icon

Neviem si uspať dieťatko

leusko4
13. júl 2016

Drahe mamičky, poradte! Uz som uplne zufala ☹ Doteraz platilo uspat mojho 5,5 mesacneho syna na rukach hojdanim na fitlopte, predtym v kociariku.. krasne mozno s mensim pofnukavanim. Asi tyzden co sa to odrazu vsetko zmenilo. Este len ho idem bravat na ruky zacne revat ako v amoku, kope ma, skriabe ma absolutne to odmieta.. uspat v kociariku ani naahodou ten isty rev. V postielke sam zaspat nevie, nezabera nic proste ani poklepavanie po zadocku ani pohladenie ani ked si s nim lahnem.. proste nic.. Nosit sa nechce tiez skusala som to velakrat. Som z toho velmi smutna lebo mi je to velmi luto ze chce zaspat a ja mu v tom neviem pomoct. A ten plac ☹

mantilka
•
13. júl 2016

Moze to byt aj horucavou...nasi drobci si musia zvyknut.
A v Tvojej posteli ked pri nom lezis?

tobnuf
•
13. júl 2016

Ano moze to byt kludne tym teplo. Skus ho tesne pred spanim okupat.. bude sa lepsie citit a neviem ci kojis ze by na prsniku zaspal alebo mu skus nieco precitat. Tvoj hlas hlas ho mozno upokoji

candii
•
13. júl 2016

Ahoj vyskusaj biely sum. Moj sa hned upokoji alebo hojdacie kreslo a da sa kupit aj s tymto bielym sumom

alllexis13
•
13. júl 2016

Ahoj,v 5,5mesiaci mu mozu ist zubky a preto je nervozny.Ked bude cas na spanie len ho skus nosit.Ale tak,aby mal hlavicku opretu o tvoje plece,nie aby ti lezal v naruci...Prechadzaj sa,spievaj,alebo pusti radio.Ale citam,ze nosit si uz skusala... 😖 Moj prvy zaspaval takto...🙂alebo ked sa niekde zapozeral,len som sa s nim na mieste pohojdavala,az sa unavil a zaspal 🙂Mozno si chce dat este trocha mliecka,ak kojis,alebo cajik-vodu...

leusko4
autor
•
13. júl 2016

@mantilka Nepomáha ani ked si k nemu ľahnem žiaľ ☹

mantilka
•
13. júl 2016

U nas velmi dobre zaberalo spievanie na upokojenie a mozu to byt aj zubky, skontroluj dasienka ci nie su zdurene. My pouzivame calgel na dasienka pri prerezavani zubkov...este nam chybaju dva