Nespokojný novorodenec
Dobry vecer, kedze som uz zufala z mojho babatla, rozjodla som sa poprosiť o radu vas. Mam 5tyzdnove babatko ktpre ma problem v klude sa najest.papa nutrilon, kedze sa mi nepodarilo dojcit.vzdy sa pri jedeni kruti, vrti, odtrha, place, pusta flasu, znova hlada, chyti sa pocucka a znova plac atd. Uz som z toho celkom na prasky, vodim ze je hladna a nie a nie sa normalne napapat.ked sa jej aj horko tazko podari vycuckat celu davku potom pri odgrgnuti sa po mne doslova driape, place a zvyja sa.. To trva par minut potom sa upokoji. Mam zas menit mlieko? Na zaciatku som dvaala bebu ha, teraz nutrilon 🤷♀️🤷♀️🤷♀️dakujem za kazdu radi.
@patka06 no nestihla som to poriadne dopisat lebo mala zas revala... Aj po bebe bol problem preto som zmenila. Aj savicki som skusala zamenit za vacsiu no slo jej to prirychlo. Ja som u toho jelen😩🤷♀️
Aku mate flasku? Dobra je od MAM anticolics
@henka123123 ano tu mame. Co sa da celkom rozobrať, s dierkami naspodu
Skus pocas papania dat parkrat odgrgnut. Probiotika davas? Skus aj tie a mozno by som skusila aj kvapnut par kvapiek espumisanu do mliecka.
Ahoj skusit zmenit fľašu, cumel, drzat babatko pri papani mozno troska vyssie a potom uvazovat o zmene mlieka po dohode s lekarkou.
Drzim palce a viem, ze je to ťažké, no verim, ze si najdete svoj rezim a pohodu🤗🍀
@simapett davam probiofix celych 5 týždňov ale nejako nevidím efekt🤷♀️to s grgnutim ppvas jedenia trocha funguje ale ziadna slava😩
Robí to iba pri jedení ináč je pokojná?nemá malu či veľku dierku na cumli?skús ju medzitým nechať ogrgnut...
A nie je už moc hladná a preto nespokojná?papa už v nejakých intervaloch?skús jej dať skôr ako zacne plakať uvidíš či bude nejaká zmena
Moj nazor je, ze je to v mlieku...toto iste robil moj syn po nutrillone. Najprv mal kendamil - extremne ho zapekalo, potom nutrillon - mal krce, metal sa, plakal atd - vsetko to, co pises. Teraz ma hipp combiotik a uz od prvej davky som na nom videla, ze to co stvaral predtym bolo jedine nutrilonom. A toto iste po nom mala aj dcerka kamosky. Zmen mliecko.
Toto sme mali aj my pri oboch deťoch. Bola im zistená intolerancia na mliečnu bielkovinu. Zmenili sme mlieko a všetko sa dostalo do normálu. Skúste sa opýtať pediatra. Mne bolo divné že je bábätko také nespokojné a toľko plače...ani by ma vtedy nenapadlo že to môže byť intolerancia na mliečnu bielkovinu. Menili sme mlieka žiadne nebolo dobré až nakoniec t špeciálne nám sadlo. Samozrejme nemusí to byť aj váš prípad.
Mne toto robil syn,mal skryty reflux.
Napis mi SS. Mali sme podobný problém. Nechcem to tu však verejne rozpisovať
Moj syn bol takyto, zistili mu skryty reflux...nepotesim ta, trochu sa to zlepsilo az ked sedel.
Aj Nutrilon máte HA?
Davas aj nieco ine ako mlieko? Caj, vodu? Citala som jeden pripsevok, kedy dietatko zle znasalo feniklovy caj.
pripájam sa k babám, čo ich detičky mali skrytý reflux s takýmito prejavmi. u nás to isté, hoci bola kojená. ďalšie príznaky boli taký kyslastý zápach z pusinky, pregĺganie naprázdno, dýchanie akoby mala plný nos, veľa plakania a celková nespokojnosť.
Skus vymenit flasku za nekolikovu aspytaj sa pediatricky na laktozu, ci to nemoze byt intolerancia.
ešte skús Avent natural fľašu, na tej bol náš spokojný a pil Sunar Premium ... a do mliečka môžeš vždy crknúť priamo ten feniklový čaj po troche
A co keby si jej nedala vypit celu davku ale iba polovicu ? uz takto to vyzera na slusny boj, tak skus jej to niecim ulahcit 🙂
Baby vsetkym vam dakujem za rady, vcera sme mali extremne narocny den, ani som mobil do ruky nezobrala. Kupila som hipp combi tak počkám cca tyzden ci sa nieco nezlepsi a ked nie poradim sa s dr. Vela znamych mi radi to len pretrpiet ze sa jej musia dovyvinut crievka. Tak ja uz fakr neviem. Niekedy sa naje normlane ale to je jednekrat z desiatich. Dufam ze to hippko zafunguje🙏🙏

Ak nemalo bábätko s Bebou problém ostala by som pri nej ...a nedávala Nutrilon
skontroluj dudlík na fľaške možno ten robí problém - prípadne ho skús vymeniť za iný