icon

Nočné budenie 27 mesačného dieťaťa

lucia006
27. jan 2015

ahojte,našla som kopec príspevkov ohladom nespavosti dobrcov ale vačsinou len par mesačných babetiek no moj ma už dva roky a tri mesiace.a spánok je u nás katastrofálny.to znamená večer nezaspí skor ako o pol10 aj ked sme vposteli od 20tej cca,a ked zaspí v noci sa vkuse budí ,prehadzuje,kope do nás skáče po nás ,plače ,vymýšla,so spánkom má problem od narodenia ,najprv koliky ,potom zubky strašne zle znášal.este mu chýba jedna stolička ,mýslite že je to práve tou poslednou.alebo take velkké dietatko by to už nemalo až tak v noci prežívať?lwbo som už zufalá nervozna ani jednu noc sme ešťe neprespali.vkuse so sebou musí narábať.kedy to prestane ?neurologička ani naša dr to neriešia. 😒 dávam mu medokovy čaj 2krát denne ,camilia geliky a tie somarinky mu nikdy nepomáhali sem tam pomohl nurofen trošku,ale ten samozrejme že mu nemožem dávať každý den.

Strana
z2
lucia006
autor
29. jan 2015

@tslobik no niekedy mam take stqvy zeby som ho dala hockde len nech spim a spim.aspon 24hodin vkuse .tiez mam aj robotu popri md mam obchod taze je anim dost starosti.

danielita18
29. jan 2015

@lucia006 no tak to ziadna sranda ked ani fenistilove kvapky nepomohli,nam nastastie ano a skus na vecer tie rozpravky co sa len pocuvaju u nas zabrali,ze dobre zaspi ale musim si ist k nemu lahnut,ale ked je spln tak nepomaha absolutne nic ked sa vnoci zobudi vtedy sa budi celu noc

lucia006
autor
29. jan 2015

@danielita18 moj posledne dva noci spal celkom ok len nadranom poplakaval mali sme to vselijake prestriedali kvapky sirupy a nic myslim ze ete horsie mu niektore lieky spravii.davame len medovkovy caj yeraz nic ine .zaspat nemal nikdy problem az cca posledne dve mesi.ale to je asi stableu ze pozeral rozpravky ked siel spat.tak uz nemq nic a dobre zaspaval posledne 2noci

Strana
z2