icon

Máte synčeka, ktorý sa hrá s bábikami?

rondicka
21. nov 2012

😲 😲 moj syn má 4 roky a jediné ,čo ho zaujíma sú bábiky a celkovo dievčenské hračky 😖 😖 mám 7 ročnú dcérku a asi to bude tým,že od malička videl ju,,že sa hrá s dievčenskými ☹ aký je Váš názor nato?? niektorí vravia nechať tak,,nech sa hrá ,,iní zasa,,že nie..ale čo,,ked on iné ani nechce a kopu,,čo aj mal chlapčenských,,sú zbalené v krabici ☹ dcéra teraz fičí na Monster High,,tak aj on...celkovo sa tak upriamuje na to,,čo baví a zaujíma dcérku.

Strana
z2
lussy23
22. nov 2012

A čo je na tom? Hra s bábikou u dievčat predstavuje hra na mamičku. A k dieťaťku patrí predsa aj otecko, nie? Prečo by sa teda chlapček nemohol hrať s bábikami?

fiffinkaa
22. nov 2012

u nás v školke je v kurze kuchynka a hrajú sa aj chlapci a dokonca majú aj zrkadlo s hrebenom a plastovými nožničkami a hrajú sa na kaderníkov ..v tomto veku normál..

zuzi0911
22. nov 2012

Moj brat tiez sa hraval s babikami ale bol najmladsi a mal starsie sestry tak sa pridal. postupne ako bude rast ho budu zaujimat ine veci. nie je na tom nic zle a nepoznaciho to do buducna. teraz je to klasicky pubertiak s citom k malym detom ktiry ma maloktory v jeho veku.

kattrin5
23. nov 2012

Ahoj moj synovec podobne mal obdobie ked sa hral s babikami, tiez plakal ze chce na Vianoce kocarik s velkou babikou to si doteraz pamatam, mal vtdy asi 4 roky, teraz ma 7a hra sa s autickami.

billam
23. nov 2012

Ja mam zas dceru, ktorá sa hra len s chlapcenskymi hrackami, oblubuje modrú farbu a nechce nosiť šaty a sukne 🙂

jozkoles
23. nov 2012

Ahoj aj môj syn (4,5 r.) sa spolu so svojou sestričkou rád hrá s bábikami, kočiarikom i kuchynkou. Osobne to neriešim a ani nemienim - robí len to čo vidí - okrem toho že vidí svojho otca stavať dom, opravovať auto a iné podobné "chlapské" záležitosti, vidí ho aj kočíkovať svoju mladšiu sestru, vidí ako ju prebalí a pomôže pri kúpaní 🙂 Dokonca som rada že sa "hrá" práve takto. Tvojmu synčekovi je teraz vzorom staršia sestra...nechaj nech sa hrá ako sa mu páči, neskôr prídu iné vzory a s nimy i nové hry 🙂

sylvia78
3. dec 2012

Pekny dnik, par dni dozadu som na nejakej stranke citala, vraj aj chlapcom treba kupit babiku, vraj sa tym uci aj zodpovednosti, hm. Aj ja som chcela zalozit debatu na tuto temu. Skusali ste to nejaka maminka, alebo mate nejaka s tym skusenost? Mam dvojrocneho chalana, kupit mu babiku alebo nie?

lleniak
3. dec 2012

@sylvia78 jasne, kup. nas krpec tiez vlacil babiku,teraz presedlal na plysoveho medveda. a starsi sa tiez obcas rad pohra s babami

sylvia78
3. dec 2012

@lleniak dakujem, rozmyslala som len nad takou latkovou, ale ako je celkom peknucka naznacena tvaricka, copiky. Ked bol mensi od svokra mal aj kocarik lebo ho stale kradol dievcatam na ihrisku. len babiku tam nemal tak tam prevlakoval zajaca s ktorym spava.

zuzanocka11
3. dec 2012

My máme bábiku a kociarik (syn má 3,5 ),ked ich dostal tak aj vonku kocíkoval,teraz sa s nou hrá iba obcas.pod stromcek strasne chce kuchynku,tak ju dostane.má aj kávovar,co prekvapkáva vodu,tie chvíle násho spolocného kávickovania 🙂 sú na nezaplatenie. vcera sme piekli spolu medovnícky...takze nevidím dovod,preco by nemohli mat chalani aj také hracky. posledné dni melie o dajakej bábike,co sa ucí chodit...ale na otázku,co radsej chce pod stromcek-bábiku alebo Optimusa (transformers) z fleku odpovie ze robota 🙂 takze si myslím,ze sa netreba bát,pre jednu bábiku hladina testosteronu urcite neklesne 😀

lussy23
6. dec 2012

budte rada že je zdravý. aj včera bol v MZN chlapček, ktorý s ahral s bábikami. ale mal veľm ivážnu chorobu☹ Nazáleží na tom ,s čím sa dieť ahrá(myslím hračky) ale najdôležitejšie je, ž eje zdravé!

Strana
z2