Má 9 mesačné dieťa vedieť spoznať svoju babku a deda?
Ahojte dievcata zaujimalo by ma ci vie 9 mesacne dieta napriklad ze kde je babka jeho alebo dedo ci to vedia uz take mensie deti.Myslim to tak ked sme v jednej miestnosti ci vase deti vedeli ukazat ze tu je baba al. dedo.Je to skoro?
@kittykat22 tak myslim ze ak sa opytam kde je babka tak ani ns babku nepozrie ani neukaze na nu.
Je to skoro.
Podla mna je este tiež skoro, vobec neries ;)..
Tak 9 mesacne ozaj netrapi babka s dedkom. 😀
@lana11 Ahoj moje obidve deti to v 9tich mesiacoch zvladali a zvladaju uplne bravurne. Hned vedia, kde je babka a dedko, ked sa opytame. Ale, moje deti su so starymi rodicmi zasa kazdy druhy den v tyzdni 🙈 bud jedny alebo druhy a ako bonus, ani jedno dieta mi nesedelo a nesedi v tom isto ,,veku”. 🤦♀️ Takze podla mna na take babatka nie su ziadne meritka. Tvoje mozno neukaze kde je babka, ale uz aj okolo nabytku chodi a moje lezi a max sa prevali na brucho, ale za to presne vie, kde je kto v miestnosti a aky velky vyrastie 🤦♀️🙈😂 Takze si nic z toho nerob, ak nevie jednu vec, urcite vie druhu lepsie ako ine babatko 🥰
Moja 9m nevie kde je babka a dedko, ale zato vie kde je Toby, alebo kde je Sejtan (nase psy). Neukaze, iba sa tam pozera.
@lana11 nietore deti nechodia po styroch - preskakuju tuto fazu a rovno sa stavaju. Nas syn tak isto nesiel na 4 - len sa plazil a sedel. Zacal chodit v 18 mesiacoch. Je viac faktorov podla ktorych sa urcuje zdravy vyvoj dietata - to ze nieco preskoci nic neznamena. Je to ako niektore deti robi tap-tap tapusky v 1.5r a niektore su radi ze to daju v 2.5r. Ale je to jedno, pokial je dieta zdrave, tak rozhodne kym pojde do skoly - tap tap tapusky vediet bude.
Je to skoro ... urcite
Ešte skoro.
@lana11 Tentokrat zatial nie. Ale dcera bola tiez taka ,,zaspatejsia” a s nou som chodila a bolo to teda cele zle, kolko tam plakala. Ja skusim pomaly asi doma troska s malym cvicit tak ako sme predtym s malou. No vcera sa uz na styri pomaly postavil, tak hadam do 15tky to pride 🙈😂
@lana11 No uprimne ti poviem, ze podla mna to bolo uplne normalne cvicenie. Neboli tam absolutne ziadne drasticke cviky. Iba na fit lopte troska stimulovat hrackami. Ale mala bola z toho na nervy. Ta sa nam tam dogrcala nie raz. Ale nikdy som nechapala, ze preco. Asi prvykrat jej niekto neustupil, ked nieco mala urobit 🙈 A ja som teda naozaj bola bleda a hotova, ked som ju videla v tom stave. Ale ked si to tak premietnem, tak sa s nou vlastne ,,hrali-cvicili”. Moj si ani nesadne 🤦♀️ Drzim palce zajtra. Daj vediet, ze ako na cviceni 🙂

@lana11 zalezi od dietata. Niektore ano, niektore nie. Ak by si sa rada dostala k tomu, ze dietatko bude ukazovat, a este to nerobi - musis pockat 🙂