Mám sa obávať, ak deväťmesačné bábätko nesedí?
Ahojte mám babätko ktoré bude mať o 10 dní 9 mesiacov no stale nesedi samo iba z oporov vie sedieť. Mám sa bať?
Nedavat ho sediet s oporou, to nie je sed...zalezi od toho ci je dostatocne vela casu na zemi, stvornozkuje, sada do sikmeho sedu...toto sa nauci samo, dieta posadzat netreba
Nedavat ho sediet s oporou, to nie je sed...zalezi od toho ci je dostatocne vela casu na zemi, stvornozkuje, sada do sikmeho sedu...toto sa nauci samo, dieta posadzat netreba
@ludmilka2407 babätko ani ne štvornožkuje ani nesada do šikmeho sedu
Riad sa odporucaniami pediatra, ktory pozna Tvoje dieta a predpokladam ze v tomto veku ste stale cca kazdy mesiac na kontrole. Na vsetko su urcite standardy, dokedy je to normalne a kedy tomu treba (a akym sposobom) pomoct.
Riad sa odporucaniami pediatra, ktory pozna Tvoje dieta a predpokladam ze v tomto veku ste stale cca kazdy mesiac na kontrole. Na vsetko su urcite standardy, dokedy je to normalne a kedy tomu treba (a akym sposobom) pomoct.
@anonym_908f2c naposledi mal kontrolu pred troma mesiacmi teraz mame ist po 3 mesiacov na kontrolu tak to chcela pediatrička tak sa začimam bat že maly bude mat 9 mesiacov a stale nedokaze sediat sam a ani ne štvornožkuje ked ze iné babätka to dokažu viem že každe babätko je iné ale ako matka sa bojim preto som požiadala o rady aj inych mamičiek .🙂
Kolko mas rokov ty? Pocas tehotenstva si fajcila, pripadne fetovala? Ono na tych detoch sa to potom kadejako prejavi a maju rozne postihnutia.
Kolko mas rokov ty? Pocas tehotenstva si fajcila, pripadne fetovala? Ono na tych detoch sa to potom kadejako prejavi a maju rozne postihnutia.
@anonym_86e425 Ja mam 21 nefajčim ne pijem a nie to fetovat 🤦🏻♀️ pôrod som mala sekciou čiže cysarski rez maly sal mal narodit 31.12 no narodil sal 18.12
@anonym_86e425 Ja mam 21 nefajčim ne pijem a nie to fetovat 🤦🏻♀️ pôrod som mala sekciou čiže cysarski rez maly sal mal narodit 31.12 no narodil sal 18.12
@kristinkaconkova87 a otec dieťaťa?
@kristinkaconkova87 a otec dieťaťa?
@anonym_86e425 otec tak tiež ne fajci nepije a ani nefetuje taka veci nepotporujeme
Moj tiez zacal velmi neskoro a vsetko dobehol, bike ako 3rocny, od 5 vie plavat.
Ale nie je jednoduchsie zdvihnut telefon a dohodnut termin u pediatricky. Lepsie ako sa spoliehat na anonymy na koni a potom nieco zanedbat
Moj tiez zacal velmi neskoro a vsetko dobehol, bike ako 3rocny, od 5 vie plavat.
Ale nie je jednoduchsie zdvihnut telefon a dohodnut termin u pediatricky. Lepsie ako sa spoliehat na anonymy na koni a potom nieco zanedbat
@anonym_79ccc2 termin uz mame ideme u pediatričky 22 no len predsa som chcela vediet nazory inch mamičiek či skôr radu 🙂

Dúfam, že s tou oporou nemyslíš že ty ho posadiš o vankúš. Každé dieťa je iné, pediatrička ťa určite usmerní a prípadne odošle na fyzio.