icon

Koľko viete o svojich deťoch a ich živote mimo domácnosti?

phylozofkamama
3. sep 2020

Nemám deti a ani neplánujem. Som psychologička z Nemecka, narodená na Slovensku a robím menší výskum o správaní matky a dieťaťa. Najviac ma zaujíma pohľad matky, ale ak si sám mladistvý, kludne aj ty prispej svoj názor, aký máš vzťah s matkou.
-Ďakujem

Strana
z3
korunka1
Odpoveď bola odstránená
viestta
Odpoveď bola odstránená
veronikaszabova
Odpoveď bola odstránená
viestta
Autor odpoveď zmazal
phylozofkamama
autor
3. sep 2020

Pardon že sa snažím venovať svoj život pomáhaní detí na psychiatrickom oddelení. Potrebujem to na výskum viacnásobného výskytu depresií u detí mladších ako 17 rokov, čo pre budúcnosť ľudstva neznamená nič dobrého.
Ďakujem

phylozofkamama
autor
3. sep 2020

@viestta je to preto lebo som asexual od detstva, a nemienim kvôli niekomu si toto pokaziť, žijem svoj život naplno a šťastne...

lija22
3. sep 2020

@phylozofkamama nevsimaj si ich. rada by som ti prispela ale moje deti su moc male na to abymali zivot mimo mna. Kazdopadne moji rodicia nemyslim, ze boli dostatocne informovani o mojom zivote ked som bola nastrocna

phylozofkamama
autor
3. sep 2020

@lija22 Velmi pekne ti ďakujem lilja22

viestta
Odpoveď bola odstránená
korunka1
3. sep 2020

@phylozofkamama ten vyskum alebo ta depresia neznamena nic dobre? 🤔😂

phylozofkamama
autor
3. sep 2020

@korunka1 nie, lebo ak sa deti takto ďalej budú vyvíjať, neviem ako to bude pokračovať. Predstavte si vlnu samovrážd týchto detí a ako by to zasiahlo nás všetkých.

sara07
3. sep 2020

@phylozofkamama len skúsenosti iných ti nikdy nenahradí ohladne deti a ich spravania ako zrovna to tvoje, ktoré v podstate je tvoj menší klon niekedy aspon u nás tak
starší to je proste mm komplet a jeho otec, najmladšie zase ja doslova, a stredne špecificky mix
základ vzniku depresií považujem v probléme v komunikácii, dieta nechce/nevie zdelit rodičovi že má problém
problém psychiatrov aspon na sk je nacpeme to liekmi a hasne doslova, práca s rodičom 0 bodov, modelová situácia napr v rodine v správaní čo by potreboval rodič pomôct 00 bodov, čo s tým, väčšinou su to už veci čo si napr rodič naštudoval v priučkách lebo každé dieta je iné
takže ak niekto chce pomôct svojmu dietatu tak aby študoval po nociach, skladal skladačku a riešil čo sadne, čo zaberie atd
rodič v tom ostane plavat sám, a dieta naštopané detto
ak chceš skutočne niečo zaujímavé tak skus sa dostat k českým psychologom alebo psychiatrom , všetko dobré zdrhlo tam doslova
ja by som skorej hladala odpovede na svoje otazky pre prieskum u nich a potom jedine prax

sissy27
3. sep 2020

@phylozofkamama odkedy sa seriózne výskumy robia na anonymných diskusných fórach? To akú výpovednú hodnotu má taká práca? Lebo ako sa hovorí, papier znesie veľa, ale koľko znesie internet to sa ani vyjadriť nedá. Neverím ti ani slovo už teraz 😃

sara07
3. sep 2020

@sissy27 tak to sa musím zastat lebo lepšia pôda a lepšie info nenájdeš na forach ako mk , to isté pre biznis vieš kolko dobrých tipov sa tu dá nájst, vlna záujmu atd čo ide nejde, na čo dat pozor to jak plesen na chlebe taká živná pôda informácii

phylozofkamama
autor
3. sep 2020

@sissy27 Tento typ výskumu na internete sa u nás v Nemecku robí už roky, snažíme sa dostať čo najviac informácií. Ak my neveríte, vyhľadajte si hociktoré články z Baden-Wuertenberger Staatspsychologie Zeitung ktorá vychádza každé 2 mesiace.

majah212
3. sep 2020

Ak robíš nejaký seriózny výskum a máš napr. Online dotazník a si napr doktorand tak oslov na nete odborné stránky a oni ti prezdielaju link na dotazník. Takto sa výskum nerobí (aj z metodického hľadiska)

jaass
3. sep 2020

@korunka1 prečo riešiš kto má aký nick? Úplne mimo.

@viestta tebe nerozumiem prečo sa z druhých vysmievaš. Všimla som si už viacero tvojich prispevkov a teda, strašne sa vysmievaš druhým. Porozmýšľaj, či je všetko ok.

@veronikaszabova takisto nechápem, prečo sa vysmievaš z druhých.

Baby, MK je na to, aby sa tu ktokoľvek čokoľvek pýtal. To naozaj musia byť niektoré ženy také zákerné, len sa vysmievajú a si myslia o sebe, že sú niečo viac? Smutné.

viestta
Odpoveď bola odstránená
phylozofkamama
autor
3. sep 2020

@majah212 Odborné stránky majú väčšinou času už parátne odpovede hneď pri sebe a snažila som sa trochu vymeniť prostredie.

jaass
3. sep 2020

@viestta už to ako drzo reaguješ je diskutabilné.

veronikaszabova
Odpoveď bola odstránená
phylozofkamama
autor
3. sep 2020

@jaass Dakujem ti

lija22
3. sep 2020

@jaass presne. Rozmyslam, ci tu kocky striehnu ze co ideme este spochybnit, do koho kopnut, vysmiat sa.
akurat, ze nie je to uz vtipne..mizno som inac naladena

jaass
3. sep 2020

@veronikaszabova pozeram, vidim. Nevysmievaj sa 🙂 nerobíš si dobre ;)

phylozofkamama
autor
3. sep 2020

Ak by ste chceli vidieť výsledky môjho predošlého výskumu, môžem Vám ho zajtra poobede poskytnúť. Len ho najprv preložím.

jaass
3. sep 2020

@phylozofkamama nie je začo. Smutné je to, že človek sa už asi aj bojí tu napísať lebo je tu pár žien, ktoré rady rypu, vysmievajú sa, myslia si, že sú dokonalé.

viestta
Odpoveď bola odstránená
majah212
3. sep 2020

@phylozofkamama ale toto co robíš v tom prípade nie je výskum, sama určite vieš ako sa robí výskum a co všetko musí spĺňať. Odkaz na noviny co si písala sú "klasické" noviny, ktoré nepredstavujú nejaký recenzovany vedecký časopis (alebo som našla možno zlý web). Mne to skôr príde ako nejaká anketa do nového času (ale samozrejme môžem sa mýliť, vychádzam len z minima info)

lija22
3. sep 2020

xkrat som sa ako matka postihnuteho dietata zucastnovala anonymnych vyskumov. je uplne jedno ci odpoviem podla mojej vole anonymne v online dotazniku alebo v diskusnom fore. nevidim nic zle na takomto zbere informacii

jaass
3. sep 2020

@lija22 si dobre naladena. Asi nie si zvyknutá na takéto typy ľudí. Buď rada, že si aká si. 🙂

Strana
z3