icon

Nepokojné - podráždené 6 týždňové dieťatko

adus126
19. sep 2016

Mate prosim niekto skusenost s večne nespokojnym babatkom. Moj maly ( teraz 6tyzdnje cca od 2,5 tyzdna velmi placlivy. Utisit ho viem len prsnikom. Po napapani vie byt tak 5 min ticho nasledne sa vypina do luku, kope, odtahuje od mna, cumlik odmieta zatial, utisim ho zas len prilozenim na prsnik.

Strana
z2
liviaz
21. sep 2016

@adus126 tak to chápem to mi je ľúto aj keď si si md neužila ako sa patrí synček určite stojí za to

kp7333
21. sep 2016

Este k tomu cumlu ma napadlo. Skus mu ho davat spolu s nejakym kuskom tvojho oblecenia (spotene tricko, satka, pyzamo), bude citit tvoju vonu, ukludni sa a ziska pocit, ze je pri tebe. U mojich deti toto velmi fungovalo, u mladsej to funguje doteraz a ma 15 mesiacov. Zaspava tak, ze si drzi mamine tricko a pricuchava 🙂 A vyskusaj viace typy cumlov. Moje deti ficali na znacke MAM, kamoskin maly nechcel ziadny cumel a na MAM sa chytil ;)

wednesday1
21. sep 2016

Dietatko s refluxom ti radim nosit a kojit v satke. ak kojit na posteli vlahu, tak na polohovacom kline.urcite nepredlzuj casy medzi kojeniami, mozes tym znizit tvorbu mlieka.babatko vie, kolko si ma vypytat a kolko ma pribrat (v pripade kojenych deti). a caj a vodu urcite babatku nedavaj, nema to pren ziadnu vyzivovu hodnotu ani vyznam.reflux prejde casom, ako bude babatko rast a silniet. pomoze ti satka, viem o com hovorim, dcera mala slaby reflux a nosila som ju cca 3 mesiace, aj kojila vo vertikalnej polohe- ja v pololahu a dcerka na mne bruskom.a kojila som aj v noci aj cez den kazdu hodinu, niekedy castejsie.vydrz, bude dobre 🙂

Strana
z2