icon

Koľko vám spia cez deň 8 mesačné babätká?

lucula73
3. sep 2010

Ahojte,chcela by som zistiť,koľko asi spávajú priemerne babätká v tomto veku,lebo moj malý vydrží cez deň hore len nejaké dve hodinky a ide spať,spí pol hodinu,zase je hore max. dve hodiny a ide na spať na pohodinu.....niekedy potiahne aj hodinu......takto je to celý deň.
Nie je to nejak veľa?celkovo teda spí cez deň tri aj štyri razy........Stále mám pocit,že deti v jeho veku sú hore oveľa dlhšie....pýtala som sa na to doktorky ale mi nedala nejakú odpoveď.
Ďakujem...

andika10
•
3. sep 2010

mne spali 2x doobeda hodinku aj poobede hodinku ale od 1 roka mi spali len raz

qwerty01
•
3. sep 2010

nas Adamko tiez spinka trikrat cez den po hodinke, ale niekedy nespi cely den, ale potom je strasne nervozny a place 🙂

stankapk
•
3. sep 2010

ahoj.
no my to mame presne tak isto /mala ma dnes presne 9 mesiacov/. ibaze ona vydrzi 1,5 hodiny a ide spat. pospi si polhodinku a takto cely den. teraz uz nechce spat v kociku, takze ked ideme na dlhsie von a nemoze tam spat, je uz velmi unavena a ked zaspi tak zas len na polhodinku. a v noci spi 11-12 hodin v kuse.

redangel32
•
3. sep 2010

Ahoj
Mozno Ta potesi moja odpoved 😉 . Moj Philip ma 16mesiacov a este mi spi 2x za den. Tiez mi po dvoch-troch hodinach sucha oci a je zly,nemotorne sa mu chodi. Tak naco ho trapit? Pospi si, je kludny a basta. Zvykne pospat 1-2hodky. Ale nie je to pravidlo. Vacsinou deti okolo roka spia uz iba 1x za den. Ale nie vsetky su podla nejakej tabulky. V noci mi spi tiez OK. Sice sa budi este niekedy nad ranom na mlieko ale potom spi dalej do 8h. Vobec to neriesim, jednoducho riadim sa jeho "rezimom" 🙂

zuzkaki
•
3. sep 2010

ahojky môj malinký zatiaľ tiahne ešte len na siedmy mesiac ale ten nespí skoro nič spolu počas dňa tak hodinku dve ale aj to s častým budením

petronesa
•
3. sep 2010

@lucula73 mne mala sa zobudi o 7 ano potom o 9 zaspi zobudi sa cca 11.00 po tom zaspi 14 zobudi sa o 15.00 a potom vydrzi az do vecera niekedy este medzi tym zaspi 😀 kazde babtko je ine babatko vie kolko ma spinkat aspon sa jej lepsie vyvija mozocek 😀

bubelko
•
3. sep 2010

@lucula73 u nas to bolo u oboch rozne. starsi spal raz denne - po obede 1,5-2 hodky. mladsi spi rozne. vacsinou ale 1,5hodky do obeda a 1hodku po olovrante, inokedy ale zasa vydrzi doobeda hore a spi hned po obede 2,5-3 hodky.
ale kazde dieta je ine a mozno mu takyto rozkuskovany styl vyhovuje. ak sa ti to nezda, skus si viest spaci dennik a podla toho zistis, kolko ti za 24hod priemerne spava. podla toho budes vediet, ci je to viac-menej primerane jeho veku. 😉 v akych porciach spi je podla mna jedno 🙂

alca85
•
3. sep 2010

lucula73, presne rovnako spávala moja dcéra v jeho veku. 3-4 x za deň po polhodinke.

tweety22
•
3. sep 2010

kazde babatko je predsa ine, moj Misko spinkal vzdy celu noc a cez den po kazdych dvoch-toch hodinach zdriemol na hodinku, dve 🙂 on spinkaval velmi dobre a vela... ale dcerka je uplne ina, ta spi tiez celu noc (akurat ma 8 mesiacov) ale cez den niekedy pospi uz len 2x po pol hodinke a staci jej to ...

