icon

MMR očkovanie

naty_10
Dnes o 08:02

Ahojte, zajtra to budú 2 týždne od MMR očkovania, na 8. deň mal malý vyrážku a dva a pol dňa potom teploty. Všetko to bolo sprevádzané tým, že nechcel jesť, a bol veľmi nervózny a mrzutý. Teploty odzneli, no jeho správanie je naozaj príšerné. Už skoro týždeň je strašne zlý, zle spáva, budí sa stále a to predtým prespal celú noc, nechutí mu tak jesť ako predtým, za všetko plače, no proste čistá katastrofa, ako keby nám vymenili dieťa. Máte niekto podobnú skúsenosť? Ani s každým ďalším dňom sa to nelepší, máme tomu dať ešte čas, alebo to nejakým spôsobom riešiť ? Mám pocit, že mu ublížili a spravili horšie tou vakcínou.

anonym_6411d5
Dnes o 08:28

Tak urcite a rovno autizmus z toho dostane

anonym_2d677e
Dnes o 08:29

daj tomu cas, ockovania su v rovnakom case ako mozu rast zuby ci su ine milniky, ktore maju volyv na spravanie a spanok

naty_10
autor
Dnes o 08:34
@anonym_6411d5

Tak urcite a rovno autizmus z toho dostane

@anonym_6411d5 Presne toto som potrebovala, výsmech a sprosté poznámky. 🤦‍♀️

anonym_17e568
Dnes o 08:47
@naty_10

@naty_10 ano aj my sme toto mali, tiež regres vo vyvoji, mali sme posunute očkovanie takže zuby to neboli ,
spanok sa upravil tak po pol roku až ,
môžeš to spomenut mudr , nás poslali na neurologiu kde sme ani nemuseli ist
riešili sme to čajmi na prečistenie organizmu ..

anonym_17e568
Dnes o 08:48
@naty_10

@naty_10 tak jej dieta to nemalo takže ona to nepochopí , že ostala taká zmena že nechapeš, tiež som si myslela že to baby hrotia kym sme si tym neprešli tiež

ivik4
Dnes o 08:56

Ach jaj
O situacii po MMR mozem knihu pisat. Ak sa Ti nieco nezda, ries to.

anonym_3a292b
Dnes o 10:09

Ako staré je dieťa? Nahlás pediatrovi nežiadúce účinky, pravdepodobne to bude bagatelizovať. Odporúčam homeopatický detox po očkovaní. Moje dieťa malo po očkovaní v 5. rokoch nežiadúce účinky od vtedy neočkujeme.

anonym_6411d5
Dnes o 10:20
@anonym_3a292b

Ako staré je dieťa? Nahlás pediatrovi nežiadúce účinky, pravdepodobne to bude bagatelizovať. Odporúčam homeopatický detox po očkovaní. Moje dieťa malo po očkovaní v 5. rokoch nežiadúce účinky od vtedy neočkujeme.

@anonym_3a292b ze homeopaticky detox, to kto naordinuje, Dr. Kotlar? Konecsveta toto.

minesasubu
Dnes o 10:22

to je uplne normalne, reakcia príde po pár dňoch a každé dieťa to vie spracovať inak zaleží í aj kolko má dieta rokov ja by som to neriešila treba byť len trpezlivý a nespomínať očkovanie ani nato poukazovať vakcína nemôže zmeniť správanie dietata ani jeho schopnosti to je predsa jasné

anonym_3a292b
Dnes o 11:35
@anonym_6411d5

@anonym_3a292b ze homeopaticky detox, to kto naordinuje, Dr. Kotlar? Konecsveta toto.

@anonym_6411d5 keď ti zmrzačia dieťa bude ti dobrý ak Dr. Kotlár. A inak miesto primitívnych komentárov si rozšír obzory a zistíš, že certifikovaný homeopatii sú študovaní ľudia. Moja pediatrička bola zároveň aj homeopatka. V niektorých krajinách je to normálna súčasť medicíny, preplácaná dokonca z verejného zdr. poistenia. Naša rodina si pomáha homeopatiou už vyše 20 rokov. A alergo-imunologička sa pýta na rady, ako je možné, že nebývame nonstop chorý ... Netreba byť obmedzený v skúmaní aj iných pohľadov na svet, a potom sa nemusíš báť, že je "toto Konecsveta"

anonym_3a292b
Dnes o 11:39
@minesasubu

to je uplne normalne, reakcia príde po pár dňoch a každé dieťa to vie spracovať inak zaleží í aj kolko má dieta rokov ja by som to neriešila treba byť len trpezlivý a nespomínať očkovanie ani nato poukazovať vakcína nemôže zmeniť správanie dietata ani jeho schopnosti to je predsa jasné

@minesasubu áno môže to byť aj normálna reakcie, keď telo bojuje s náložou čo dostalo. A prečo nespomínať očkovanie? Či v tých príbalových letákoch si srandu robia? Asi si nevidela dieťa, ktoré pár hodín po očkovaní malo záchvat. Ja áno, netreba predtým zatvárať oči. Správanie dieťaťa to nezmení, ale jeho nervovou sústavu áno.

kiki68
Dnes o 12:06

My sme nic nemali teda, ale ved volaj pediatrovi a porad sa.

anonym_4d129f
Dnes o 12:07
@anonym_3a292b

@anonym_6411d5 keď ti zmrzačia dieťa bude ti dobrý ak Dr. Kotlár. A inak miesto primitívnych komentárov si rozšír obzory a zistíš, že certifikovaný homeopatii sú študovaní ľudia. Moja pediatrička bola zároveň aj homeopatka. V niektorých krajinách je to normálna súčasť medicíny, preplácaná dokonca z verejného zdr. poistenia. Naša rodina si pomáha homeopatiou už vyše 20 rokov. A alergo-imunologička sa pýta na rady, ako je možné, že nebývame nonstop chorý ... Netreba byť obmedzený v skúmaní aj iných pohľadov na svet, a potom sa nemusíš báť, že je "toto Konecsveta"

@anonym_3a292b Vedela by si ma nasmerovat na dobreho homeopata? Mam zdravotne problemy a imunologicka nevie pomoct :-/

danielahamar
Dnes o 12:52

Mám, mesiac po každom očkovaní ho akoby bolela hlava, chytal, driapal vlásky a búchal hlavu. Doktorka mi v tom čase, že však to je normálne.🤐 Čo sa týka spánku ani nevravím. A nie, nie je to normálne