icon

Krútia vaše deti nožičkami v členkoch?

sisiska
28. sep 2010

Nasa mala kruti dost casto nozickami v clenkoch...robia to aj vase deticky? na nete som nasla, ze to moze byt priznak DMO...budem vdacna za kazdu info ci skusenost

sisiska
autor
•
28. sep 2010

prosim, nikto sa neozve? ja neviem, ci je to v poriadku, ze nimi tak kruti v tych clenkoch....

zukrik
•
28. sep 2010

Ahoj,môj Petko tiež krútil clenkami,neboj sa.Tiež som sa tomu čudovala,že prečo,ale proste krútil a krútil 😀
jedného dna prestal a hotovo 😀

petusko
•
28. sep 2010

@sisiska ked bol Marcelik malicky, mozno aj v Nelkinom veku, tiez krutil clenkom, tusim len jednym, ale vacsinou, ked sa z niecoho tesil alebo sa jasil 😅 nikdy ma nenapadlo sa toho obavat. ani som s nevsimla, kedy s tym prestal 🙂 nemaj strach, urcite je vsetko v poriadku 😉

angie777
•
28. sep 2010

aj moja to robila,stále,tiež sme sa z toho až smiali či nema nejaku uchylku 🙂 neboj,to nič nie je.

spy23
•
28. sep 2010

Mojej kamartke to robili obe deti a to vzdy ked chceli nieco strasne povedat len im to este jazyk nedovolil, myslim ze sa nemate preco bat

zukrik
•
28. sep 2010

@sisiska Neviem čo je to DMO,ale ja som to skôr prikladala k tomu,že Petko je dosť živé dieta,tak musí niečo stále robiť 🙂 Mám pocit,že to robil od 6.mes ja som sa s tým neako nezaoberala,on sa stále musel krútit .Neboj je to v poriadku.

sisiska
autor
•
28. sep 2010

jaj, mamicky, dakujem za povzbudenie 🙂

sisiska
autor
•
28. sep 2010

snad to naozaj bude dobre...

zukrik
•
28. sep 2010

@sisiska na to sme tu,aby sme sa podporovali 😀

angie777
•
28. sep 2010

@zukrik detská mozgová obrna 😉

zukrik
•
28. sep 2010

@angie777 😉

mirip
•
28. sep 2010

@sisiska to je normálne detičky v tomto období spoznávajú a objavujú same seba prezerajú si svoje telo a robia niekedy aj také pohyby nad ktorými my mamy len krútime hlavou že čo to je....... 😀

kristinka123
•
28. sep 2010

@sisiska Ja krutim nohami az do teraz a uz sa toho asi nikdy nezbavim ale inac som v poriadku 😉 A aj moja mala nimi kruti a teraz zacala dokonca suchat chodidlami o podlozku ako by chcela utekat. Urcite by som to nepovazovala za nejaku poruchu, u mna ide napriklad skor o stalu podvedomu potrebu byt v pohybe...