Polotučné mlieko 4 mesačnému dieťatku?
Co si myslite o polotucnom mlieku 4 mesacnemu dietatku. Skusili uz niekto ?
nie som "biomatka", ale nie. tak skoro iste nie,,, treba skúšať umelé.. možno po roku kravské.. ale aj to hned napíšu, že och nie kravské vôbec a ked už tak po dvoch rokoch 🙂
Ahoj, 4 mesiace je velmi skoro. Tak malinke deti nemusia dobre stráviť kravske mlieko, nehovoriac o tom, ze to predstavuje velku zataz na oblicky a vlastne cely maly organizmus, moze mat alergicku reakciu a pod. S kravskym radsej pockat do aspon do roka
@risoriskoveronka po roku kľudne,ale do roka nie...to už na čom chcú ľudia šetriť..
Kamoskynej malej dala svokra puding okolo 4 mesiacov a mala strasne bolesti bruška.
ani overená farma. Jednoducho nie. Umelé mlieka majú v sebe štiepené enzímy, upravenú laktózu, upravený pomer tuku a bielkovín a ďalšie nevyhnutné veci, tak prečo to obchádzať nasilu?
@risoriskoveronka Sesternica dávala od 3.mesiaca. Dcerka je v poriadku a zdrava. Ja by som to nerobila. Obr dojcene deti mali kravské z farmy od roka.
@risoriskoveronka je pravda, ze ja som na kravskom mlieku vyrastla presne od tohto veku a som ziva zdrava, vlastne som bola vzdy menej chorlava ako brat ktoreho krmili sunarom (ja som z neho vraj grcala, preto to kravske, kedze vtedy nebolo velmi na vyber) ale v dnesnej dobe ked sa da najst vzdy nejake vhodne UM aj za rozumnu cenu by som to asi neskusala

neskúsila,nebudem riskovať