icon

Moje dvojmesačné bábo plače každý deň pred spaním. Na chvíľku zaspí a znova začne

dominika3411
5. nov 2019
peptina
5. nov 2019

Kolíky?

katrin21
5. nov 2019

Uplne bezna vec...vecerna kolika,prdiky... pouz8 makku silikonovu rektalnu rurku, daj ju dostatocne hlboko a cvic nozickami... k tomu nosenie na tigrika ... ak nepomoze,tak este k tomu do kazdeho mlieka 8kv SAB Simplex .

peptina
5. nov 2019

@katrin21 Sa simplex alebo espumisan

simona92101
5. nov 2019

@peptina sab simplex sa do mlieka davat nema,staci do striekacky alebo na lyzicku.skor pouvazovat o probiotikach

peptina
5. nov 2019

@simona92101 Neviem o Tom žeby som ja písala že či sa má dávať alebo nemá dávať do mlieka,ale ok

vmatuscinova
5. nov 2019

@dominika3411 velmi vel kolikovych deti ma problem oktem prdikov aj s travenim.laktozy, ak sab simplex nepomoze, coliprev by mohol. Okrem toho masaz bruska pri kazdom prebalovani tiez velmi pomaha, v najhorsom tektalna rurka

simona92101
5. nov 2019

@peptina ospravedlnujem sa,patrilo to prispevku vyssie

katrin21
5. nov 2019

@peptina espumisan nie, je nanic..ta ista ucinna latka ale v nizkej koncentracii... Sab je Sab

katrin21
5. nov 2019

@simona92101 a to mas odkial? Praveze nam na jiske v nemocnici kazali do mliecka davat.😉😉😉
Probiotika 0 bodov u nas.. zachraba Sab +rekt.rurka...

malinajahoda
5. nov 2019

@dominika3411 koliky. Ja som skúsila Sab Simplex, Infacol, Espumisan l. Pomohol až Coliprev. Treba skúsiť co pomôže bábu. Každé je iné.

simona92101
5. nov 2019

@katrin21 od lekarky.probiotika sa mozu davat do mliekamkvapky ako sab simplex ci espumisan pred jedlom.coliprev do mlieka moze ist.

julia204
6. nov 2019

@malinajahoda presne u nas to iste vsetky tieto kvapky odskusane, po každom krmeni kolika 2hodiny 12x za den do 4mesiaca. Jediny coliprev zabral pretože ako jediný štiepi enzym laktazu v mliečku a bol pokoj po 2davke..ja som ho začala používať az v tom 4mesiaci a ľutujem ze sme ho neskúsili ako prvý, nevedela som o nom, poradila mi ho jedna mamička tu na koníkovi. V lekarni mi ho vôbec neponúkli len probiotika a ten espumisan a sab simplex

katrin21
6. nov 2019

@simona92101
nuz detska JIS v nemocnici asi tiež vie svoje, tam riesia vazne stavy.. PRaveže sa odporuca do mlieka, aby nezatažovalo zaludok.. 🙂 pred mliekom sa dava kojeným detom, kedže tam nemas ako rozmiesať do mlieka, teda jedine na lýžicku dať a je to aj v navode, že sa dobre miesa s mliekom 🙂
ale vsak každy nech sa rozhodne sam 🙂

https://www.drmax.sk/sab-simplex/?gclid=Cj0KCQi...

nika3136
6. nov 2019

Zas to nemusí byť len čierne a biele :D
Môže mať koliky
Môže zle tráviť laktózu
Môže byť hladné (u nás to bol tento prípad)
Môže mať reflux
A neodporúčam kvapky dávať do mlieka, nikdy nevieš koľko z nich zostane na stene fľaše (ak dávaš do UM). Do úst, za tým mlieko

katrin21
6. nov 2019

@nika3136 sab nie je mastny pekne sa zriedi s mliekom ako pisu v navode

nika3136
6. nov 2019

@katrin21 Je to emulzia, cize sa nezriedi uplne, ici uz je to v/o alebo o/v plus nikdy nemas istotu, ze ti dieta vypije celu flasu

katrin21
6. nov 2019

@nika3136 tak malemu babatku som vzdy davala tolko,kolko aj vypilo, take 2mes napr.80 -100max.. radsej menej a dorobit,ako drahe mlieko vylievat.. duplom u nas bolo odsavane moje vo fllaske😉

nika3136
6. nov 2019

@katrin21 Dobre, môže sa stať všetko, ak ti nevypije posledných 10 kvapiek a tam zostanú zvyšky kvapiek tak to nie je k ničomu.

evittam
6. nov 2019

@dominika3411 Aký dávaš vit.D?

katrin21
6. nov 2019

@nika3136 ved to nie je antibiotikum.peace🙏

malinajahoda
6. nov 2019

@julia204 to píšeš asi teraz aj o mne. Ja doteraz ľutujem, že som ho skúsila až ako posledný. Mne ho poradili až na Kramároch. Naša dr len ten Espumisan alebo Sab Simplex. O Coliprev sa ani nezmienila, veľká škoda 😟

nika3136
6. nov 2019

@katrin21
To ani netvrdím, ale keď tu píšeš o vylievaní drahého mlieka tak vylievanie kvapiek tiež nie je nič moc, nač si komplikovať život

katarina1579
7. nov 2019

K

dominika3411
autor
8. nov 2019

Baby ale mne nepride ze on place od bolesti. Mne on kaka a prdka cely den a velakrat sa prave pred spanim este dobre vyprazdni.

vmatuscinova
8. nov 2019

@dominika3411 skusiki ste ten coliprev? Mam skusenost, ze pomaha prave u detu s vefernym ci nocnym placom, ktore su inak cez den ok

nika3136
8. nov 2019

@dominika3411 Kojíš?

katrin21
8. nov 2019

@dominika3411 ale aj tak moze mat prdiky,co jo tlacia.aj ked prdka.. aj moja prdkala a aj tak este cez rekt.rurku kopec prdikov islo...
Neboj, musis to len pretrpiet, casom to prejde ak by ti nic nepomohlo..
A este..skus vylucit ty zo stravy mlieko..nieledy detom vadi ak kojis.