Mám troch synov a je to pre mňa najväčší dar
Akurát pozerám, že je tu veľa tém, či si nechať druhé, tretie, štvrté dieťa....
A tak len mám potrebu napísať, že my máme 3 deti, troch synov a je to pre mňa ten najväčší dar na svete. Neviem to presne vyjadriť, ale narodením tretieho syna u nás doma všetko do seba zapadlo ako puzzle. Proste tam ten tretí človiečik akoby chýbal a v deň, ako sme sa vrátili z pôrodnice, bolo zrazu všetko kompletné. Asi pre každú rodinu je ideálny iný počet detí, u nás sú to tieto naše tri poklady. Bývajú aj ťažké chvíle, niekedy padám od únavy ešte skôr, ako oni zaľahnú do postele, veľakrát sa nám všetci traja v noci presťahujú do našej manželskej postele, niekedy sa hádajú, občas neposlúchajú 😝 Veď ako všetky deti. Ale neviem si predstaviť, že by som ich nemala.
Ak máte chuť, napíšte, ako to máte vy. 🙂
@adrika_77 krasne napisane 🙂 mozem sa spytat? byvate v dome?
Ľudia okolo nám sa divne pozerajú, že máme 3 deti 😀
@alchemilkazltozelena ano v rodinnom,uz nie v BA
@adrika_77 tak to mate super 🙂 dom musi byt super, my sme v bytovke, takze dost o nicom, deti potrebuju zahradu, vybehat sa 😵
@adeli79 Ahoj, krásne napísané 🙂 klobúk dole, pekný pozitívny prispevok. Ja mám (vlastne my máme) doma 2 maličké dievčatká a čakáme tretie baburiatko. Tešíme sa, aj keď vieme, že to nebude ľahké, no vidieť a čítať takýto príspevok je ako balzam na dušu - poteší, povzbudí, podporí. Aj my máme dni, keď sa to zvláda lepšie ale aj horšie - no tiež mám pocit, že to tretie je ako posledný kúsoček, čo ešte chýba 🙂
@alchemilkazltozelena aaale,tak aj v meste deti vyrastli 🙂 ja osobne mam radsej velkomesta,ale kvôli manzelovi som pristupila na toto.Ale zvykla som si,zas aj vlastna terasa na vlastnom dvore ma svoje caro 🙂
@cammille ja? nic..obdivujem ich..ja by som to psychicky fyzicky ani financne nezvladla 😀
@alchemilkazltozelena mojka to bola len recnicka otazka 😘❤️
@alchemilkazltozelena A cakas druhe babatko?
@zuzitko74 a v com som sa akoze sekla? Ze prispevok, ktory bol adresovany mne som nepochopila ako adresovany niekomu inemu? Si normalna?
@mojkamojka Som normálna.
@zuzitko74 silno o tom pochybujem 😉
Kocky, iste viete, ktorych sa to tyka. Prestanme reagovat na trollov a negativne baby, uzivajme si svoje deticky a svoje radosti. 🙂 A podme sa tu pekne chvalit, aby sme sirili dobru naladu a nie zavist (aj ked, ako to ta druha strana prijme, zavisi hlavne od tej druhej strany). 🙂
@mojkamojka Nevadí, to prežijem. 😀
@fuska kiezby takych bab ako ste vy bolo viac 🙂 vsade je coraz viac negativity a uz zacinam mat toho plne zuby
@fuska ja? Nie..preco myslis? Teda aspon o tom neviem 😀
@stanusa89 Tak ja nie som ziadny zlatusik, co mozes citat aj tu v diskusii, ale stve ma, ze konecne jedna nedeptajuca tema, proste nieco krasne, pozitivne, inspirujuce a najdu sa ludia, ktori aj v tom vidia zlo. A obdivujem baby, ktore tu tak krasne pozitivne pisu, jedna mi tak udrela do oci, 4 deti ma, nepamatam si uz, ktora to bola. 😀 Ziadne rypanie, len krasne spisanie svojej radosti a neofenzivneho nazoru.
@alchemilkazltozelena Neviem. Mozno ten prispevok o druhom porode v tvojom blogu. 😀
@fuska aha hej..to mam od mamy, musela som to sem dat ma to pobavilo 😎

@alchemilkazltozelena moja co mas proti stastnym mnohodetnym rodinam ? 😉😀