icon

Nechali by ste starých rodičov strážiť deti na celý víkend?

Dnes o 07:50

Ahojte, rodičia nám ponúkli, že si vezmú deti na celý víkend. Na jednej strane by sme si oddýchli, na druhej mám trochu výčitky a obavy. Ako často nechávate deti u starých rodičov?
Deti majú 3 a 5 rokov. Sú živšie, keď sme u nich, rodičia to zvládajú. Ale nemali ich ešte na noc.

Strana
z2
anonym_0b0395
Dnes o 10:36

@anonym_autor
Keby nekojim, nechám im všetky 3 aj na ten víkend. A vo veku tvojich detí úplne v pohode.

anonym_aa8386
Dnes o 10:43

Nie. Starý rodič si svoje deti vychoval, ja si vychovám svoje…. Starý = dôchodca, nech si užíva dôchodok

prasiatko30
Dnes o 11:07

Zalezi kolko rokov maju stari rodicia a ake zive su deti. Ja som moje deti s mojimi rodicmi nechala mali vtedy 1,5r a starsiemu islo na 4r. Starsie bolo velmi kludne, maldsie bolo viac naviazane na mna. Rodicia boli v tom case relativne mladi - 58r a my sme isli na vikend nejakych 600km od miesta bydliska mojich rodicov. Prezili to, aj stari rodicia aj deti.

anonym_81b9a0
Dnes o 11:36

@anonym_autor výčitky nemáš mať prečo, obavy sú normálne. Ale ak sama uznavaš, že to zvládajú, tak sa nemáš čoho báť. No chápem, že keď je to prvýkrát tak máš obavy. Neboj sa a užite si voľno s mužom 🙂

Strana
z2