Máme vymaľovať, alebo vysvätiť byt, aby dieťa neplakalo?
Môj 2 mesačný syn je veľmi kľudne dieťa. Jeho počuť plakať je rarita 😀 ale predvčerom začal plakavat pár krát do dňa, aj keď je najedeny prebaleny, všetko ok. Priateľov kolega v práci vravel ze jeho synovi sa to dialo tiež, že museli vymaľovať celý byt a zmizlo to. Poprípade byt vysvätit. Takže otázka znie či to môže byť tým.. Neriešime teraz zdravotné problémy atď.. Ale či je možná aj táto alternatíva alebo jee to hlúposť jak mraky.poculi ste už o niečom takom? Len taky detail, byvame v byte od mája, k bytu mame aj garáž, paradoxom je ze v garáži nám veci nemiznu ale pribúdajú. V byte som pár krát za počula a videla zvláštne veci.. Ale nikdy som na tieto veci neverila tak som kaslala nato. Anonymné preto lebo nechcem byť za histerku. Diki 😬
Kdeže maľovať svatit jediná možnosť zbúrať a ešte pod nehnuteľnosťou odstrániť meter do hlbky zem navozit novú z vatikanu to pomôže.
@dskjhfdlkdjhl a barani roh strcit do riti..😂
Dietatu sa vyvija CNS. Kazdym dnom vnima veci inac. Moj tiez po 3 mesiacoch zacal byt uplne iny. Aj si viac poplace. Proste dieta sa meni zo dna na den, netreba za tym hladat demonov
moja bola už väčšia, keď sa začala v postieľke v noci ťahať do jedného rohu, resp. vyzeralo to akoby sa odťahovala od rohu miestnosti a plakala akoby tam bolo niečo zlé. presťahovala som postieľku a pre pokoj duše som zavolala jednu známu, ktorá verí ezoterike. do každej miestnosti zapálila obyčajnú čajovú sviečku a nechala dohorieť, aby sama zhasla. v podstate nič nespravila, ale ja som bola rada, že som vyskúšala aj alternatívnu cestu. malá v noci opäť pekne spala a zo mňa neubudlo.
rada si občas sviečku zapálim aj sama a verím, že sviečky čistia vzduch.
Detska kolika zacina priblizne v tomto obdobi. Ci dat vymalovat alebo vysvatit byt aby dieta neplakalo, to ako keby som pocula svoju svokru, bez urazky.
Chapem ze ak je niekto veriaci, tak vysvetenie bytu mu pomoze psychicky a ukludni sa a dieta sa tym padom tiez moze ukludnit ale nerozumiem ako by vymalovanie malo pomoct od duchov alebo ako by malo ukludnit dieta. Prave ze naopak. Malovanie je smrad a vypary a hybanie nabytkom a celkove vela ruchu a hluku, unaveni rodicia... to dietatku nemoze nijako pomoct.
Ak dieta place, treba riesit dieta a nie okolie.
Ten kolega co poradil to malovanie, je asi maliar bytov a potrebuje zakazku.
Mali ma určitě prdy ale v pohodě a kolegovi asi dlho trvalo kým vymaloval a koliky prešli :D Ale skúste mu prejst ocikanou plienkou po tváricke.... pokial je urieknutý urcite to prejde. ja som tiez neveril. neskor som zistil ze to pozna viac ludi aj z mojho okolia a dokonca aj stare rocniky .

@stanulienkat zabudla si na ocikanu plienku😀