kristinka123
•
3. sep 2010

tak moja mala ma sice este len pol rocka no doteraz mi pekne prespinkala celu noc tak od osmej - deviatej do tej siedmej - osmej potom sa napapala a potiahla aj do obeda niekedy no a potom mi uz cez den spinkala len 1x a aj to tak na pol hodinky. Ale teraz nam idu zubky a spinka skoro stale - hore vydrzi tak max. hodinku, dve a potom dalsie dve spi a tak stale dookola. A vecer zaspava uz okolo tej siedmej a zobudi sa zas az rano takze v podstate len papa kaka a spinka 😉 😀

natashkaa
•
3. sep 2010

moj od narodenia az doteraz (15m) nespal cez den vobec v noci tak 5 hodin. Takze v 8 nespal ani minutu cez den

barborato
•
3. sep 2010

Ahoj moj mali ma 11 mesiacov a spava tak isto neriesim kolko by mal spat a nemal ked vydim ze je unaveny ide spinkat a hotovo ale pred nocnym spanim ho uz necham aj trosku pomrncat ked chce spinkat lebo ked si pospi okolo 18.30 hod tak po kupani je ako rybicka a spanok pride o 22hod vecer aj neskor

dadulka151
•
4. sep 2010

naša malá slečna spáva tiež ešte väčšinou 3 spánky denne....doobeda,poobede a predvečerom..niekedy sú to len polhodinovky,niekedy 1h-2h..vtedy má už len 2 spánky cez deň...doobeda a poobede...no veru každý deň je iný....najmä teraz,keď jej rastú ďalšie zúbky veľa nepospí...v noci sa budí na mamkine mliečko tak 2-3 krát...celú noc zatiaľ prespala len raz..takže asi nepatrí k detičkám, ktoré prespia celú noc tak skoro...čo už narobím,hlavne že je zdravá, veselá a zaujíma sa o všetko

samasa
•
4. sep 2010

spával dve hodiny do obeda a dve po obede...

maryanna
•
4. sep 2010

my sme doteraz spali 3krát denne po hodinke ale som videla že už je to veľa na neho takže spíme dvakrát denne po hodine a pol až dve hodiny......deti v 8mich mesiacoh by mali spať 4h denne.....je to indivindi ale buď len rada že ti spí🙂

pata31
•
4. sep 2010

my sme vzdy hore tak tri hodky a doobeda spinka tak hodku a poobede dve hodky a pred vecernym spanim je hore aj styri hodky 😵

mam4
•
4. sep 2010

mne maly asi od 3 m. do roka spaval 2x denne ... doobedu 1-2 hodiny a poobede cca 3 hodiny ...

gumkacik
•
4. sep 2010

my mame 10msiacov a spavame ako kedy 3 krat podla to kedy rano vstane ked stav a o 7 a to vetsinu tak stava tak ide spat okolo pol 9 az 9 tych 1,5 az 2 hod apotom okolo 3 na 2 hod a vecer okolo 10 hod.ako kedy

katren
•
4. sep 2010

My cez den spime: doobeda polhodinku, max. hodinku a poobede tiez tak. Takze 2x za den :-/ Bud rada, ze spi tak casto. Ja pri malej nic nestiham, teraz sa ucime chodit a niekedy uz ja padam unavou a ona este vyskerena od ucha k uchu 😀

inkinka
•
4. sep 2010

moja nespala od 8 mesiacov cez den vobec a bola veeelmi aktivna 😉

katkas1
•
4. sep 2010

moja sara so pospi rano pol hodinku a potom ked sa naobeduje 2 a to je vsetko, inak sa stale zlosti lebo je unavena ale spat nevie, takze som stastna ze po 7 mesiacov trapenia uz spime aspon takto