Poradíte opatrovateľku zo Žiliny a okolia?
Ahojte,viem,ze tato otazka sem asi nepatri ale surne hladam zodpovednu opatrovatelku zo Ziliny alebo okolia. Mate niektora skusenosti? Dakujem za kazdu pomoc pripadne aj za kontakt do IP
Dobrý deň 🙂,
počas nastávajúcich letných prázdnin budem mať celé tri mesiace voľno (júl, august, september 2015) a veľmi rada sa vám postarám o vaše dieťatko u seba doma (v modernom a čistom prostredí s veľkou záhradou). S deťmi (veku 0,5 - 12 rokov) mám niekoľkoročné skúsenosti a zbožňujem ich. Som pokojnej a veselej povahy, nie som prísna ani konfliktná, nič neriešim krikom, radšej dieťatko zamestnám zábavnou alebo kreatívnou činnosťou, máme množstvo hračiek. Som mladá, aktívna, nefajčím, nepijem, som 100% zodpovedná, končím vysokú školu a plynule hovorím anglicky. Mám auto, ponuka sa vzťahuje na mesto ŽILINA a okolie.
V prípade záujmu ma prosím kontaktujte cez správu tu na Modrom koníkovi alebo na email Acti8888@azet.sk
Do správy prosím uveďte aj telefónne číslo aby som sa vám mohla ihneď spätne ozvať.
Veľmi pekne ďakujem, že ste venovali chvíľku času prečítaniu môjho príspevku 🙂 .

a na kolko hodin a dni by to malo byt?