Moje bábo spadlo z gauča.
Mamičky mala sa mi skĺzla so sedacky trosku si udrela hlavičku poplakala si.Teraz na nej nevydim ze by jej niečo.važnejšie bolo.Blabota si svoje.Maly ste podobnu skusenost?
Ajaj stalo.... Raz gauč, raz postel a odkedy beha tiež par ran schytala... Treba sledovať ci není spáva, nezvracia atď.....
Dakujem.Zatial jej nic nieje chvála bohu blaboce aj sa usmieva.Strašne som sa zlakla.
@pereczova ojoj, čo všetko sa aj nám stalo. Dcéra si 2x rozbila hlavu presne v deň svojich 3 narodenín ju sili aj v deň 4 narodenín
...moj maly 1x spadol z postele ako 3 mesacny, prevracat sa este nevedel, dala som ho nachvilu do kuta postele pre kazdy pripad na brusko nech pozera na hracky a ako napotvoru sa naucil prevracat a prevratil sa rovno dva razy az spadol na zem 😢 revu veeeela ale nic mu nastastie nebolo, ako rastie padov a buchnuti pribuda, nic vazne, vela krat salen postavi a funguje dalej, alebo pomrnka, pride dat pofukat a funguje dalej...
Prosim vas ako viem vymazat diskusiu? Kvoli niečomu sa to neda a neviem preco.Aj pomenovanie diskusie sa zmenilo keby mi to niekto prepisal
Ano a nenechala som to rak,sla som doktorovi detskemu,odtial chirurgia, rongen a neurologia. Vsetky vysledky boli ok.Pytali sa ci nezvracal a ci nemal zmenu spravania.

@pereczova mne nechtiac sestra spadla z gauča keď bola ešte bábo. Plakala nevedeli sme ju utíšiť dlhšiu dobu plakala a potom sa ukludnila