je na hojdanie dost zvyknute....

avigen
autor
28. júl 2017

Dakujem Vam 🙂

vuvi
28. júl 2017

@avigen ahoj,my mame uplne neodpruzeny kociar,lezie mi to riadne na nervy,dokonca ma aj penové kolesa... A malu hojdam do stran,popripade idem na hrbolaty teren a tam z nej ide dusu vytriast a ona spinka 😅 sportak ale urcite chcem odpruzeny a s nafuk.kolesami 🙂

vilma7
28. júl 2017

Ja mám odpružený, tetro, nedám za nič, ale kamoška mala neodpružený a všimla som si, že si vkuse jazdila hore dolu, doprava doľava a dokola, keď stála na mieste. Či ti to pomôže, netuším 😉

salome51
28. júl 2017

@avigen ja som mala aj plne odpružený aj úplne neidpružený Peg Perego. Syn bol zvyknutý na kolísanie v kočíku a nebol problém v Peg Peregu. Hojdala som do strán alebo som kočík akovy naklonila len na tie väčšie kolesá a tak som ho utíšila. Tiež zabralo ísť na hrboľatý terén. Takže úplnev pohode 😉

kacero007
28. júl 2017

ahoj, aj my máme Peg Perego, teda je neodpružený a žiaden problém sme nemali. Týmto som sa začala zaoberať asi keď mal malý pol roka, keď som videla kamošku, ako urputne kolíše (lepšie povedané trmáca div jej deco z kočíka nevypadlo 🙂), že na našom sa to nedá. Ale ako som písala, nejaký extra problém v tom nevidím. Teraz čakáme druhé a tiež ho plánujeme voziť v tom istom kočíku 🙂 PS: Kolísali sme ho max dopredu a dozadu, tento tik som mala ešte dlho, aj keď sme mali krpca vybratého a ja som s kočíkom furt "natriasala", automaticky

salome51
28. júl 2017

@kacero007 inak ja ten "manéver" neustáleho kolísania, resp. pohybovania kočíka do predu a do zadu mám aj ja tak silno zafixivaný že to robím nevedomky aj s nákupným košíkom v Tescu. Minule sme boli s mužom nakúpuť baz detí a ja som stála pri regáloch a tlačila košík hore dole a niekde obďaleč začalo plakať dieťatko a ja ešte k tomu ako som "kočíkovala" košík som pridala že "ššššš, upokoj sa a neplačkaj" 😀. Manžel sa tak smial 😂

kacero007
28. júl 2017

😂 😅 vidím, že nie som sama! ale toho sa človek len tak ľahko nezbaví veru

jvlo
28. júl 2017

Mam 2 deti odvozene v kociku, ktory nepruzi a nikdy mi to nechybalo. Mne je skor divne to natriasanie deti, kde im hlavka lieta hore, dole....ved tie deti skor odpadnu, ako zaspia...

vanesanova
28. júl 2017

@avigen my mame odpruzeny len na zadnych kolesach a vies co vobec s nim nenatriasam...je to o zvyku...minule som v meste videla babu mala ten velky polsky kocik ktore su odpruzene jak blazen vsetky a hadzala s tym dietatom som myslela ze jej nieco poviem sa cudujem ze jej nevypadlo a ona ho chcela akoze uspat?ti pere ved mna by drblo ako mohlo spat ked s nim hentak hadzala a hegala babatku to chybat nebude a zvyknete si obaja neboj sa.a ak tak si kupte nosic a babo mozes mat na sebe aj v zime v teplucku na hrudi kup si k tomu na bonprixe velku nosicsku milinu a mozte nosit obaja aj myz aj v zime aj v dazdi a bude ti tak dobre aj spat neda sa to nosit stale a dlho ale striedat s kocikom sa to da perfektne ja mam vzdy nosic v kociari hodeny keby nieco hodim ho don a hned je kludnucky 🙂

vanesanova
28. júl 2017

Takto sa da krasne babatko nosit ukludnit zohriat uspat a mat ho pri srdiecku ked nechce byt v kociari

siska53
28. júl 2017

@avigen odpruzeny je lepsi,ani nie kvoli hojdaniu pri zaspavani,ale kvoli tym debilnym rozbitym chodnikom. Mala som moju srdcovku odpruzeny kocik,to bolo super,v akomkolvek terene dietatko bolo len hojdane ziadne narazy,otrasy nezazili,kym boli v nom.. Zato v tom sportiaku,ktory nepruzil,nastastie bol pouzivany malo,radsej som vzala staru buginu, ked som to zle odhadla,ze vsak to tie kolieska zvladnu, som lutovala tie moje deti,tie otrasy..

Ked vidim tie mamicky,co musiz robit s tymi kocikmi,som stastna,ze ja s odpruzenym,peken perujucim som toto nemusela riesit.

A aj kamosky museli vozit dopredu dozadu,ja som.len trosku pohontrala a bolo vyriesene.. Vsak nemusit divoko hontrlat,da sa aj normalne.