Mlieko a ukladanie na nočný spanok
Maminky, skoro 7 mesačná ma 3 spanky. Rano hodinu, na obed hodinu a poobede 30-40 minut. Na nočný spanok ju ukladáme už po 2 hodinách. Nie je to skoro? Ako to máte vy? Lebo stále sa nám rano veľmi skoro budi a neviem či to nie je tým. Či jej nemame dat dlhsie bdenie
Môže sa budiť skoro ráno kvôli tomu ze ma cez den veľa spánkov. Pravdepodobne bude treba prejsť na dva spánky.
Co znamena skoro? Nasa mala ma 8m a teda pred nocnym spankom vydrzi byt hore najmenej, cez den v pohode 3h medzi spankami, ale vecer ju lame casto uz po 2,5h…Rano vstava okolo 6:30-7.
Ako som písala vyššie ze to možno bude veľa spánkov cez den. Moja bude mat zachvilu 7m a spí len dvakrát do dna. Večer ide spať medzi cca 18:30 az 19:30 vstáva medzi 7 a 8. Samozrejme každé dieťa je iné. Treba skúsiť niečo zmeniť ci uz bdele okná alebo spanie cez den. Odporúčam pozrieť túto stránku https://www.lepsispanokbabatiek.sk/ má aj profil na instagrame ' lepsispanokbabatiek'. Ja som sa podla jej rad vela naučila a aj nastavila denný režim.
@zuzana2299 aj mna to už napadlo, aj sledujem tu stránku a rozmyslam,že si zaplatím u nich poradenstvo. Asi to bude najlepsie
Aj tak sa dá. Len sa treba pripraviť na tie pálky😃💸určite by som na tvojom mieste skúsila najprv zmenu sama a ked to nebude po určitom čase fungovať az potom by som siahla po poradenstve
Aj môj mal v tom veku už len 2 spanky, ráno som ho budila o 7, lebo so staršou bolo treba ísť do škôlky, potom išiel spať o 10 do tej 12, druhý spánok mal od 15 do tej 16.30 a potom som ho ukladala spať o 20, s jedným prebudením v noci na kŕmenie spal zasa do tej 7
@zuzana2299
@lenka2710 skusim nejako. Len musim prísť na to ako. Lebo nastaviť 2 spanky keď sa zobudí tak skoro mi to nevychadza. Nevydrží mi tak dlho hore, bolo by najlepsie prvý spanok o 10:00, takto ide už o 8:30
Ja som cely režim zmenila tak ze som ju skôr dala večer spat. Nepamätám presne ale prvé dni som ju okupala o nejakej piatej pol šiestej. Zaspala možno o pol siedmej a tym sa to cele dajako posunulo. Párkrát som ju musela nad ranom ešte "pripučuť" nech spí. Skutočne treba skúsiť a zistíš co bude vyhovovať.
Skus jej to posúvať pomaly, o 15 minút, alebo pol hodiny, ak vydrží! Až sa dostaneš na ten čas a uvidíš, čo jej bude vyhovovat 🤷♀️
Stastna mama, moj mal uz len 1 spanok... Ale ked sa skoro budi, treba ju skusit dat spat neskor, 2 hodiny je podla mna velmi malo. Skus este pridat dalsie 2 a uvidis. Kazde dietatko je ine.
Skus ju nastavit len na dva spanky. Zo zaciatku to bude asi tazsie! Moj maly vydrzal mat 3-hodinove okno! Zobudil sa o 7, zaspal o 10, potom od 12-15 a o 15 znova zaspal a vecer som s nim sla o 20, najneskor 20.30
@zorkahorka nie spi približne do 16:30, tak okolo 18:30 pije mliecko a o 19:00 ukladáme spinkat. Do 19:30 zaspinká. Dlhsie už nevydrží

Syn má síce 8,5 mesiaca ale na nočný spánok chodí až po 4 hodinách.. čiže vy by ste mohli skúsiť aspoň tie 2,5-3 hodinky