icon

Možné aj nemožné o dúhovych deťoch

denne73
11. júl 2012

Ahojte. Narodila sa nám prekrásna dcerka. Momentálne má 4m a 2t. Dá sa povedať , že už od narodenia bojujeme z tzv. z oči, alebo urieknutím. Kontaktovala som jednu pani , ktota mi povedala , že máme dúhové dieťa. Zostala som v nemom úžase lebo také niečo som v živote nepočula. Sú to vraj detičky veeeeĺmi citlivé a veľmi skoro im dokážu ľudia odoberať energiu , čo sa prejavuje rôznymi zašklbmi tela tzv. úľakmi ,alebo neskutočným revom nie plačom. Píšem tu preto lebo by som rada spoznala mamičku, ktorá má taktiež dúhove dieťatko. Tieto deti prichádzaju na svet prave teraz. Ich predchodcami boli deti indigové a kryštálové.

Strana
z4
paprcka1109
10. jan 2014

Počula som o duhových deťoch mala som spolužiačku ktorej to povedala niaka tetka na ulici ýe je duhoové dieťa , neviem o tom nič ako ak by niekto mal čas a náladu mohol by mi to vysvetliť čo znamenajú tie pojmy? Viem možno toľko že duhové deti sú strašne hyperaktívne ale zato výnimočné nwm čo je na tom pravdy🙂

moram
3. apr 2014

Ahojte, ze vraj nasa mala je duhova. Teda je vynimocna to ano, ale zatial len tak, ze je strasne moc chapava, vnimava, mudra. Jedine co bolo, tak u nej nepoznam plac ani fnukanie. Ked nieco, tak hned spustila taky rev, jak keby ju nozom rezali. No hrozne to bolo, ked bola malicka, vobec som nechapala, co sa deje. Este v noci ani oci neotvorila a hned vreskot. A v podstate furt to je tak, ze ked nieco, tak hned kvici neskutocne. Ma uz skoro 3 roky. Inak mi pride hlavne dost ovplyvnitelna okolim. Ze sa chova podla toho, s akymi ludmi je. Ze vraj to duhovi tak maju, no.

koala7
8. apr 2014

@denne73 Ahoj, prosim o pridanie do sukromnej diskusie, vdaka!

pondelnicka
24. aug 2014

Mohla by som aj ja poprosiť pridať do sukromky??? Hladala som niečo o kristalových deťoch, len diskusie nie sú veľmi aktuálne, predpokladám, že v súkromke je to živšie... 😉 Ďakujem

mima1311
20. máj 2015

Ahojte - prosim vas mozte ma niekto pridat do sukromky ? Mam syna - od malicka vidaval niekoho v izbe - rok bola pauza a teraz to zacalo nanovo , ale inak ako predtym - teraz ma z toho des ☹

mima1311
11. aug 2015

@denne73 ahoj , chcela by som ta poprosit o pridanie do sukromnej skupiny - uz dlhsie som mala podozrenie , ze moj syn je iny ...Dnes som komunikovala s jednou pani , ktora pri zmienke o mojom synovi okamzite zahlasila ze je to kristalove dieta ...velmi by som bola rada , aby som sa o tom dozvedela viac , ako s nim jednat az mu neublizim .... dakujem

belasy_motylik
11. aug 2015

Poprosím o pridanie do súkromnej skupiny, ďakujem ♥

diduska
15. dec 2015

@nadezdah ahoj,ako sa robi zapalkova voda?dakujem

diduska
15. dec 2015

@denne73 ahoj,jedna pani mi povedala ze mam duhove dieta,bola by som rada keby ste si ma pridali do skupiny,chcem vediet ako sa take dieta prejavuje,ako sa k nemu spravat aby bolo spokojné aj ono,aj ja...verim ze sa toho dozviem vela od ostatnych mamičiek,dakujem pekne

nadezdah
15. dec 2015

@diduska napisem ti vecer z domu. Je to na dlho a na mibile sa mi zle

diduska
15. dec 2015

dakujem pekne,môj maly je tiez niekedy alebo mozno častejsie mrzuty pri navsteve,alebo v obchode,alebo ked pride zo skolky...vzdy som myslela,ze bud je hladny,smadny,unaveny,alebo ma malo zeleza,ale postupne som začala prichadzat nato ze niekedy ozaj nema dôvod takto vystrajat..jeden den je ako anjelik a dalsi den mi cely den ričí,inak to ja nenazývam,lebo stale sa ma dozaduje,musim mu opravovat hračky,usadzat panačikov do aut,ale musia sediet rovno,a stale sa zlosti ked sa mu niečo nedari,ja som si aj zvykla hned bezat k nemu ked zaričí,lebo viem ze potom som na konci dna psychicky na dne z neho.mam pocit ze vnima naladu človeka,ze na neho vplyva a preto je hned podrazdena ked k nam niekto pride,ale v obchode...nosi jantarovy naramok lebo je alergik,ale uvazujem aj o tom kristali či by to nebolo lepsie

