Maminy po IVF. Pridajte sa!
čaute, tak je načase, aby sme sa s neplodnosti presunuli sem 🙂
Musíš doufat, jak se říká naděje umírá poslední. Mi všechny jsme tu doufaly. Určitě se dočkáte vytoužených // 😉
Ahojky holky,
člověk tu není jeden den a tady se píše o 106 🙂
Zjistila jsem, že jak manžel je stále na služebce, tak nemám na nic čas 🙂 Pořád někde lítám nebo tu jsou návštěvy 🙂
Jdu vás postupně dočíst a zároveň vítám nové příchozí 🙂
@gabulik77, byla ta tvá známá s miminem u doktora. Mít takhle malinké miminko přisáté klíště není žádná sranda.
@denis19, gratulujeme Karolínce k náušničkám. To je dobře, že byla taková hrdinka. Určitě jí moc sluší. Pak se podívám na fotečky, jestli jsi je už přidala.
@lucia.kl, ode mne se asi žádná neoozvala, co? Nato jak se jim ten mantinel líbil a chtěly kontakt, tak jim to asi velmi rychle přešlo...
@lenisko1, holky ti už všechno vystělily, takže já nemám co dodat. Jen to, že musíš věřit. Nám se taky povedlo IVF s ICSI hned napoprvé.
@kacka81, ahoj, jak si užíváš těhotenství? Někdy se mi zasteskne po bříšku a po kopání 🙂 Byl to krásný pocit.
@l.u.c.i.e nie, zatial sa žiadna neozvala, ale neva, kto chce sa ešte ozve 😀
no aj ja by som brala ešte bruško a kopanie, ja som si to užívala, ale narozdiel odo mňa vy tu môžete byť ešte raz tehotné, teda neviem či @kacka81 by chcela ešte tretie dieťa 😀 😀 😀 ale @denis19 aj @gabulik77 si ešte môžu urobiť súrodencov 🙂
No holky kopání si užívám, vůbec celé to těhotenství. Akorát si ho nestíhám užívat jako to první. To jsem si lehla když se mi chtělo a teď mě malá nenechá. Ale zase tolik nepřibírám 🙂 jsem pořád na nohou. A co se týče třetího dítěte chtěli jsme. Ale naše cesta za miminkem je dlouhá a hlavně finančně náročná ☹ Takže by jsme to nedali dohromady ze stavbou baráčku. Ale jeden nikdy neví třeba vyhrajem ve sportce 😀 😀 😀 Holky to je divný co, že mít dítě znamená si ho koupit (ani tu není smajlík na to co mám za pocit)
ahojte,prepacte,ze som vam vsem vtrhla...nerozumiem terminom IVF a podobne nakolko ja som otehotnela prirodzene,ale moja svagrinna ma problem s otehotnenim bola 3 krat na umelom oplodneni a nic,2krat v Ba a raz v Martine....vysledky ma vsetko dobre,ale nikdy sa je to neuchyti....neviem ake mate zivotne skusenosti,ale nevedeli by ste poradit na akeho lekara pripadne centrum by sa mala obratit....ja mam dve deti a uz pri druhom ked som cakala,som videla,.ze to tazko znasa,ale ja za to nemozem a chcela by som je nejako pomoct,ale neviem ako....Dakujem vam
@jankasz IVF-(in-vitro fertilizácia)
Zoskupenie liečebných metod,pri ktorích sa odoberie vajíčko z vaječníka,ktore sa oplodní mimo telo a potom sa zavedie späť do tela.
Bud bola švagrina na IVF,alebo možno na IUI-to je zase metoda,ktora spočiva v tom,že sa streknu spermie do maternice cez tenku cievku zavedenu cez pošvu.
