icon

Nepokojné zaspávanie trojmesačného dieťatka

livuska1
27. apr 2013

maminky o akej hodine davete vecer spat svoje 3 mesacne deticky?moj maly ked chce spat ci cez den alebo aj vecer tak je velmi nervozny.ocka by mu spinkali aj ich ma zatvorene ale je nervozny.,,sklbe,,sa za uskami,skrabe si tvaricku a ocka.dnes som vyskusala prvy krat plienocku cez oci.zaspal hned ale neviem to mam tu plienocku mu nechat na tvari pocas spanku,alebo mu ju dat prec?

pacica
Odpoveď bola odstránená
livuska1
autor
27. apr 2013

@pacica ahoj.tak to mame vela podobneho.ja tiez maleho ukladam o 19.00.ked mal koliku tak zaspal niekedy az okolo 9-10.ale uz to preslo a tak do tej pol 9 zaspi.on by aj skor ale ako som pisala ma problem zaspat.plienocku som mu davala doteraz tiez ale ako pises ty len na bok ku tvari,nie cez tvar,len dnes som skusala cez tvar prvykrat.moj maly dudlik nema rad napina ho z neho na vracanie.

livuska1
autor
27. apr 2013

@livuska1 a este sa chcem opytat..ked davate svoje babetka spinkat cez den,robite im v izbe tmu?

moni244
27. apr 2013

@livuska1 ja tmu nerobím, ona mi spí do jedenástej, potom až poobede von, inokedy mi doma nezaspí a večer mi skôr ako o desiatej nezaspí.

livuska1
autor
27. apr 2013

@moni244 no skoro podobne ako u nas.nas doobedu este pospi v pohode.no a cez den hruza len take 15-20min.spanky.ked je vonku tak spi.a vecer ako som pisala

moni244
27. apr 2013

@livuska1 a aký princíp ma tá plienka? lebo ani mi cumeľ nechceme, iba niekedy na 5 minút vonka ale dnu ani za svet. a plienku ma celý čas pod hlavou na hlavu som neskúšala dávať

livuska1
autor
27. apr 2013

@moni244 tak ja davam ku tvaricke na bok,myslim,ze to velmi nepomaha ale ma taky pocit,ze tam nieco pri nom je.a dava to tak vela mamiciek tak davam aj ja 🙂 .no a cez tvar(cez ocka len) to som skusala len dnes lebo som tu niekde citala,ze aj to pomaha,ale nebudem mu ju tak davat lebo to nema zmysel on ju taha kade tade 🙂