icon

Máte iba kojené dieťa, ktoré má aj cumeľ?

midnightt
17. feb 2017

Mate niekto VYLUCNE (bez prikrmovania UM) kojene dieta ktore ma aj cumel alebo flasku? Kedy ste im ho dali? Vdaka

Strana
z2
miriskaz
17. feb 2017

Moja ma2,8 roka a ma stale aj dudku aj didi.sice dudel vacsinou uz len na spanie.a dojci sa tiez uz len malicko..a flasu nemala nikdy.pijavala zo staprlika,potom sme mali ten uciaci poharik,malu salku atd.🙂

senta_sofia
17. feb 2017

@midnightt starsi mal od porodnice cumel,rozkusal ho ako prisli orve zuby a potom uz iny nechcel a kojil sa bez problemov do 2 rokov

ankare
17. feb 2017

MoJ kojeny syn dostal cumel už v porodnici, lebo večer plakaval, mal koliky a dávala som mu ho vtedy, keď sa nakojila a on chcel dudlovat a nechcel pustiť bradavku. Hlavne v noci. No ako bol starší, cumel nechcel, napinalo ho z neho, neprijal ho do pusy. Takže asi od 9 mes. cumel nemá vôbec. A fľašu nedávam, lebo sa bojím, že si pokazim kojenie. Ako som začala prikrmovat od polroka, pije z pohára.

sykorkauhliarka
17. feb 2017

ja by som bola rada keby nam pokazila flasa kojenie teraz ked uz ma mala rok..no mozem snivat :D

margarita
17. feb 2017

mam uz stvrte take dieta, vsetky dostali cumel uz v porodnici...kojila som vyse roka az rok a pol kazde, flasu nikdy nemali, potom uz pili pri prikrmoch z naustku a neskor slamkou.

Strana
z2