Matka v nemocnici a 3-mesačné dieťa doma.
Dobry den,
musela som ist akutne do nemocnice (100km) od domova. Uz som tu 5dni a neviem este kolko budem. Dcerka ma 3mesiace a je doma s babkou a otcom. Moze narusit nas vztah nieco? Moze na mna zabudnut, ze som jej nama? Dcerka mi velmi chyba, ale lekari neodporucaju, aby tu prisla, lebo hygiena a tak.....
@ivakat248 a nekojis? U nas na oddeleni neni vobec problem nosit mansie babatka ked matka napriklad koji. Neviem na akom oddeleni si ale u nas odmietnut matke dieta? By nas primar na cele s vedenim zozral zaziva.
Bola u nas pacientka par dni po porode a nosili jej dietatko ku nam na kojenie
@ivakat248 neboj sa doeta je doeta na cely zivot. ano isto je prenho tazke odlucenie od teba ako pre teba od neho. ale urcite vie ze je tvoje. ak sa aj vratis o tyzden o dva o tri mysli na vswtky tie dni zvysok zivota co spolu mate. dieta nezabudne na mamu za par tyzdnov kes pocuvalo a citilo jej vonu a tlkot srdca uz rok. chapes. nepridavaj si tymto zbytocny stres drzim ti palce
To by si tam musela byť rok.. neboj sa.. hneď ako prídeš si bábo zase na teba zvykne..
@bielavlcica nekojim.... A ako som pisala vyssie, som 100km od domova.... Plus mala mala prve ockovanie v stvrtok a detska dr. neodporucala navstevu v nemocnici... A dokonca ma po ockovani zvysenu teplotu. Tak nech je pekne doma s ockom.
A co sa tyka primara..... Tomu he jedno, ze mam male dieta.....
Ja som tiež bola v nemocnici pár dní ale vôbec to nás vzťah nenarilusilo našťastie kým som s ňou nebola dobre sa o ňu staral tatino, babka a ľúbime sa najviac na svete.
prosim ta nepocuvaj keci o tom že dieta zabudne...nie je to predsa stroj a tak male babo viac vnima aj zmyslami vonou a citi že si jeho matka...nebojsa , držím palce aby si sa cím skor zotavila a bola doma s rodinou. Tiež som bola odlučena od deti na par dni a žiaden vzťah nam to nenarusilo. dcera mala vteda 2 roky a zvladla to a syn mal 6t.
velmi držím palce a necitaj negativne komentare typu zabudne
@ivakat248 ja zial bohu chodievam takto dost casto s maldsim a starsia je doma s tatom. Najdlhsie sme boli 2 tyzdne na operacii a nezabudla nikdy ani na mna ani na maleho. Prvykrat som sla lezat este ako tehotna na gyndu, ked nemala ani 2 roky a bola som tam tyzden. Normalne bola v pohode. 3 mesacne na teba urcite nezabudne a vas vztah to absolutne neovplyvni
Absolútne sa neboj. Ja som bola v nemocnici 14 dní, dcérka páľa 1,5 roka a aká bola šťastná keď som prišla domov. Potom som už mala obe dcérky. Jedna necelé 4 druhá 2 rocky a nič, absolútne nič. Dokonca muž chodil na turnusi na 4 mesiace v kuse práve v tomto veku a všetko bolo v poriadku. Nemáš sa čoho báť. V prvom rade teraz aby si bola v poriadku. Stres ti nepomáha. A potom si chvíle stratené vynahradite 🙂
ahojko nezabudni ze rodicia ste dvaja ty - mama aj otec dietata. ak matka nemoze otec vie na cas matku zastupit. neboj sa on to vzladne. ty sa daj dokopy. vyliec sa, aby si sa potom plnohodnotne vedela o babatko postarat. ono na teba nezabudne. ak sa toho bojit nech nechava partner spavat drobca s tvojim oblecenim v postielke, aby citilo tvoj pach pri sebe a nezabudne na teba za nic na svete 🙂 mama je len jedna a ci sa vzdialis na tyzdne ci na mesiac aj tak si na teba vzpomenie ked prides. zaciatky budu mozno ostychave ale neboj si mama. tazsie to znasas ty ako drobcek. a preto sa musis ukludnit a sustredit sa na liecenie oddychnutie si. nech si cim skor fit a pri sile. tiez som to zazila niekolko tyzdnov v nemocnici ked mal najstarsi 9mesiacov. hrozne chvile, ale prezila som to ako kazda matka ktora to musela absolvovat. prezijes aj ty, ak si to nepripustis a budes mysliet na to, ze cim skor sa vyliecis tym skor budes s drobcekom. drz sa
Ja som tak bola, keď som sa narodila, moja mam musela ísť do nemocnice a som tu a žijem a žiadnu traumu nemám z toho
Vy ste mamka. Na to nezabudne ani ona ani vy. Milovať vás bude bezhranicne
9mesiacov si ju nosila v brusku, neboj vas vztah bude urcite pekny ked sa vratis.. teraz hlavne vyzdrav aby malo babatko silnu a zdravu mamu, drzim palce..
Já jsem musela od 4 měsíční dcerky kvůli vážné nemoci na 5 měsíců pryč.Přesně jako ty-strašně jsem se bála co to s malou udělá-byla to nekonečná doba.Když jsem přišla domů,tahala se víc k babke,která ju střažila,ale po dvou dnech se to otočilo a k babke ani počut-jen za mnou😉.Šla jsem na nu pomalu.Ze začatku jsem se jen prihovárala-i když to nebylo lehké,hned jsou ju chtěla vystiskat.Bylo ale vidět že si hlas pamatuje😊Dnes má 13 a je to muj cicek 😁.Neboj všechno bude dobre a za chvilku si ani nevzpomene že si byla pryč 😉
Riesila by som po psychyckej aj fyzickej stranke seba.Cim skor vyzdravies tym skor budes doma pri dcere.Nikto nevie ako to bude, ked prides, ale vztah s dietatom si budujes cely zivot. Drzim palce.

@ivakat248 no osobne si myslim ze zabudnut dieta moze.. kamoska bola 3t v nemocnici a jej vtedy 2r syn sa zo zaciatku ku nej velmi nemal a tahalo ho ku babke. Ak nemusite neostavajte dlho v nemocnici a chodte domov