icon

Plač zo sna

veronika56
26. apr 2016

Dobry deň prosím vás dcerka ma 2 roky a tri mesiace stáva za nám že zobudí sa v noci silný plac a neviem ju zobudiť po niekoľkých minútach vstane potom už vôbec nespí túto noc sa nám to stalo 3 krát. Stavalo sa nám to raz za mesiac a teraz aj tri krát do mesiaca , myslíte si že je to zlý sen ďakujem

katka1981
•
26. apr 2016

@veronika56, ano, su to zle sny, nocne mory..... prejde si tym asi kazde dieta, niektore skor, niektore neskor, ja si pamatam, ze malu sme nevedeli prebrat a kricala akoby ju z koze drali este nas aj bila, zrenicky mala velke roztiahnute a bola total mimo amala to aj kazdu noc. A dodnes ma zly sen, ked ma plny mechur. Ma skoro 7 rokov a naz WCko v noci sama nechodi, lebo vzdy sa zobudi na zly sen, ked ma plny mechur, tak vzdy vola mna alebo manzela, aby nesla na WCko sama a neda sa s tm nic robit. A v poslednej dobe chodi kazdu noc cikat.

barcelonka
•
26. apr 2016

aj my to mame, zacalo sa to zhruba ked mal 1,5roka, a trva doteraz.

veronika56
autor
•
26. apr 2016

Ďakujem vám snad to prejde lebo niekedy sa v noci zlaklnem čo je s mslickou

katka1981
•
26. apr 2016

@veronika56, ono to vyzera desivo, my sme si mysleli, ze ci nema nejaky zachvat, pomaly pohotovost sme chceli volat, nastastie to preslo, ale bolo to hrozne

mirka822
•
29. apr 2016

Ano, to budou zlé sny. Také jsme si tím prošli, i když až okolo třetího roku. Vždycky mi jí bylo hrozně líto, ale naštěstí dneska už se to neděje 🙂

salome51
•
29. apr 2016

@veronika56 neboj sa. To sú zlé sny, alebo sa jej v mysli opäť vybavuje čo prežila počas dňa. Náš syn zo spánky plače od malēho bábätka. Je to normálne. V noci v spánku tak isto ako dospelá osoba aj dieťa spracováva prežité zážitky a podnety. Ja si vždy môjho synčeka vezmem k nám do postele a pritúlim si ho kým sa neupokojí a opäť nezaspí. 😉

lili007
•
30. apr 2016

Vyzera to podla mna na bezny nocny des. Neviem, ci pustate nejake rozpravky dietatku, je vo veku kedy rychlo rastie ale mentalna a emocna stranka nemusi stihat vyvinu (tak mi to bolo vysvetlene u neurologicky) a tak deti cez noc spracovavaju zazitky z dna a prezivaju ich. Skuste kludnejsi vecerny rezim a obmedzenie nejakych divokych zazitkov cez den.

cervenaruza123
•
30. apr 2016

@veronika56 Ahoj. Ako mala som vraj mala tento problem. Pamatam si len jednu noc, ako sa ma ocko so zufalym hlasom pyta v kupelke, ze nech poviem mamke preco placem, lebo je z toho nestastna. Ja som plakala, mamka plakala, nechapala som, ako som sa ocitla v kupelke... Ja som vraj hystericky vrieskala a plakala zo sna, akoby ma niekto vrazdil. Pamatam si len tuto jednu noc, ale problem som s tym vraj mala dost dlho. Boli so mnou u lekarky, povedala, ze je to nocny des. Ze ma netreba budit pocas toho. Casom vraj zistili, ze ked to na mna pride a nechaju ma tak, tak potom zvysok noci kludne prespim. Niekolko mesiacov sa ma vsetci clenovia sirsej rodiny bali, ale inak to nezanechalo ziadne nasledky 😀 . Takze ju skuste nebudit, co to spravi. Citlivejsie deti tak vraj spracovavaju to, co preziju cez den. U mna to preslo vraj priblizne v case nastupu do skolky. Rodicia sa na natrapili a ja sa tesim na to, ked to zdedia moje deti...

cervenaruza123
•
30. apr 2016

@veronika56 A ked som sa pytala, ako casto sa mi to stavalo, tak rodicia len mavli rukou, ze niekedy som aj tri dni z tyzdna neplakala, ked bol lepsi tyzden 😀 . Hadam to u vas ostane len trikrat do mesiaca