Koľko hodín vydrží hore 10 mesačné dieťa?
U nas tak isto ako @luna11.
Teraz ma moja slecna 11m a kludne vydrzi hore 8h a potom ide spat, ale vobec nie stylom, ze je mega unavena a preplace sa do spanku. Normalne sa zabava 8h a potom ide spat 😃
@janulcek33 my tak cca 2.5-3 hodiny. Ale niekedy úplne v kľude aj 4:D Alebo 6:D
môj 10 mesačný má 3 denné spánky (3/4 hodiny, 1 a 1/2 hodiny, polhodiny) a chodí spinkať vždy po 2,5h.. ale ja som dbala na pravidelný režim a on už aj sám dolezie cca po 2h a 15 min nervózny a zamamkaný :D
@janulcek33 ako ktoré, moj prostredný vydržal od 4:00 ráno hore do 13:00 bez problému, najmaldší v tom veku vstával ráno o 8:00 a o 10:00 sa už pýtal spať, je to proste rozne
@janulcek33 Nas vydrzi hore velmi dlho ale po 3-4 hodinach zacne byt unaveny, mrzuty a ak nejde spat tak po 4 hodinach zacne byt hyperaktivny zo vsetkych tych hormonov ktore si telo vytvara aby sa udrzalo v bdelom stave.
@janulcek33 to je rozne,moja vv 10 mesiacoch presla na 1 denny spanok. Cca tak 2-3 hodiny spala
V 10 mesiacoch spali obaja 2x 20-30 min. denne.Vstavali o 8:00 išli spať po 21:00.....Teraz ma druhý 14 mes. a prechadzame na jeden spánok....ten trvá okolo 40min Max hodinka. Myslím že raz spal hodinu a pol 🤣👍🤷.....ja som tiež toho nenaspala ako dieťa......každé dieťa je iné....😉

haha, to je dobra otazka. moj nespavec v 10tich mesiacoch presiel na 1 spanok denne, kt trval max 2 hodiny, vacsinou 1 hod. vecer zaspaval o 22.00. cize niektore vydrzi az moc.