icon

Nočne bdenie 16 mesačného synčeka

stanka0806
23. nov 2021

Ahojte maminy. Mozno niektore z vas budu mat podobnu skusenost, prosim vas o radu - co vam zabralo alebo ci ste odhlalili dovod…
Moj 16mes syn okolo 5:00 v noci pije umele mlieko a nasledujucich 30-40 min sa mrvi a nevie zaspat, neplace, len si obcas sadne, lahne, pomrvi a potom zaspi. Vstava cca 7-8:00, cez obed spi cca 12:30-14:30, vecer zaspava okolo 20:00. Spi celu noc, az na to prebudenie na mlieko. Neviem ci je za tym zly rezim, alebo to sposobuje to mlieko…?!
Dakujem vam!

amelie2017
23. nov 2021

Neviem, ale bud rada, ze sa len pomrvi, pootaca, neplace a dalej zaspi.

andreatytler
24. nov 2021

@stanka0806 Vobec sa netrap,vobec to neries. Mate krasny rezim. Vela deti ma problemy so spankom od 4:00 rano. Hladina malatoninu klesa na minimum a prirodzene sa velmi lahko budia. Ale tvoj syn uz vie ze este nie je cas vstavat a tak sa len mrvi a zaspi zase sam. Ty si to nevsimaj a tvar sa ze spis.
Je mozne ze sa budi len koli mlieku a mozes skusit zrusit. Ale ak by mu to malo sposobit stresy, nerobila by som to... okrem toho v tom veku je este mlieko prospesne.

nikpa
24. nov 2021

@stanka0806 a to je problém? Veď nič také nerobí.

sona96
24. nov 2021

@stanka0806 myslím, že takéto spanie ti veľa matiek závidí a ja som jedna z nich 😅 môj syn má 2,5, ale bola by som šťastná ako blcha, keby mi spával aspoň takto 😂

stanka0806
autor
24. nov 2021

@sona96 zeny ja som tym vobec nechcela rypat alebo tak, len mi to pride zvlastne, ze tak dlho je hore a nezaspi uplne sam, drzim ho za ruku (tu len prepcham cez postielku, ja lezim dalej v posteli) alebo niekedy ho vezmem medzi nas lebo sa postavi v postielke a stucha do mna 😂 mne skor ide o to ze o 3 mes sa nam narodi druhe, ale pevne verim ze sa to potom nejako “samo” vyriesi. Dakujem za nazory 😉

lucylliana
Autor odpoveď zmazal
sona96
24. nov 2021

@stanka0806 ja viem, že si nechá rýpať...to len čistá závisť zo mňa hovorí 😅😅

stanka0806
autor
25. nov 2021

@sona96 zaujimalo by ma ale cim je to dane ze niektore deti spi a ine nie… ale mas moj obdiv, moje dieta asi preto spi lebo vie ze keby nespalo tak to nedavam 😂

sona96
25. nov 2021

@stanka0806 čo si, ani ja to nedávam. Takto vlani mi od dlhodobého vyčerpania ochrnula polka tváre. Treba to len vydržať.

stanka0806
autor
25. nov 2021

@sona96 drzim palce ! ozaj ma kazda moj obdiv za toto !