No a na poslednu otázku je ťažko odpovedať.....Možno len tolko,že ak bola na IUI,nech ide skusiť IVF-vtedy má omnoho vyššiu šancu ! A aké car,či dr.to je ťažké....každemu pomohli inde....A každý,komu pomohli si bude obhajovať to svoje 😉
@jankasz no mne na prvý KET čiže mrazené embrija z prvého IVF, väčšiná z nás, teda povedala by som všetky sme tu uspešné na prvé IVF a každá z iného centra. a cikyta dobre napísala, je rozdiel medzi IUI a IVF, no a samozrejme aj v tom, aký má pár problém, či on alebo ona... ak je partnerka zdravá, tak sa zväčša zadarí na prvý najneskôr na druhý pokus. no a ak má pri IVF dosť vajíčok ktoré sa oplodnia, tak jej môžu zvyšok zmraziť a ak sa nepodarí transfer, môže ísť potom na KET kedy sa vždy zavedú dve embria zo zmrazených až kým sa jej neminú, toto si hradí sama ale KET vychádza len na 100€ takže pri dobrom IVF ( ja som mala 20 vajíčok z toho 12 sa dalo oplodniť a z 10 vznikli embrijá som mohla mať až 5 pokusov...) môže mať viacej pokusov...
Dobré ránko!!!!!!
No
@l.u.c.i.e Ty jsi tu nebyla celý den,ael já jen pár hodin a nejdu to dočíst 😀 Myslím si, že holky z ČR si radeji najdou nekoho u vás na mantinel, je to pro ne jednodušší, to asi chápu,ale zase tak šikovné ručičky jak má
@lucia.kl to nemá hoc kdo 🙂
@jankasz holky to tu super vše objasnily,ale kídopído se ptej 🙂 aspoň máme oraz od prdíku a kakání 🙂
@cikyta ahoj ciky, vítej "Tu u nás" 🙂 🙂 🙂 ako hrdinka???? Jdu hodit nejako foto té naší hrdinky 🙂
@gabulik77 presne, šup s malým k dr!!!! A co Péťa, zdokonaluje se v bytí synem???? 🙂 🙂
@kacka81 ahoooj , tak kopeme..super aspoň víš, že tam je to škvrňátko 🙂 Ale také Ti to hezky letí, že 26tt, já nevím,ale mne vše tak letí, já se ješte nespamatovala z vánoc a jsou tu další...jsem magor či co? 😀
nicolka sa mi mala pred pol hodinou zobudiť na jedlo, a ja rozmýšlam, či stihnem navštíviť sprchu alebo len čo do nej vleziem, tak sa krpatá ozve 😖
Dakujem vam pekne za odpovede 🙂 niektore stazujuce sa zeny by som sem poslala,aby si precitali vase prispevky a scim sa musite popasovat a zmierit,ale oto viac si viete vazit svoje dietatko,lebo deti su bozim darom a hlavne v dnesnej dobe je ten dar krehky a vzacny...prajem vam vela stastia nech sa vam vsetkym dari,aby ste mali zdrave a dobre deticky...a verim,ze sa to mojej svagrinnej podari uz hadam na 4.pokus... 😉
Dobré ránko, děvčata 🙂
@kacka81, hoňky to jsou. To máš pravdu. Chybí mi to jejich společné koupání, procházky. To pak má člověk chvíli oraz 🙂 Dnes v noci byl malej vzhůru od 3 do 4:30, pak se mu podařilo usnout a spal do 6hod. Teď usnul zase. No a já po kafi, jaksi usnout nemůžu.... Ach jo.
@lucia.kl, vy třetí dítko nechcete? Třeba se vám zadaří přirozeně. Znám tu jednu holčinu, co jí prohlásili za neplodnou. Malého měla z posledního IVF a ještě z posledního mrazáčku. Teď je mu 10 měsíců a za 6 měsíců bude mít sourozence 🙂
@denis19, malá je boží. Jen ty náušničky nejsou tak vidět. Ale zdobí jí to 🙂
Lucka má pravdu. Slovensko má u nás vyjímku a jde to rychle a dobře. Poplatek je jen 50kč, což není hrozné, když do Německa je to 180kč. A zase jsem tu nikde nenarazila na takové originální dílo. Je to škoda těch holek.
@jankasz, děvčata ti vše vysvětlily, takže ani já nemám co dodat 🙂
Holky, už dáváte dětem fusak? Uvažuju, že už ho vytáhnu, ale nevím jak mám malého do něho obléknout.

@kacka81 dakujem pekne za povzbudenie... tak dufam žee to vsetko dopadne dobre...