Koľko hodín denne spia vaše 14 mesačné deti?
Ahojte, troška ma to zaujíma, lebo všade v múdrych knihách sa píše, že majú spať 15 hodín...12 v noci a 3 cez deň...my to tak nemáme a chcem vedieť, či len mojej dcére netreba toľko spať, či nás je viac takých 🙂 My dáme v noci max. 11 a cez deň max.2...niekedy je to menej, asi záleží od nálady, únavy, zubov, hladu, počasia...
moj zas cez den nespal,a v noci spal cca 8 hod,od 9 do 01 s prestavkami potom nespal do cca 5-6 hod,a spal od 6 do 8 hod
ono ide aj o to, ze kazda mudra kniha pise nieco ine 🙂 podla tej mojej 12 mesacne dieta potrebuje spat 13,5 hodiny denne a 18 mesacne 13 hodin. Avsak tiez sa tam pise, ze normalne je plus minus jedna hodina od tychto casov podla potrieb dietata. Moja 12 mesacna spava 11-12 hodin v noci a cez den 1-2 hodiny (prave sme v obdobi, ked mam pocit, ze dva spanky su jej vela, ale jeden malo - nakolko ona viac ako hodinu a 10 minut pocas jedneho spanku nespinka, niekdy spi hodinu doobeda, hodinu poobede alebo niekedy uz poobede vobec nechce spat, hoci mne sa zda, ze je unavena, ale nezaspi, ale potom je zasa vecer velmi skoro unavena). Takze mne sa zda, ze tvoja spinka uplne ako moja mudra kniha pise 🙂
v noci 10-11 hodin (1-2x sa zobudi a napije vodicky a spi dalej), cez den cca 3 hod. bud dokopy alebo na 2x, najlepsie spi, ked sme vela vonku alebo po cviceni, pripadne po plavani
Moja ma 18mesiacov a cez den spi 1hodinu az 1,5 hodiny a v noci to moze byt 12hodin ale s jednym alebo dvoma budeniami na papanie
Maly od roka spaval raz denne od 12 do 15 tej cca. V noci od 21-22 do 7 . Kazde dieta je vsak individualne jedno potrebuje menej,druhe viacej spanku
náš má 18 mesiacov v noci spí od tej 21 a do rána do tej 8h stalo sa že aj dlhsie ale to bol zázrak nastastie v noci sa na jedenie nebudí už od 17 týzdna ale ked mu idú zuby tak je uplne vymenený teraz má 18 zubov a na tie posledné 2 stoličky cakam ako na spasenie nech už je konecne klud od zubov leb on je strasne citlivý o každom jednom zube vieme vždy 40 stupnové horučky a cez den popsí 2h, 2,5 a ked ho zúbky bolia som rada že spí 1h ale on nikdy nebol spachtos aj ked bol babenko spal viac krat za den ale iba po hodinke a ked pospal 2 tak som nevedela co od radosti som rada ze spi aspon takto lebo ja pri nom nic nepsravím on je starsný cert a neposedí ani sekundu ja ho len nahanam ja mam hruzu z toho ze ide zima a ze bude zavcasu tma ja neviem co budem s nim vnutri robit ked jeho nic nebaví len lietat po vonku
Moj syn spaval dopoludnia hodinku, na obed 2 hodky, vecer od 19h do 7h s jednym zobudenim na 10 minutove krmenie.

Môže 14 mesačné dieťa cez deň vôbec nespať? Môj synček odmieta cez deň spať a ja som z toho zúfalá. V noci spinká okolo tých 12h s jednou prestávkou na mliečko.