icon

Môže dieťa chodiť od troch mesiacov?

karolin99
5. okt 2021

Ahojte mám takú otázku, známa mi hovorí že jej deti od 3 measiacov chodia … je to vôbec možné ? Najprv som myslela že to povedala len tak, ale ona to mysli vážne. :D mne sa to moc nezda, ale ak sa mýlim tak prepáčte. Máte vy niake skúsenosti s takýmto ?

Strana
z3
anjelicek26
7. okt 2021

@lydiasabolova Takze mu zabranujes sa hybat, aby nahodou nesiel mimo nejaku ortopedicku tabulku ano? Ked to zratam, tak Ben robil vsetko v spravnom poradi, len proste rychlejsie...

lydiasabolova
8. okt 2021

@anjelicek26 nie, to vôbec nie, zle si ma pochopila.. môj, keď nespí, neje a neplače, je stále na zemi so súrodencami.. a ani striktne nesledujem tabuľky.. ale chodila som s druhým synom na rehabky a nestačí len to, že dieťa sa pretáča, plazí, štvornožkuje v správnom poradí, ale veľa záleží aj na tom, ako presne je ten pohyb vykonaný.. to som si nevymyslela, to mám od fyzio dr. No a môj napr. dáva zle jednu nožičku, tak len mu ju prosto dávam naspäť, nezabraňujem mu hýbať sa alebo čo.. len to som tým chcela povedať

nikha2809
8. okt 2021

@anjelicek26 my sme mali presne to iste.v polroku uz chodil popri nabytku nemal ani rok ked liezol uplne vsade.teraz bude mat dva chvalabohu je ok ale stale je niekedy ako besny.uz polroka sam jazdi na cykloodrazadle kde musi aj drzat rovnovahu no je to zazitok kedze pud sebazachovy ma minimalny.

pazdura
9. aug 2022

@karolin99 určite áno ak je otec superman

mamboletakids
29. dec 2022

@karolin99 moja dcéra ma 7mesiacov …a od 6 štvornožkuje sama od seba sedí aj stojí .. ale k ničomu som ju nikdy nenútila 🙂 všetko čo robia deti samé od seba je v poriadku … to k čomu sú nútene už v pohode nieje nič “čo je robené nasilu “ neni dobre pre vývin dieťaťa

Strana
z3