Plač pred spánkom
Maminky, aj vam niektorým dieta place vždy pred spánkom? Či dám skôr alebo neskôr tak vždy, už som z toho unavena a hlavne už keď sa blizi spanok mám strach,že bude chudatko zasa plakat. Uspavam len v kočíku, inak nechce, vsade ma nervy
Aj mna by toto veľmi zaujimalo… skúšala som dať aj skôr aj neskôr všelijako a stále place pred spaním
A koľko ma?aj mne to robila do 3 mesiacoch boli to koliky vzdy po kupani pred spanim plac
Pripajam sa...nas ma 8 tyzdnov a vzdy kazdy vecer pred nocnym spankom plac...proste sa potrebuje vykricat, skusali sme vsetko, ukladat skor, koliseme, hojdame, nosime, kojim, dokrmujem, brusko vsetko v poriadku ale vzdy kazdy vecer chvila placu, niekedy 5 minut ale zaciatky trvali aj hodinu, berieme to ze sa tak ventiluje po vsetkych podnetoch, vzdy sa potom upokoji a pokojne zaspinka
Aj ja mam take dietatko, zaspi len v kociku alebo hupanim, ked ju polozim, vyplakala by si pluca. Teraz ma 7mesiacov..ked bola mala, mavala koliky a zvykla si na ruky a na hupanie.. My sme to vyriesili hačkou, neviem, co by som bez nej robila. V nej zaspinka do 10 minut a bez placu🙏potom prekladam do postielky.
@tessa04 naša 6, koliky nemala, ale spanok ma len v kočíku. Nád tou hačkou som tiež rozmýšľala, či by jej to nepomohlo, len neviem, či sa oplati keď jej spanky majú po 30 minut🤦🏼♀️
@lululucy to sme mali presne aj my, jeden týždeň v tu istú hodinu. Ale to bolo asi keď mala mesiac
No, tazko povedat, ked kazde dietatko je ine. V tej hacke sa dieta rychlo upokoji, nasa v nej velmi dobre spinka, 1-1,5hodiny cez den v pohode, predtym tolko nespala cez den..asi treba len skusit😊