icon

Maminy po IVF. Pridajte sa!

lucia.kl
2. sep 2010

čaute, tak je načase, aby sme sa s neplodnosti presunuli sem 🙂

gabulik77
18. nov 2010

tak jsem dala nové fotky do alba

denis19
18. nov 2010

@gabulik77 super fotečky, jasne videt, že si to už vše užíváte a to večerní spaní..no není to žádná katastrofa ,tak to nereš, to se vyreší samo časem uvidíš 🙂

gabulik77
18. nov 2010

@denis19 no to doufám, nerada bych aby takhle chodil spát už pořád🙂 ráda bych taky měla večer pro sebe a manžu, je to stejně síla, tak trochu to manželství jde malinko stranou🙂 dobrá antikoncepce 😝

denis19
18. nov 2010

@gabulik77 no to Ti povím, dítko je supet antikoncepce....jsem si všimla i já 😀 😀 😀 A myslím,že si to časem uraví sám , a když ne, tak jak bude mít rok dva mu to upravíš už Ty, to bude jiná...

lucia.kl
autor
18. nov 2010

@denis19 máme ráno o piatej mlieko 120ml potom máme o deviatej 210ml mlieko potom o dvanástej a ž jednej máme cca 220ml polievky + 60ml mlieko potom bud o piatej mlieko alebo kaša a podla toho večer ešte o deviatej bud mlieko alebo kašu - no a spia do rana.. ja si ich o tej piatej budím, ked počujem že cucajú palce, lebo potom nám nevychádza obed...
no a tú nestle ryžovú dávam ja nicol a je fajn, akurát ju tereba rozmixovať lebo sa nerozpustí a ostane hrudkovaná a nedá sa piť z flaše.. 😠 😠

lucia.kl
autor
18. nov 2010

moje menšie dieťa baví ma preháňať, čuchám čuchám - kontrolujem plienku a ked ju prebalím - lebo v nej mala naložené, tak naloží aj do tej dalšej, ved mama prebal ma zas 😀 😀 😠 😠

lucia.kl
autor
18. nov 2010

@gabulik77 nesťažuj sa, bratov malý chodieval spávať o jednej ráno 😀 😀 normálne už brácho aj s manželkou spali a malý sa uložil ked bol unavený a trvalo to do dvoch rokov než začal chodiť do jaslí 😀 😀

janina83
18. nov 2010

ahojky holky byla jsem rano na krvy ale vysledky budou az kolem 15.hod.tak jsem se bavila ze sestrickou a rikala ze testy jsou jen orientacni ale stejne neverim mam uplnou panyckou hruzu volat do G...i kdyz tak nejak vim ze bude negativni hned vam pisnu

janina83
18. nov 2010

holky tak jsem volala do G....krev negativni ☹ obednaly me na kontrolu uz se me tam ani nechce ☹

lucia.kl
autor
18. nov 2010

@janina83 tak to mi je lúto ☹ to ťa to všetko čaká od znova, čo ☹ ☹

janina83
18. nov 2010

@lucia.kl jj uz mam posledni pokus a chci jet do prahy kam ste chodily holky vy a jak ste spokojeny??? ja pokukavam tady na netu ale skusenost je skusenost....

kacka81
18. nov 2010

Ahojky holky,
@janina83 je mi to moc líto, vypadalo to nadějně. Jinak já chodila od začátku do Prahy do Podolí, Ústav pro péči o matku a dítě. Spokojená jsem byla, ale byli jsme tam celkem na 7 pokusech.
@gabulik77 neboj spinkání se mu upraví. Mi to měli podobně přes den by spala a večer po koupání byla k neuspání. Bylo to na palici. Kolikrát usnula až kolem 00:00. A pak mi napadlo jí koupat dvakrát deně jednou tak mezi 15-16h ona se probrala pak jsem jí koupala znovu kolem té 19h. Takto asi 3dny a pak už usínala tak kolem 20h. Takže si myslím že za zkoušku to stojí mu šoupnout to koupání klidně už na 18h. A možná ti pak taky kolem 20h usne. Jinak fotečky máte moc hezké.
@l.u.c.i.e ty Nestlé krabičky jsou opravdu skvělé. I mě to chutnalo 🙂

Jo a jinak já jsem po UZ, mimísek má 1500-1900g změřit nám ho už nezměří, už je prý moc velkej. Vše je OK. A čekáme KLUKA. Dnes hned jak mi UZ přiložil na bříško tak se tam objevil obličej, byl krásně natočenej. Ale nejde nám scener zkusím to vyfotit a vložit do alba.

denis19
18. nov 2010

@kacka81 tak parááááda, bude brácha no super, jste rádi co??? 😀

@janina83 to mi je líto,ale neboj, jak ríkám, když to má prijít tak to príjde, hlavne, že malá slečinka je ted ok, no ne??? 🙂

