Kočík 2+
Mamičky mám dcérku má 2 r a potrebovali by sme kociar športový do ktorého by sa vmestila aj na spanie aby jej nôžky nevypadavali zneho je dosť veľká asi.kupujem jej oblečenie 92.chodime často zdomu a spí naobed v kočíku ale do klasického sa nevmesti ako z mozkami a keďže je teraz zima aj širší aby bol lebo aj fusak .máte typ aký asi?
Cybex agis
Pozriem ďakujem
Moj spaval skoro do 3rokov (konkretne 2r10m) naobed v kociku... mali sme concord fusion a predtym britax b agile... a stale mam na predaj babyjogger city micro a veru spaval aj v tom...nejde soce nalezato len do pololahu...sle takemu velkemu dietatku to vobec uz nevadilo a super spal
Tiez sme hladali..kupili sme Valco Snap 4 kvoli vahe...hoci mu trcia nohy-zaspi a fusak to nejako drzi. A to ma 106 cm ☺ Dlhsi bol Britax B-motion 4 plus, nuz ale vazi cca 12kg a Valco cca 7 kg...co je pre mna podstatny rozdiel..a teda nespi kazdy den v nom...iba obcas, ked "odkvacne".
Odporucam Oyster Zero...siroky lahky do uplbeho lahu nohy polohovatelne dobrá latka...nevyhoda rucka sa neda polohovat ale perfektný
Valco snap otrasny nestabilny latka hnusna taka lacna prefuka
A oyster sa ti zmesti aj 4 roc dieťa kukni recenzie prípadné petit mars
@maminka1986 niečo podobné mám ale keď ju dám spať a misky má hore vypadávajú jej zneho.rozmyslam že mám ste ttojkombinaciu a tá športová časť bude asi dosť veľká ale musím ho oprášiť chystáme sa do Tatier na týždeň.a potom bude vnom spať iba niekedy.
My máme kočík britax b motion plus a spokojnosť. Mala sa v ňom krásne vyspi za chvilku budeme mat dva roky a 92 cm....takže nám stačí úplne v pohode...dajú sa polohovat nôžky čo je tiež plus🙂...fusak máme wormar...a tiež do neho vojde ale asi by som si radšej vybrala nejaký s protismykovou zadnou stranou lebo nas sa smyka ale druhy sa mi necce kupovat pretoze buducu zimu sa uz asi vozit nebudeme...
https://www.4mama.sk/sportove-kociky/quatro-mon... My mame tento a som spokojná 🙂
@veronikaniak kams ma tiez britax b motion plus 2017, strazim chodila som kocikovat, teraz uz slecna chodi no za mna aj ked vaha, kus som mala svalovku ja mam 157cm muska som, ale babu sa pacil a presiel kazdy teren..
@veronikaniak cybex iris alebo cybex balios
my sme si kupovali golfac petit a mars ale zlakla som sa dlzky chrbtovej casti ked sme to porovnali na predajni s inymi kociarmi bol v podstate taky isty o nic kratsi...idete na tyzden ? vsak tyzden to prezije koli tomu nemusis kupovat kociar
@veronikaniak ak mas trojkombinaciu, do tatier ti bude mozno najlepsia. velka a mozno aj lepsie odpruzena do terenu a vacsie kolieska. a zrejme nafukovacky. sportaky maju aj tie plastaky/penove, no do terenu by som radsej nafukovacky. aspon ja som tak mala. sportak som kupovala valco snap ultra sport - nafukovacie kolesa, otocna korba. (rucku na kocari otocnu uz hadam ani nenajdes, resp len minimalne, preto som hladala otocnu korbu. vaha super, skladny a lahky, velmi som vyuzila tu otocnu korbu. no zas rucka bez polohovania a len pololah, resp ako v korytku. ale zas polohovatelne nohy .... no uz nie je tak odpruzeny ako sportak z trojkombinacie. kamoska mala britax, mne sa moj valco pacil viac. je to o preferenciach. navyse tvrdim, ze kociky navrhuju zrejme chlapi a nepytaju sa zien, co chcu🙂 lebo moje podmienky polohovatelna rucka, otocna korba, uplny lah, polohovatelne nohy, lahky kocik, pruzny/odpruzeny. v cenovej rovine do 300 som nenasla sportak, co by splnil vsetky 🙂 takze vyzva konstrukterom 🙂🙂🙂 uzite si tatry.
@ukulela no fakt asi sme ženy náročné.tak ttojkombinacia je otočná korba ide do ľahu rúčka je polohovateľná aj nosky sa dajú polohovať.len je dosť veľký nespracem všetko do auta ale asi nemám na výber.aj kolieska sú veľké nafukovačku.do terénu super.lebo ostatné dve čo mám tak kolieska sú pevné.a ešte raz ďakujem
Tak moji spia v posteli normálne a kočík iba ak niekde sme ale zaspí v kočíku.us som nachstala ttojkombinacia na tých 5 dní vystačí mám doma 3 kočíky a 4 us by asi bola zbytočnosť vložíme sa radí tak asi obyčajnú buginku na leto niečo jednoduché no uvidíme ale ďakujem vam

Super by bola aj otočná rúčka