Máte iba kojené dieťa, ktoré má aj cumeľ?
Mate niekto VYLUCNE (bez prikrmovania UM) kojene dieta ktore ma aj cumel alebo flasku? Kedy ste im ho dali? Vdaka
@midnightt starsi mal od porodnice cumel,rozkusal ho ako prisli orve zuby a potom uz iny nechcel a kojil sa bez problemov do 2 rokov
MoJ kojeny syn dostal cumel už v porodnici, lebo večer plakaval, mal koliky a dávala som mu ho vtedy, keď sa nakojila a on chcel dudlovat a nechcel pustiť bradavku. Hlavne v noci. No ako bol starší, cumel nechcel, napinalo ho z neho, neprijal ho do pusy. Takže asi od 9 mes. cumel nemá vôbec. A fľašu nedávam, lebo sa bojím, že si pokazim kojenie. Ako som začala prikrmovat od polroka, pije z pohára.
ja by som bola rada keby nam pokazila flasa kojenie teraz ked uz ma mala rok..no mozem snivat :D
mam uz stvrte take dieta, vsetky dostali cumel uz v porodnici...kojila som vyse roka az rok a pol kazde, flasu nikdy nemali, potom uz pili pri prikrmoch z naustku a neskor slamkou.

Moja ma2,8 roka a ma stale aj dudku aj didi.sice dudel vacsinou uz len na spanie.a dojci sa tiez uz len malicko..a flasu nemala nikdy.pijavala zo staprlika,potom sme mali ten uciaci poharik,malu salku atd.🙂