icon

Polohovanie na polosed

hana2307
2. jan 2017

Omluvam sa ak pisem nieco co tu uz niekto pisal.
Moj syn bude mat 4mesiace dna 14.01.2017 a mame doma taketo sedacie vrece/sedaci vak a vypln je z polystyrenovych makkych guliek a nam sa na nom relaxuje velmi pohodlne a dnes ma napadlo ze ci by som na to vrece/vak mohla davat aj nasho drobca bud lezat alebo by som ten vak nacuchrala a maleho by som do toho napolohovala do polosedu na par minut a potom by sme videli ci sa mu to bude pacit.mame hraciu deku tam lezi abo na brusko davame a mame hojdacie lezadlo a tam je v polosede.ma niekto skusenosti stym vakom ?a take male dieta donho do polosedu?
Cca takyto mame ako na fotke.
Vdaka

hana2307
autor
•
2. jan 2017

Dala by som ho do polosedu cca tak ako je ta pani na zltom vreci ale viac polosed

gita17
•
2. jan 2017

to je sed. Urcite vies ako je to s detmi a predcasnim sedom

moni244
•
2. jan 2017

Nedavala by som, nevidim dovod davat tam male babo

erickatt
•
2. jan 2017

Ak tak, ale buď stalo pri ňom. Je to dosť nestabilné

hana2307
autor
•
2. jan 2017

Ved jasne ze pri nom 😊

breznica
•
2. jan 2017

načo?

jaja102
•
2. jan 2017

Nie.

ixayxa
•
2. jan 2017

Nie

luliu
•
2. jan 2017

Nie, dieta sa nema posadzovat, davat sediet, ak to nedokaze samo - dostať sa do tej.polohy 😉

lavinis
•
2. jan 2017

nie, jednak je este strasne maly ho davat do polosedu a jednak ako pisu baby, neodporuca sa deti vobec davat posadzovat

kristinka86
•
2. jan 2017

Dieťa sa má dávať do sedu až keď to samo zvláda. Isto ani neobkladať, aby stabilne sedelo, kým to samo nezvláda. Je to záťaž na kĺby a isto je ešte maličký na čosi také - môj názor.

elizita
•
2. jan 2017

A naco? Dovod? Ved ho tam daj len lahnut, aj to sa mu mozno bude pacit, taka zmena. Ano, ta pani tam sedi, to nie je polosed.