Odkedy vám dieťa prespalo celú noc?
Chcem si len urobit taky maly prieskum.... 🙂
moj prvy syncek ako rocny, druhy syncek nam doprial burlive noci vyse dvoch rokov 😝 a tento tretí ....??? bŕŕŕ .... dufam, ze nebude platit priama úmernosť .... 😀
Staršia dcérka bola nespachtoš asi tak do 1,5 roka a mladšia tá my prespí celu noc od narodenia, napriek tomu, že sa kojime stále 🙂
moja prespala celu noc teda s vynimkou ze obcas sa zobudila na cikanie ci pit az ked mala 2r a 3dni...dovtedy som ju kojila a ked sa mi sama pre moje tehu odstavila, spi celu noc..🙂))
1.krat ked mala par tyzdnov a potom zacala prespavat celu noc od pol rocka. Odvtedy bola aj vo svojej detskej izbe. Kojena bola do 1 roka.
Moj ma rok, je kojeny plus na noc UM a budi sa tak po 3 hod. Uz sa neviem dockaaat kedy prespi celu noc . Par krat sa mu to podarilo a to som sa bala, ci zije :D
v 4 mesiacoch..dovtedy sa budil raz za noc na mlieko, potom na cumlik..od tych 4 mesiacov spi celu noc a to doteraz..ziadne prestavky neboli ( s vynimkou chorob)
Ked mal 1,5 roka tak sa nám to začalo stávať,že sme prespali celú noc ale len raz za čas a ked mal rok a 10 mesiačikov odvtedy spinká celú noc 🙂
az ked sme odstavili od kojenia,ked mal 2 roky a 3 mesiace,dovtedy sme stavali aj 8 krat za noc 🙂
starsi od cca 5 rokov 😖 a mladsi mal odbocie od 15-20m ked prespal celu noc,ale odvtedy sa zas budi aspon raz a casto aj 2-3 krat-bud si len tak keca,alebo mu treba cikat-teraz ma 2,9r.
takze na prespate noci si este asi pockam. 😝 - a to uz davno nekojim.
Cca od troch mesiacov..a ked sa obcas stalo, ze sa zobudila, tak max. jedenkrat.. 🙂 rozmaznala ma.. 😀
ahoj, no moja prvá dcéra do troch rokov a teraz druhá má 9 mes. a spí otrasne, čakám kedy sa to zlepší...... 🙂

Nasa prva prespana noc den pred stedrym dnom minuly rok (15mesiacov mala) Najkrajsi darcek aky som dostala....a mozno citila moja smutok kedze mi vtedy pri autonehode zahynul bratranec ☹ tak asi citila ze sa potrebujem vyspat 😒