Moje dieťa udrelo iné dieťa po tvári.
ahojte maminky.neviem,ci pravom,ale som strasne nestastna.Moj maly bude mat dvy roky,ma rad ine deticky a stretli sme priblizne 15mesacneho,ktoreho uz pozname a moj maly ho pekne hladkal a tak sa vzajomne obzerali a hladkali.No ten 15 mesacny zrazu prisiel uplne az k nemu a necakane zovrel ruku ako do hrablicky a udrel mojho silno po nose a t a medzi oci,Mozno aj oko zachytil tymi prstami.Moj syn malokedy place,ked sa udrie,takze teraz ho len bralo do placu a o chvilu na to zabudol.Len ja sa citim hrozne,moj ma este to jedno ocko aj trosku slzave odvcera a ze dostal taku supu aj do noska.Bojim sa,ci mu to dieta nemohlo nieco sposobit.neplace,ale jednoducho sa citim priserne,ako matka,co zlyhala.Viem,ze to bolo male dieta,ale tak ako macka po nom siel,tymi prstami poloskrcenymi,polovystretymi.Je mi z toho nanic,ze si neviem ubranit vlastne dieta.Aj to si uvedomujem,ze sa bude musiet vediet aj sam nejako s tymi vecami vysporiadat casom,no je este malicky a ja som teraz od toho,aby som ho chranila.jednoducho sa bojim,ci sa mu nieco nemohlo stat,aj ked neplace.Poznate urcite nejake taketo situacie niektora,budem vdacna,ak mi niektora maminka napise k tomu nieco,
Joj, pre to sa vobec netrap. Medzi detmi bezna vec. Ja mam 2 rocnu, kamaratka o 6 tyzdnov mladsiu a ta moju stale tlcie. Najpev sa stiskaju a potom bum. Mojej mi je luto, lebo ona je taky tulkac, ale nic jej nie je. Aj ked jedneho chlapca sa uz vyslovene boji, s nim sa uz len z dialky pozdravime, lebo co ju on za vlasy vykmasal. Toho len vidi a place.
Tu na MK každá druhá matka v niečom zlyhá 😂 Bože, toľko nanič mamin 😅😅😅

Prepáč, asi to moc prežívas. Asi máš len to jedno dieťatko. No, ja mám syna 3,5 a dcérku 1,5. A poviem ti, už sa aj pobijú. Bolo obdobie, že syn hrýzol ju a ona teraz párkrát uhryzla jeho, lebo sa už nahnevala a vzala to do svojich rúk. Je to ťažké stale ich strážiť. A poviem ti, že to už tak neriešim a neprežíval, ako na začiatku, vtedy som mala aj žalúdočné problémy. Možno je to aj na niečo dobré, dcéra je priebojný a huzevnata.