@lucia.kl jdu ješte jednou opočítat to vaše jezení a zamyslím se,ale v dobrém neboj 🙂

lucia.kl
autor
18. nov 2010

@kacka81 tak gratulujem k chlapcovi, tak ich budeš mať do páru 🙂 nám sa nepodarilo 😠 ale neva, budeme s dvoma flintami pobehovať po okolí 😀 😀

kacka81
18. nov 2010

@denis19 jsme rádi. Ale nám to bylo úplně jedno jako asi každé znás tady. Hlavně že se to povedlo. Jo a posílám ty fotky těch malinkatých hadříků. Nevěděla jsem podle čeho měřit, tak jsem zvolila krabici od mléka 🙂 a jedo Kačky miminko, je to mazec. Je to vel. 44 🙂

kacka81
18. nov 2010

@lucia.kl Děkujeme. No podle foteček jaké máte hezké slečny tak se uběháte 😀 😀 😀

denis19
18. nov 2010

@kacka81 jéje to je sranda 🙂

denis19
18. nov 2010

@lucia.kl a v tech devet večer je také budíš, či se probudí samé najídlo? krásne vám to vychází na pet jídel denne, šikula! To já nedocílím asi nikdy 🙂

lucia.kl
autor
18. nov 2010

@denis19 nie, o tej deviatej im to dávam už v spánku, oni sa pekne chytia a tahajú - v noci akosi negrgáme, takže je to v pohode, no ked sa mi nechce im zarábať, tak mám v noci budíček okolo druhej od NIcol - takže by sa mi malo chcieť 🙂
@kacka81 to si mala Kačenku takú malinkú že velkosť 44? my sme rovno išli do veľkosti 50 - bolo im to trochu väčšie ale asi za dva týždne dorástli 🙂

denis19
18. nov 2010

@lucia.kl hm tak to jídlo v devet máme nastejno, také tahá ve spánku je potom klid do rána do devíti.......nehce mi více,ale nerešeím, má mléko trikrát denne a hotovo..co nadelám. já ani nevedela, že existuje číslo 44 😕

lucia.kl
autor
18. nov 2010

to je pre predčasníkov, to by si mala akurát na karolínku 🙂

kacka81
18. nov 2010

@lucia.kl měla jsem nakoupené taky nejmenší 50vel. Ale přišlo mi to bejt strašně veliké strašně vtom plandala. Na dupačkách by se jí dal udělat uzel 😀 Když jsme přijeli z porodnice tak měla 45cm 2450g. Tak jsme jí koupili na začátek tu 44 vel ale jen tyto dupačky 2x a dvě košilky. To aby měla něco IN k Dr 😀 😀 A do kouta jsme dosali nějaké 48 vel a to už nebylo tak strašné.

lucia.kl
autor
18. nov 2010

@kacka81 aj moje baby mali po 45cm a 2220g a druhá okolo 2400g

kacka81
18. nov 2010

@lucia.kl tak to na tom byli stejně, takže také obříci 🙂 Alespoň jsme si užili miminek 😉 Mě rodila teď nedávno kamarádka a malá měla 4200g, malá je krásná ale když to pak člověk veme zpětně tak zjistí že to měla naše Kačka ve 3měsících. Když jsme se o tom bavili tak jsme se docela zasmáli. Malá byla oproti ní jako "stažený králík"

denis19
19. nov 2010

@kacka81 no presne tak jsem to nazvala i já , takový malí králíček...naše po prouštení z nemocky mela 44 /2200 tak si nevyskakujte slečinky 😀 a já ani nevedela, že se tak malinkaté veci delají a hrdinka mela nakoupeno vše od 56 ,že budu mít ukážkové dítko ne???50/3000 a hele 😀 😀 😀 😀 @lucie.kl holky mely také 44 pri narození,že?????
Preji krásné ránko ..jdeme dnes opet plavat.....

lucia.kl
autor
19. nov 2010

@denis19 no pri narodení boli skoro také ako tá tvoja ked vás prepustili z nemocnice 🙂 o entimeter dlhšie a nejaký ten gram ťažšie 😀

denis19
19. nov 2010

@lucia.kl tak to byly jiné slečinky.. 🙂 Co deláte devčata???
Naše začala kašlat,ale to tak, že mám pocit, že to objevila, že to jde a ted mi to delá celý den,ale zase nevím jestli je až takoá herečka, jsem z ní na palici.

lucia.kl
autor
19. nov 2010

@denis19 mne sa práve zbláznil počítač a Nicolka mi vykrikuje v posteli 😀 no a s tým kašlaním mi to robila Nicol včera ale len chvílu a fakt bolo vidno, že to robí naschvál... no ja sa za chvílu chystám von - za hodinu a pol 😀 😀 a idem navštíviť pumpu lebo mám prazdné koleso na kočíku, tak som zvedavá, či tam bude nejaký ochotný gentleman 😀 😀

denis19
19. nov 2010

@lucia.kl no jakmividí tri sympatické dívčinky určite se tam nejaký gnetleman najde...no to kašlaní mi leze hezky na nervy, neboť potom nevím jestli se i nedusí!!!!!
Luci, jak to máte s dudlíkem v noci?

lucia.kl
autor
19. nov 2010

@denis19 my máme dudlík len cez deň, v noci spia bez dudlíkov, ako ich dám večer do postielky tak zatvoria očká a spinkajú do 10 minút, len občas chce Alex dudlík na zaspania ale ako náhle zaspí, tak ho vypluje a už ho nepotrebuje...