Nepokojné zaspávanie trojmesačného dieťatka
maminky o akej hodine davete vecer spat svoje 3 mesacne deticky?moj maly ked chce spat ci cez den alebo aj vecer tak je velmi nervozny.ocka by mu spinkali aj ich ma zatvorene ale je nervozny.,,sklbe,,sa za uskami,skrabe si tvaricku a ocka.dnes som vyskusala prvy krat plienocku cez oci.zaspal hned ale neviem to mam tu plienocku mu nechat na tvari pocas spanku,alebo mu ju dat prec?
@pacica ahoj.tak to mame vela podobneho.ja tiez maleho ukladam o 19.00.ked mal koliku tak zaspal niekedy az okolo 9-10.ale uz to preslo a tak do tej pol 9 zaspi.on by aj skor ale ako som pisala ma problem zaspat.plienocku som mu davala doteraz tiez ale ako pises ty len na bok ku tvari,nie cez tvar,len dnes som skusala cez tvar prvykrat.moj maly dudlik nema rad napina ho z neho na vracanie.
@moni244 tak ja davam ku tvaricke na bok,myslim,ze to velmi nepomaha ale ma taky pocit,ze tam nieco pri nom je.a dava to tak vela mamiciek tak davam aj ja 🙂 .no a cez tvar(cez ocka len) to som skusala len dnes lebo som tu niekde citala,ze aj to pomaha,ale nebudem mu ju tak davat lebo to nema zmysel on ju taha kade tade 🙂