Nemám rada, keď si moju malú niekto privlastňuje
Nemám rada pocit, keď si moju malú niekto privlastňuje......
@selami111 treba blizsie objasnit temu, problem, teraz to vyzera len ako vykrik do tmy
ja som podobne so svokrou. Tiez priam neznasam, ked mojim detom hovori "syncek moj". Akoby boli jej deti, pricom par krat som jej to uz pripomenula, ale ona im tak hovori este stale 😠
jeezis baby, sak trochu nadhladu. ani maminy ani svokry vam deti vziat nechcu, len sa tesia z vnucat. budte radi. niektore zeny nemaju nikoho a nikto sa okrem nich s detmi nepomazna. to, ze to hovoria, to neznamena, ze si ich privlastnuju. co ste take precitlivele?
ked budes mat dve, tri, budes rada, ze si ich niekto na par hodin privlastni 🙂
jooj, ja by som bola rada, keby si malu mohla moja mama privlastnit, ved je to aj krv jej krvi..... ale zial, ona uz nemoze ☹
ja mam jedného a bola by som len rada keby mi ho niekedy niekto postrážil lebo som len ja s ním a už mi hrabe z toho.....
@monchicca ty mas problem so svokrou ocividne. teba asi irituje jej pritomnost celkovo. no ty si sla byvat tam, nie ona k tebe a snazim sa ta chapat, mala som nieco podobne a proste som slahla dverami a odstahovala sa, ale v zivote ma nenapadlo, ze by mi vadilo, ze detom hovori "moje dievcatko" alebo "syncek moj". ved co na tom, ze ja si s nou nerozumiem, nemusia si to odsierat jej vnucata, ktore s nou mozu mat a maju pekny vztah.
Všetko by malo mať svoje hranice....ale keď niekto opravuje veci vo výchove, neustále upozorňuje a snaží sa vzbudiť dojem, že nie som dosť dobrá matka, vnútorne to veľmi bolí....odtiaľ potiaľ....či sa to týka svokri alebo aj niekoho iného v rodine......
@selami111
@monchicca
zeny, ste dospele a mate svoj rozum a svoje metody. treba o tom so zainteresovanymi diskutovat alebo si zivot zariadit inak. dobre viete, ze vychova sa da posudzovat az vtedy, ked naozaj vychovame, neraz clovek zisti, ze aj ta najvacsia svokrojezibaba mala v niecom pravdu.
nenechajte si babrat teda do vychovy a rieste to. lebo deti to aj tak vycitia casom.
a stale sa mi potvrdzuje jedno, ze zit sama/sami je najlepsie riesenie a je jedno ci s hypo, ci v prenajme, ale sami. clovek ma svaty pokoj.
drzim palce 🙂
presne ako hovorí jajka257, ja by som tiež dala hoci čo na svete aby moja maminka povedala môjmu synovi synček môj...a keď to svokra hovorí trhá mi to srdce ....nie preto že to je môj syn ale preto že u mojej mami to nebudem môcť počuť...ale takto si hovorím aspoň má jednu babku a dáva mu lásku za obe babky
Kazdy sa len stazuje, ak ti nieco vadi odstahuj sa...pre mladu rodinu je najlepsie ked byva sama..

a kto si ju privlastnuje?