nadezdah
15. dec 2015

@diduska Prepáč, len teraz som sa k tomu dostala. Takže do pohára si daj cca 3/4 vlažnej vody a začneš vypalovať zápalky tak, že zapáliš a keď bude zhorené cez pol, tak tou ďalšou j´to zhorené zlomíš tak, aby padlo do vody. Takto vypáliš Malo by sa 9 zápaliek, ale ja robím len z troch, záleží ako silno je urečené, ak máš pocit, že moc, tak urob z 9-tich. No a potom opakom prstov ukazovák prostredník umývaš tvár najprv do štvorca vždy namoč a 2x prejdi odzdola hore, zasa namoš prejdi tam kde si skončila 2x cez čelo, namoč druhá strana odhora nadol, namoč spodná časť tváre zasa tam kde si skončila začneš , zas namoč a na kríž od brady k čelu, namoč a cez oči. namoč, pretreš aj každú ruku a mal by si urečený trošku chlipnúť, ale ja deťom len jazyk kážem vyplaziť a utrem im ho vodou. Vždy všetko 2x urobíš a za každým si namočíš, čiže namoč 2x, namoč 2x.....A ešte k tomu urečeniu, Ak zápalky plávajú hore, tak urečené nie je, ak padnú tak je urečené a podla poštu padnutých treba opakovať každú pol hodku až kým ostanú plávať hore. Dúfam, že som to dostatočne napísala, ak niečomu nerozumieš, tak sa pýtaj, vysvetlím.
Ešte odporúčam dať dieťati do jeho blízkosti krištál, buď zavesiť na krk, ale ja som sa bála, aby sa mi neudusil, tak som mu do vrecka bundy dávala. Treba ten krištál omyť pod tečúcou vodou a dať nabiť na slnko. Krištál odráža negatívnu energiu. Daj vedieť, či pomohlo
pa

majorosovalucia
15. dec 2015

Mozem poprosit o pridanie do skupiny?@denne73.dakujem

majba
15. dec 2015

@denne73 poprosim aj ja o pridanie do skupiny. dakujem

krpatakristina
15. dec 2015

Aj ja si prosím pridanie. :(

denne73
autor
16. dec 2015

Ahojte dievčata. Tu na MK už skupinka nefunguje, začali sme si pisať na fb v skupine deti svetla. všetky si vás tam popridávam ak mi tam pošlete žiadosť. Po pravde aj tam už malo pišeme, vôbec nie je čas na fb a ja osobne uprednostím pred fb rodinku:D

majorosovalucia
16. dec 2015

@denne73 cize na fb najdem tu skupinu a poziadam o pridanie?alebo teba?dakujem

munecanaty
8. jún 2016

Prajem príjemný pekný podvečer milé mamičky 🙂 Ak dovolíte rada by som vstúpila do debaty ohladne tzv. indigových/kryštálových a duhových detí... Je pravda ,že vraj krysťálové alebo dúhové deti matke vedia oznámiť svoj príchod ešte pred tým ako je žena tehotná??? ďakujem za odpoved 🙂

riuska20
13. júl 2016

Ahojte, mozte ma pridat do tejto skupiny???dakujem, tiez sa zaujimam o tuto temu, seriozne, dakujem
@denne73

foterlotor
18. júl 2016

Asi Vam teraz pokazim radost ale indigove a teraz duhove deti su nezmysel... treba trosku pouzit google a prestudovat. Ludia sa namotaju na hocico.

riuska20
18. júl 2016

@foterlotor aaaale v čom? Bo moja mamča mi hovorila, že aj tak moje dieťa je kryštalove, len nevedela mi to vysvetliť, že prečo, aj ked moja dcéra je narodena 2012....

lrnka
16. feb 2021

@munecanaty áno vedia

zabka4
16. feb 2022

Mozem poprosit pridat sa k vam do skupiny mam 4 dievcata a rada by som zistila ktora je aka.

lrnka
16. feb 2022

@denne73 aj mňa mozte prosím pridať do skupiny ďakujem

Strana
z4